Димитър Бербатов напусна ”Уембли” раздразнен

Димитър Бербатов, който остана извън групата на Манчестър Юнайтед за финала на Шампионската лига с Барселона, е напуснал раздразнен стадион "Уембли" преди началото на мача, предаде Novsport.

Обратно в новината

Коментари - Димитър Бербатов напусна ”Уембли” раздразнен | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сър Алекс човека с най-голяма заслуга за загубата на Манчестър,да оставиш голмайстора на Висшата лига извън групата за мача,тоя човек да не би да е мръднал или Барселона не му се стори достатъчно сериозен съперник.Тимът на Фъргюсън бе поредния съперник на Барса,след Реал Мадрид изгледал мача отблизо,от самия терен.Барселона е страхотен отбор на който съм фен от времето на Стоичков,но ми е много ме е яд на този твърдоглав шотландец ,че се подигра така с Бербатов след като им спечели титлата в Англия.

Сър Алекс човека с най-голяма заслуга за загубата на Манчестър,да оставиш голмайстора на Висшата лига извън групата за мача,тоя човек да не би да е мръднал или Барселона не му се стори достатъчно сериозен съперник.Тимът на Фъргюсън бе поредния съперник на Барса,след Реал Мадрид изгледал мача отблизо,от самия терен.Барселона е страхотен отбор на който съм фен от времето на Стоичков,но ми е много ме е яд на този твърдоглав шотландец ,че се подигра така с Бербатов след като им спечели титлата в Англия.

Емо Данчев махай го от този изкуфял сър ,ако уважаваш клиента си.Снощи това беше унижение към Бербатов и България,който ги изведе до титлата в Англия.Ако бях Бербатов щях да им тегля майната и дахващам пътя.Не те заслужават в този егоистичен отбор.Снощи се видя какви егоисти са тези играчи на сърчето.А барса са колективен отбор и всички си помагат един на друг и изповядват твоя начин на игра,техничен футбол.Чикаритко не може да спре топката снощи пълен смях беше.

Пича пази Бербо за следващия мач бе споко :D:D:D

Дир така ли нямаше по-подходяща снимка, а точно тази сложихте? ЕВАЛА

Mитко няма място в този отбор с този тренер.не ми се коментират руни и останалите-няма за какво.ако SAF остане-залко за MU.никои не мозе да им помогне,дазе и Cнаидер...след като лице на отбора ca безмозачен дарвар като руни и деменция като SAF...

Треперещият шотладец изгони Бекам, Нистелрой, Саха, Тевес, та няма да изгони Бербатов. За него са добри старците: Гигс, Сколс, Невил... Тове е началото на края не ерата Фергюсън. Бербатов му спечели рекордната 19 титла, а този "джентълмен" грозно се подигра с него. Ега ти тъпанара..

Евала много точно казано.

Стареца съвсем е изкукал.Да се лишиш от най-техницните си футболисти/Нани и Бербатов/,а да оставиш само рендета срещу Барса е лудост.Късмет бе ,че не стигнаха до разгромен резултат. М.Ю.имат много слаба халфова линия и повечето от мочовете ги решаваха с тичане и късмет.Но срещу Барса не върви.Колкото до Бербатов трябваше отдавна да се усети,че вече е нежелан и да потърси отбор залагащ на техничната игра.М.Ю. го чакат много неудачи с треперещия старец.

... а ако САФ съвсем реално е преценил, че с никакъв състав не може да бие Барса? защо тогава да не го остави извън групата, за да може подхилващите се отстрани скаути да се изтрепят да го искат, а цената му да расте, щото самият Бербо е ядосан и сигурно също иска напускане?

Довиждане, довиждане, довиждане.....

защо митко да бяга да се маха изкуфеля дартак *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

като напусна националния отбор беше ли раздразнен

разбира се, че беше! но само който ВИЖДА, това което гледа го разбира... ти не си такъв, не се заблуждавай!

