Юнайтед разби Уигън с 4:0, Бербатов с асистенция

Манчестър Юнайтед отговори по красноречив начин на амбициите на Арсенал да свали "червените дяволи" от 1-ото място във временното класиране на Висшата лига.

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед разби Уигън с 4:0, Бербатов с асистенция | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САФ го купи,за да не го купи някой друг!Сега вече е спокоен и го тормози,но това понятие не е познато в големите игри!

Гледай си интереса, момче! Знай, че каквото и да ти говорят треньорите, ти не си в отбор, а в сбирщина от индивиди с огромно его. Другите нападатели не са ти партньори, а съперници. Фъргюсън пък е най-големия ти враг. Вярно много те подкрепя, но само на думи, а думите не са важни. Успех!

с благородниците бъди благородник а с егоистите - егоист.

Егоизъм!На Бербо това му требва ЕГОИЗЪМ,.Требваше да си вкара гола.Сър Алекс тази стара помпа за уиски и най-голем психолог и тренер си гледа бъдещият състав.А там място за Бербатов няма!!!!Той ако приеме едогодишният договр ще бъде като Сър Раян Гигс и Пол Сколкс .Никой не е виновен,че го забелязаха за големият футбол твърде късно.Все пак има сериозно признание от Диего Марадона.Муриньо,дане забравя да спомена за Лампард,който изрази позицията на Челси .Просто времето му е сършило и ще бъде втора цигулка.МЮ има играчи страшни егоисти и един единствен моралист Сър Берба.Това !Само егоизъм и сила в краката.Сто пъти казах пред цяла България"Секъсът е хубаво нещо ама да загубиш 100 00 паунда на седмица е много скъпо занимание.

Абре, човек! Бива ли да се накълвеш толкоз рано, та да не умерваш клавишите като хората?!? Нищо не ти се разбира от начуканото ;( Сам ли го писа или извънземните ти го диктуваха, докато хълцаше? Хайде изтрезней и напиши нещо, ама на свежа глава! Бъди жив и здрав!

Съра е буклук и алкохолик!Винаги,когато на Берба му тръгне играта,започва да го комплексира,като го оставя резерва и да го унижи!Сега му доказва-видиш ли,че можем и без теб,за да не му увеличава заплатата при преговорите за нов договор!Това е истината!Добре,че се отказа от националния,иначе нямаше да види бял ден!Тъпи англичани и германци!

Дъртия шотландец освен всичко друго е хитрец. Поканиха Данчев за преговори точно когато беше резерва срещу Арсенал. Това си е част от играта, но има нещо противно в тези игрички. Пък и Бербо не заслужава такова отношение.

Бербо каза наскоро, че ще се откаже от футбола, ако трябва да напусне Ман Юн. Трябва най-напред да си зададе въпроса какво го очаква ако остане в този отбор. В момента се бори с Чичарито за второто място в атаката за мачовете срещу по-слабите съперници. За дербитата няма място за друг освен Руни. Това няма да се промени, дори да вкара 7 гола в един мач. Изглежда съра ще започне да дава все повече шансове на Чичарито за изява и това ще бъде за сметка на Бербо а не на Руни. След две години чака мачовете за Карлинг къп, а не домакинствата срущу отборите от втората половина на таблицата. Не искам да го плюя и не казвам, че не става за голям отбор а напротив. Той е голяма класа. Няма друг нападател в световния футбол, който е голмайстор на клуба си а е почти непрекъснато изолиран от съотборниците си. Голмайстор който е държан резерва от треньора си. Това което се случи вчера е много лош знак.

Приятелю, ти гледа ли мача вчера?!? Всички видяха, коментаторите не спираха да повтарят очевидното, Сърът го каза по друг начин след мача... А то бе - трагичен Манчестър, без средна линия, споменатия от теб мексиканец му се дава шанс само в ето такива, уж решени мачове, Руни бе под всякаква критика. И по едно време се вкарва в игра топ-реализаторът на отбора, защото нещата не са добре. Резултатът видима разлика в играта, набързо още два гола, единият който бе изработен от Бербатов и само вкаран от иначе трагичния вчера Рууни. Това видях аз и не правя апокалиптични заключения.

Точно,кратко и дано да бъде ясно за не един или двамата от зомбираните разбирачи по темата Манчестър Юнайтед и Бербатов.Мнения като това на ranlom правят този форум ценен.

