Арсенал обърна ”непобедимата” Барса на ”Емирейтс”

Арсенал стори немислимото и надигра смятаният за непобедим тим на Барселона с 2:1 в първи осминафинален мач от Шампионската лига.

Обратно в новината

Коментари - Арсенал обърна ”непобедимата” Барса на ”Емирейтс” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз боготворя английския футбол и съм много щастлив, че Арсенал наказа прехвалената Барса. Още веднъж се доказа, че дори да събереш най-скъпите футболисти в света на едно място, това не е достатъчно, мотивацията на английските отбори е супер. За мен МЮ е най-великият отбор, но и Арсенал показа снощи страхотен футбол.

доиде времето когато може спокоино да се каже: ако не си играл футбол в англия,не си играл никъде. футбола в англия разцепва от всякъде и това не го казвам само заради снощният мач.

другите първенства да спрат да играят и да ходят да се дупят на хулиганчетата, ще дойде и тяхното време или сте малки или не четете много, но всичко е временно и ще дойде ред и на немци и на италиянци и пак на испанци и англичани и т.н., а да ги видим англичаните дали ще успеят да си вземат своето, когато са на върха, и мин. и по-мин. година бяха и все нещо не им достигаше, според форумистите тук съдиите ги спирали, уефа си гласели жребиите. Аз снощи видях абсолютно редовен гол, който беше отменен, имаше и един рус негър, който трябваше да го изгонят. Пожелавам успех на любимите ви англичани, да ходите всички до там и да ги гледате на живо да ги видите какво представляват.

Аршавин ако играе на реванша на Барселона ще и бъде много трудно ! много умно играе този Руснак ! евала !! след неговото влизане станаха гениалните изпълнения на Арсенал ! а Барселона си помислиха че след 45 мин. мача е свършил ! липсата на Пуйол си личеше...без него защитата на Барселона не е същата ! изваждането на Виа беше много груба стратегическа грешка ! Меси и Вия са мозъка и сърцето на Барса !! Извадиха Виа за да пазят резултата...груба грешка ...

коментаторите бяха върха. начело с кретена Сокачев. поне да беше научил имената на футболистите.

Страхотен спектакъл.Фен съм на Манчестър,но безспорно Арсенал и Барса са най-добрите отбори в момента.Играят невероятен футбол.Това беше за финал. Дано само финалът не го коментира Сокачев и Делов,че не знам как ще ги издържаДа бъркаш футболисти от такова ново-смешковци

Фен съм на Арсенал,мачът беше страхотен и то не само заради победата.Барса е уникален отбор,а спектакъла,който гледах снощи,се вижда рядко.Едва ли ще доживея,да гледам подобно нещо у нас.Препълен Емирейтс,един от най-скъпите откъм билети,евростадиони,ликуващи фенове,прекрасна игра.Браво!

велики, просто велики, любимият ми отбор би наи- големите, от тук на сетне според мен вратите пред тях са отворени и просто трябва да вземат това което заслуяват

Барса сами си го натресоха.Намалиха тотално оборотите през второто полувреме и допуснаха Арсенал да изравни играта.Иначе през първата част Арсенал не можеха да хванат топката.Не вярвам на реванша да допуснат изненади.То се вижда с километри разликата в класите.

да бе то се вижда с километри разликата в класите, само където арсенал ги биха, иначе от километри се виждало, така може да говориш само при положение че барса бяха били, арсенал се представи достоино, и взе честна победа, с много игра, хъс, постоянен натиск, с невероятно тичане и воля за атакуване на противника, второто полувреме не само че не бяха равностоини, но съм сигурен че след влизането на аршавин, дори биха стигнали и до повече голове, просто доминираха и постоянно дразнеха и тормозеха защитата на барса с много движение, разчупена игра навсякъде по фланговете с много бързина и тотално нападение, фактически те биха барса с тяхното основно оръжие, а именно тоталното нападение!

"пиперчи" е прав - Барса сами си го натресоха, голямо лигавене се лигавеха през 2то + отмениха им абсолютно редовен гол в края на първото полувреме, но няма д акоментираме това, защото с играта си през втората част Барса сами загубиха мача, но има реванш и изходът з амен е ясен; разликата в класите е огромна; честно казано на мен ми е леко смешно колко мн се радват от Арсенал, все едно са отстранили Барса и продължвата напред...хаха..става въпрос за 1 мач само...

Барса достатъчно ги побутнаха на световното, нема нужда от още аванти. и кат са толкоз велики, да земат да бият малко и навън, не само на прехваления ноу камп...

ами то варселончовците направо станаха банални с тия беэсмислени подавания така и не раэбраха че в футбола се броят головете а не подаванията

Фен съм на Арсенал от малък и чувството което изпитвам в момента е неописуемо. Артилеристите на Венгер ги чакат изключително трудни 90 минути на Ноу Камп но стискам палци да продължът нагоре :)

Честито на Арсенал и неговите Верни и Преданни Фенове! Поздравявам те - julian_1313 , стискам "палци" за твоят отбор и за реванша! Харесвам и се прекланям пред английския футбол ! Успех на всички Английски отбори в шампионска лига!

Ти мамин суадък май си гледал друг мач!Аз видях един жалък Арсенал през първото полувреме, тотално превъзходство на Барса,слабо второ полудреме с два меко казано късметлийски гола за Арсенал.Бог да им е на помощ на Ноу Камп.Велик тандем Меси - Виа!!!

тандема ти го видяхме много добре днес. а ако не им сложат някои специален съдия на ноу камп,нищо чудно арсенал да им счупят зъбите и там.

чичо, къде видя този страхотен меси? маи ти говориш за друг мач. меси се представи изключително слабо, а барса сами изпуснаха победата. нямаше как да издържат на това темпо повече от 70 мин. поздравления за смените на венгер! и само арсенал!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

късмет за Арсенал и тактическа грешка(поредна втори мач) на Г-ла да извади напълно нелогично Вия...НО почакайте и ще видите за какво става въпрос на Камп- дупе да им е яко на Арсеналци

Стана страхотен мач, поздравявам всички фенове на Арсенал, но все пак мисля че Барселона ще продължи едва ли някой може да ги спре и тази година.

хаиде честито на още едни герои. тез "футболни революционери" общо взето бяха там за да ги дават по телевизията като гледам. на острова много бият,мамка му. пак съдиите ще трябва да помагат докато е време...