Да,беше.От ей такива разбирачи.Нали той ви беше виновен за всички издънки на пияниците и куците коне дето някои му викаха "национален отбор на България".

Ами, честно да си кажа, сър Алекс малко ме дразни вече. Да, българин съм и може би защитавам Берба пристрастно, НО да имаш Оуен (който почти не игра през сезона) резерва срещу Барса е просто смешно. Нани не беше титуляр, пак смешно. Чичарито, който в 90% от мачовеге си играе силно първото полувреме и после се губи, тука се изгуби ЦЯЛ мач. Беба щеше да се справи по-добре, това го казаха и коментаторите. ... Не знам защо съра не пуска Бебро напоследък - ако е за да го мотивира да играе на макс като е вътре, това за мен е много глупав аргумент. Знам, че не мога да се меря със сър Алекс, ама все пак е глупаво да оставяш на скамейката топ реализатора ти. Барса играха страхотно, на 100% си заслужиха купата!

треперещ , безпомощен, незнаещ какво се случва на терена...., САФ...име което е донесло много на отбора но и отнел мечти на милиони хора, колко грешки трябва да напражи още за да се разбере че отбора му върви зле, няма футбол само бягащи и прхащи безшпмощни коне, иначе брутално горди...:), не може все с късмет...на отбор като Брцелона трябва да противопоставиш технични и мислещи футболисти...испанците играха с лркота и финес и непремнно трябва6е Бербатов да играе и не само той, Нани, Оуен, навярно Андерсен, Сколс, нямаше нужда от тичане а игра която се нарича футбол господин сър....само тогава можеше да има що годе малко поне равностоиност.... жалко че погрваш мечтите на един наистина техничен и интелегентен футболист като Бебатов... бягай момче някъде където ще получиш уважението което заслужаваш...

Бербо, тъпите ограничени самовлубени англичани НЕ ТЕ ЗАСЛУЖВАТ, бягай в отбор където ценят ТАЛАНТИТЕ

Това си е твоето мнение ... чикчирика не пипна топка в този мач. Всеки можеше да е отпред и да не пипа топката, включително и Бербатов ...

Тоше, не си прав, Чичарито направи 5 засади. Това и Берба нямаше да може да го направи ;)!

бербатов, мозе да емн добар човек, но това не с еотнася за футболист, просто нестава и това е! немозе да е като балерина и да иска да баде наричан футболист. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Бербатов трябва да е много благодарен на сър А.Ф,че му спести излагацията.И да го беше пуснал,при този начин на игра на Барса,нашия Барбунчо нямаше да успее да помирише топка,освен това никой не обича предатели.....

Добре, че Бербатов не беше по никакъв начин съпричастен с позора на МЮ. Вярно, че Бербатов не е от големите борци и коне на терена, но Барса показа, че импровизацията и техниката са над безмозъчното тичане и борба във футбола. В МЮ и в английския футбол като цяло не се цени техниката и финеса, а напористото тичане и физическа борба през целия мач. Затова нямат и никакви ярки международни успехи. Добре, че бяха домакини на световното през 1966 г.

1000n

Ама то да тичаш бързо, когато играеш срещу английски отбори си е опасно за здравето! Берба е техничар и винаги оставя единият си крак опорен, така например играят повечето испаноговорящи и италианците или иначе казано Барба разчита на финтове, а не само на дрибъл, както действат повечето играчи от Острова! А един здрав шпагат с бутоните напред в опорния ти крак и може да приключиш със фубола, ама наистина! Играчите на Барса играят като Берба, играчите на Арсенал - също! И всяка година в Арсенал си имат футболист със строшен крак! Какво направи Берба срещу Ман Сити - гледайте внимателно повторението на момента, когато пропусна двете положения в началото на мача и при двете се откъсна от всички останали футболисти за части от секундата, но при второто положение Коларов едва не му счупи крака, защото отново беше изостанал със шпагата, естествено след това Берба не можа да спре една топка във вратарското поле на Сити по начин, който винаги е успявал, защото страха, че някой от защитниците на Сити е зад него, летящ с бутоните напред си каза думата! А и след хамалското влизане на Коларов в краката на Берба нашият повече до края на мача не рискуваше да действа бързо - просто не си заслужава да те осакатят някакви малоумни некадърни футболисти, та дори и да изтървеш една ФА Купа!