ОК. За всичко си прав. Руни беше трагичен не само вчера, трагичен е от 11 месеца. Съра сигурно също го вижда, колкото и да е изкуфял заради годините. Въпреки това Руни продължава да е първи избор. Защо? Виждам какви са стартовите състави. Бербо не играе в дербитата. Няма да играе срещу челси със сигурност. В това е проблема. Не се разчита на него във важните срещи. Каквото и да прави, съра не го приема като истински юнайтед-играч.

Всеки на негово място с изключение на Нани щеше да подаде ако до него тичаше Рууни. Заповедта на съра е всички с всички сили да помагат на Рууни да вкарва голове. Бербатов просто изпълнява заповедите на съра.

Аз пък си мисля, че е по-добре нашето момче да се махне оттам. Това да държат резерва най-добрия си играч за този сезон, нещо не мога да го разбера. Всички подкрепят палячото Руни, който след всичките скандали около себе си, е вкарал общо толкова голове, колкото Бербо за един мач. Това е, просто той е англичанин и неговото име се продава най-добре. Надути, високомерни и лецемерни англичани!

Не мойто момче.Просто Руни е футболист във всеки мач а нашия палячо е манекен и не може да тича

А вчера Рууни какъв беше? Играч, трагичен, изнервен, нищо не му се удаваше, въобще тотално безполезен. Влиза по-добре играещия в момента, прави едно извеждане, подава, защото голът е важен повече от личното его, започва да задържа безупречно топката и устремът на Фулъм бързо отшумя. А не беше такава картината на терена до 70-тата минута. Или си гледал друг мач, а?

Отношенето на Фъргюсън към него е невероятно. Като някаква глезла, която си е купила скъпо бижу, но изведнъж решава, че не и харесва и няма да го носи. Не може да вкараш 5 гола в един мач и в следващия да си резерва. Не е нормално нито треньора да го направи, нито играча да търпи това положение. Аз също мисля, че трябва да потърси друг отбор където да завърши кариерата си. От изявленията му си личи, че е готов на всичко за да остане в Манчестър, но пък Фъргюсън дсста се постара да го разубеди.

по договор има бонус ако стане голмайстор или играч на сезона. съра ще направи всичко възможно да спести тези пари. пък и той не мрънка, няма недоволство от фенове и медии. както казват евреите, за каквото и да ти говорят става въпрос за пари.

Ами в официалния сайт на клуба някой е пуснал тема за берба и го нарича "голям човек" обаче коментарите са в смисъл "ти не си добре". Аз специално мисля, че трябваше да опита той да вкара, още повече че мача беше спечелен, а конкурента му беше вкарал вече два гола.

ето защо казвам винаги на тези лумпени, които пишат неграмотни тъпотии във форума, за да храчат бербо - тези идиоти просто не разбират величието на един характер, културата на едно наше момче, покорило футболния свят, етиката в играта и в живота му, браво бербо, ти си емблемата на българия

Барби манекенката вече не я пускат да играе дори и срещу слабаците.Твърда резерва с 10-15 минутки игра на мач.Но за нас българите той е вечно недооценен.Не той просто е един посредствен играч който има късмета да бъде резерва в Манаф Юнайтед.

бре голям си разбирач а пак и со много велик футболист ба кратуно балгарска. убеден сам че барби манекенката рита топката по-добре от теб *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

А сега си задай въпроса къде си ти и къде е той ? Бербатов е най добрият БГ футболист . А ти си плюнка без история .

Голям футболист, голяма личност. Жест към съотборник който изобщо не го заслужава. На съра, съотбориците му и феновете на отбора изобщо не е направила впечатление постъпката му и точно заради това ще повторя, че Бербо е голям.

Истински джентълмен.Браво! Пожелавам на Митака шампионска титла с Юнайтед ъф Матчестер.

Митко Бербатов е голям футболист!

Бербатов е голям защото е човек и е много земен,евала,малко са като него за съжаление.Той е отборен играч,но за съжаление това не се оценява.Той не е егоист като този прехвален Нани.Жалко че съра не ги вижда тези неща.

по-жалкото в случая е, че са и малко хората специално в БГ които го разбират

Напротив, тук много хора го разбират. Жалкото е, че в Манчестър никой не го разбира. Виж изказването на съра след мача. Нито дума за Бербо. Виж форума - пак нищо.

7 по-късно Митко бе изведен отлично от Гибсън зад синьо-бялата защита, остана сам срещу Ал Хабси, но предпочете да подаде на Рууни, който на празна врата направи 3:0. - МАЛКО ГО МОГАТ!!!