Марсилия и Юнайтед оставиха всичко за реванша

Манчестър Юнайтед направи крачка напред по пътя си към 1/4-финалите в Шампионската лига. В първия мач от осминафиналната фаза на турнира "червените" дяволи завършиха наравно 0:0 при гостуването си на френския Олимпик (Марсилия).

Обратно в новината

Коментари - Марсилия и Юнайтед оставиха всичко за реванша | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А барбука къде е?Нема такъв играч.Спукана му е работата,защото е пълна НУЛА.

Бербатов си игра доста добре, с оглед на безобразно, слабата игра на Юнайтед! А тези, които твърдят обратното явно са гледали друг мач или са просто комплексирани, малки душички! Давай Бербо, с теб сме! Направи Юнайтед шампиони!

а ти си много тъпо ко..., знаеш ли *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

слабо представяне на бербатов, дано на олд трафорд не е така, ако тренера го пусне изобщо

"Българският нападател в състава на гостите Димитър Бербатов започна като титуляр срещата и остана на терена през всичките 90 минути." Цифром и словом, както се казва. Фъргюсън ги подрежда, ала футболът говори сам за себе си. И какво като се дотътрят до полуфинала. Що за футбол е това образцово тупкане по игрището. Дано френският отбор извлече поука от този мач, че Юнайтед са победими и играе без страх на реванша. Балонът ще се спука за обща полза.И футбола ще спечели!

Пичове, на това се вика гросмайсторско реми. Марсилезийците не ги виждам оттатък Ламанша, ако играят като вчера

Къде го видяхте това сериозно предимство господа журналя? Резуктата е 0:0. Т. е МЮ нямат гол като гост, а всеки гол вкаран на трафорд от лион ще тежи като такъв.

ти какъв мач си гледал бе, всеки гол на Лион щял да тежи... ако не си забелязал Ман Юн играят с Олимпик Марсилия.

Все са Олимпик тия французи и затова съм объркал, но това е без значение в случая. Имам предвид , че те ако мушнат един на олд трафорд МЮ трябва да мушнат два, ама не ги виждам с тази жалка игра. А това за 1 на съперника да вкарваш два определено е "сериозно предимство "

ма те не играха ли с ПСЖ, майтап, мисля че европейските грандове са доооста изчерпани и захабени и по точно: Барса, Реал, Ман, Милан и Интер, на ход са млади отбори, които искат трофея, така че очаквам изненади в реваншите, видя се, че и Лион и ОМ са корави отбори.

по-некадурно, про-унитед и бурзо претупано резуме не можеше да се направи... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Въпреки това, тимът от Манчестър има сериозно предимство преди реванша на собствения си "Олд Трафорд". " И какво е то, ако не е тайна? Може би тяхната нула е по-голяма? Айде по-полека да не се чудите после накъде да гледате.