Добре, че не игра. Щеше да ми стане неудобно как всички се раздрават, а Бербо се разхожда като примадона :(. Когато е нужно борба за всяка топка, много тичане по-добре Бербатов да е на пейката.

А Ернандес много игра - хахаха !!! Докосна топката 1 път ! Голем футболист е нема що ! Умрях си от кеф как се наакаха големите футболисти !!!

тук лумпените фенове на безродника вият : мърдата да бягал тренера луд с него щели да бият. а ако не бяха го купили никой нямаше да го е чувал те му дадоха хляб шанс а той е издънка и това е истината. да искаш много кинти да искаш анг. гражданство и прочее ламтежи без да се затичаш ..не става..головете му са срещу 3 отбора и далеч не са решаващи съра винаги е казвал по добре 1 гол но победен! скоро ще излезе истина от кухнята така че феновете му тотално да разберат що за идиот е манекена.

ти склеротик ли си, какъв си??? за да го вземат в МЮ значи са го познавали и то много добре - справка голмайстор в Тотнъм, а преди това и в БЛ -знаеш ли какви са тези инициали? и впрочем безродник да го наречеш... замисли се дали на теб не ти приляга повече това

аз зная кои беше Zico-гледал сам го,вазxищавал сам се-ти,драги,просто си боклук

митко ние сме с теб тоя изкуфял трениор не те заслуява

Велика Барса и Меси! Нека му е честито на САФ! Хак да са ти Плююни и Тичарито!!! А на Митко: Горе главата! Този треньор и отбор не те заслужават! Най-добре да замине за Барселона, ако го поиска Гуардиола.

Дъртия САФ наистина май е болен от алцхаймер поне на такъв ми приличаше снощи,и мисля че с не адикватните си решения го потвърди

Заслужена победа на Барса... Единственият играч от Юнайтед, който може да играе в стила на Барса е Бербо.... Целия пролетен сезон Юнайтед има само няколко добри мача и куп безлични и измъчени срещи - така че - логичен край.... Юнайтед е смес от изключителни егоисти и обикновени стандартни играчи, на които никой не би обърнал внимание, ако не бяха в този отбор .... и накрая - Барса има титулярен състав, а Юнайтед е като шоуто "Lord of the Dance" - пърни състав, втори състав и т.н..... Прогнозирам години на залез на Юнайтед ... затова секи да си прави изводите ....

Мю стигна финала ВЪПРЕКИ барби, съра е перфектен спец макар да не харесвам отбора. Никой ли не разбра защо манекена е ВЪН?!И НикоЙ никога не е Обичал ПРЕДАТЕЛИ! а манекена е доказан такъв.такива отиват на бунището независимо колко са платили за тяххаресването на такъв боклук е атестация за феновете му!. той има грубо отношение Към Съотборниците си! това руши отбора!трябва да си луд да рискуваш успех пускайки го във Важни мачове.

Ха,ха! Голям разбирач си.

Точно така мисля и аз. Точно техничният футбол, който тъпите англи не уважават ги докара до фиаско. За 19 им титла доста помогна и Бербо, който сега отхвърлиха от получаването на медалите, защото старчока така решил. Напук! Това е краят на Бербата в МЮ, но по-добре за него. Не можаха да разберат и желанието на Бербатов за колективен стил на игра. Да бяга, отбор ще си намери и няма само да дреме по скамейките, може би дори и повече ще го уважават хората за качествата му. Не всичко е пари.

