Меси пак засенчи Роналдо, Аржентина би Португалия

Аржентина победи с 2:1 Португалия в контрола, играна в Женева. Две от звездите на световния футбол Лионел Меси и Кристиано Роналдо очаквано започнаха титуляри и спориха до 60-ата минута.

Обратно в новината

Коментари - Меси пак засенчи Роналдо, Аржентина би Португалия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роналдо като по-млад беше доста земен и симпатичен.Славата го погуби.В момента от него виждаме да играе само за себе си, няма спортсментство, нито чиста игра, нито мъжество ( да припомня колко "доблестна" постъпка беше да блъска треньора на Барса на Ел Класико). Меси е на другия полюс - здраво стъпил на земята,играе за отбора, не само за себе си, не му пука и да не вкарва, стига отбора да печели, играта му е адски спортсментска, показва мъжество и честност в битките за топката. Каквото и да си говорим...Меси е най-добрият футболист в момента, както и Барса е най-добрият отбор в момента!

С какво клефука засенчи Роналдо,че нещо не разбрах?Единия вкарва от игра,другия от дузпа на края.Ако са го сменили в 60мин. е щял да вкара неко му х...Чао на джорналисчетата.

Определено го е "засенчил" с "гол от дузпа в 90-ата минута". Докато Роналдо си е вкарал съвсем редовен гол. Джуджето е яко подпирано да се води най-добър футболист, но с това подпиране изглежда все по жалко.Пресен пример е даването на златната топка.

Само че ние - истинските ценители на футбола, не определяме един играч колко е велик само по броя и минутите на отбелязаните голове, но и по разни други явно маловажни за тебе неща.... Например: техника на място и на скорост, точни и елегантни пасове и асистенции(футболът е колективен спорт), не на последно място и чисто човешката харизма. Не е едно и също да си скромен и тих и да не спориш със съдиите, с това да си гелосан наглец със стойка на японско петле, готово винаги да се сбие и да провокира! Манчестър Юнайтед, ако имаха Меси, нямаше да го продадат никога, но Роналдо го пратиха другаде да си предава чалъмите, нещо,че се лишиха от един уникален наистина голмайстор... Във футбола трябва да си повечко реалист братле, аз Роналдо го признавам, но не може и да става дума за сравнение с Лео Меси... По-полека я карай! Ае!