Само Локо Мездра

Мите бегай бърже... свърши МЮ за теб, освен ако не искаш да се водиш само по документи там.. Иначе за мача шеговито.... мисля, че терена и съдията бяха виновни. Тревата трябваше да е с 30см. по-високо окосена за да може Чикиджито да си полегне, а съдията трябваше да свири дузпи за МЮ вместо тъч :) Тогава нещата щяха да са различни. Да нямаш корнер за 90минути????? и то при английски отбор??? това не съм го чувал ! :)

За първи път се радвам, че загубиха. Митко, бягай от този тъпанар!

Да си платят билетите за гледането как Барса играха !!!!!!!!!!!!

Цяла БЪЛГАРИЯ ЗА БАРСА !!!!!Тия малоумници от Юнайтед трябва да им вземат пари за билети дето само гледаха Барса как играе. Това е ...

Ед ме е за Митко, но иронията е в това че Барцелона победи с качествата,които САФ пренебрегва в Бербатов : свободата и импровизацията! Малоумното и безидейно тичане по терена не върши работа!

Прав си. Но ако наблюдаваш Ман. Юнайтед - те играта им е да тичат, по принцип Бербо не е за този отбор и за тактиката на Фъргюсън.

добре че не игра Митко,защото сега щесши да се оправдават с него. а чекерито беши толкова жалак. и целия отбор веши жалак. остви ги митко и , намери си отбор който ще те оцени.

Първо поздравления към Барса като най големия отбор на света. Селекцията на Манчистер в нападение, която би могла евентоално да се противопостави на Барса според мен бяха Тевес/освободен/, Руни и Бербатов. Неприятно ми е неприязаноста на някой фенове против Митко. Не са прави и не ги разбират нещата. Млади играчи без опит никога не са печелили финали в годините назад.

Големия треньор загуби купата заради лоша селекция.Ако беше пуснал Митко,който е най техничния в отбора в тендем с Руни и Гигс щяха да победят,но ако нашето момче заиграе в друг отбор ще докаже,че Манчестър са загубили благодарение на треньора.

Всяко зло за добро. Не пуснаха Митко да играе и така поне не е част от фиаското на Юнайтед.Могат да му отнемат възможност да играе, но не могат да му отнемат таланта да играе. Сигурен съм,че други добри отбори ще го оценят.

Бербатов напуска!

напално заслижен успех на барца.искат митко да си трагне, това е ясно.гледам футбол от 86-а, наи добрите отбори са милан на саки и барца на гуардиола.

1000n

Да, наистина, така си е! Милан в началото на 90-те бяха много добър отбор, но всеки път с огромни усилия успяваха да победят Цървена Звезда, които също успяха накрая да спечелят най-големият футболен турнир в Европа! Барса обаче демонстрират различен футбол от този, който играеха Милан някога и залагат повече на техниката и пасовете, а не толкова на физическата сила, както правеха някога Милан! Но за мене най-вълшебния футбол, който съм виждал да се играе до момента беше демонстрирания от Стяуа Букурещ около началото на 90-те, когато там играеха Хаджи и Лакатуш! Тогава северните ни съседи играеха такъв футбол, че дори гледайки ги по телевизията не можеш да ги разбереш на кого ще подадат топката, нещо като това, когато играчите загряват преди мача и си разцъкват в триъгълник, но Стяуа и по време на мачовете в игрова обстановка си подаваха топката по този начин и то без да я губят в продължение на дълъг период от време, което направо ме хвърляше в някакъв неописуем екстаз - просто няма такъв футбол, докато Барса ги виждам къде и на кого биха подали или на кого ще подадат топката!

ПРАВИЛНО!Аз съм си от Барса,от времето когато Стоичйов ни даваше автографи.Требва да ви кажа че и сега се учудвам колко красиво пише.Позравям нашите от Браса и ме е яд за Митко.Но алкохоликът тренер това можа да измисли-как да се изложи повече.Кадъра със треперещите ръце беше достъчен и това обяснява всичко.Ръждасял тренер със раждясъл футбол.

ман юнайтед---те тва са палячовци --странно защо не играят на някой манеж ами на финал на шампионската лига

Бербатов да се маха от МЮ!Тия надувалници не го заслужават! И без това много ги търпя- това го няма никъде!Такава жестока подигравка!

Защо не пусна Смолинг? Малко ли мачове му извади момчето?

Само Славия.

Кретенясали малоумник САФ трябва незабавно да бъде изгонен от Ман. На тоя изкукал старчок не му лови кантара !!!!

Ей, прошляци селски! Тоя треноьор, е дал толкова много на този отбор, колкото Бербатов никога не може и няма да даде. Това е английски отбор! Кои сте вие, че ще искате оставката на треньора. Аз разбирам когато някой не ме иска или не ме харесва! Митко да си ходи, там не го харесват, даже няма и една песен за него

Давал е до време. Сега само глупости прави.

идва момента, в който всеки трябва да си тръгне. Може да му е дал, но настъпва кризата, в която започва да го ограничава с неадекватните си действия.

Ей, градския! саф-аможе да е дал, ама вече взема! Направо вече е е взел-дал!

Дал е правилната дума,защото в мача с Барса отне титлата от собствения си отбор след като оставои голмайстора на Висшата лига в публиката.Не че в момента има кой да се мери с Барса,но по този начин САФ сам се обрече,смешник:)

мите добре че не игра,да с е срамуваш и ти с тя посерковци. ти си велик багаи от тес. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Барса доказа, че е най-добрия отбор във футболна Европа! Причините: - по-добър колектив; - по- добра организация в играта; - по-добра атмосфера и мотивация за футболистите; - по-добра идея за играта -залага се на техниката, на интелекта, на бързината, а не на физическата мощ и грубата сила и амбиция. По отношение на Бербатов А.Ф. греши! Ако Бербатов е "стар" на 30 г., какво правят в отбора Скоулс, Гигс, Ван дер Саар, Фърдинанд, Оуен? И все пак нека и ние да си знаем - не винаги на нас българите ни е позволено да се превръщаме в герои!!! Това, което Бербатов жертва в името на професионалния си договор с МЮ, а именно - отредената му роля на герой в българския национален отбор, за сега изглежда излишно! Футболът е колективна игра и не търпи егоизъм и завист!!!

Бербо си свърши своето и ме изкефи, когато нарочно не вкара за купата, за да провали Дъвката. Дъвката няма да получи достатъчно пари за да смени всички излишни в отбора си. чичарито имаше късмет този сезон, но едва ли същия късмет ще го споходи и следващия. Гигс и Скоулс са пенсионери. Двете джуджета - парк и Фабио не стават за голям футбол Ако Рууни или Нани изпаднат в една от кризите си Дядо е аут. Че и вратар ще му трябва, но май никой не се натиска.

аре у анадоло долен калтак! никой от мю не те иска!не става да псуваш и навикваш съиграчи да рушиш отбор и да ламтиш за кинти!

Ти си пълен малоумник и лумпен, бе! Човек не си даже!

Калтака си ти, не че не си го знаеш и сам де

Страхотно име, като интелекта ти! Харесва ми да те наричам по име - много ти отива! Айде да оставиш писането и мисленето на тия, дето го могат, а ти си върши работата, която най-много ти отива - бъркането в контейнерите, че някой да не обере най-хубавите боклуци! Ако влезеш при боклуците,ще си на мястото си!

Личи си, че си от анадола след като може да ръсиш такова злоба и глупости !!!!

Фен на Левски си, нали? Няма кой друг глупак да напише подобно не

днес се радвах, че барса победи. манчестър бягаха като мухи без глави след топката и единствено рууни се стараеше малко. чикчирито, просто не знам как може да му се гласува такова доверие за подобен мач. всеки ветеран на мястото на бербатов би останал обиден, да бъде отрсанен, заради някакув малък п

Много им тракаха устите преди мача. Щели да бият. Барса били изморени. Щели да дадат всичко. А следващия сезон в Англия много трудно ще влязат в 4та може би.