БФС позволи излъчването на английската Висша лига

Българският футболен съюз в крайна сметка влезе в положението на родните футболни запалянковци и позволи излъчването на английската Висша лига през новия сезон.

Обратно в новината

Коментари - БФС позволи излъчването на английската Висша лига | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Перуканецът тотално изтрещя. Понеже под "мъдрото" (негово и на цялата шайка около него) и крадливо управление на БФС родният футбол достигна дотам, че никой не ще да го гледа, той се изживявя в ролята на фактор, от който нещо (извън омерзителния кръг от заобикалящи го гъзолизци) зависи. Ама май наистина мозъчето му и изчезнало заедно с естествената му коса.

ББ и БФС разрешават утре слънцето да изгрее.

Боже Боже, Мутрата дава пари на мутрите, а за болните деца няма Футболните отбори са частни, защо пари от бюджета?

Браво - две удачни решения - пари за клубовете от ТВ права и без блокирани часове. Обратното щеше да бъде трагедия.

Че кои са те та да забраняват на хората какво да гледат и какво да не гледат!!!

" БФС позволи...". Абе, тези далавераджии на кой свят мислят, че живеят? И безплатни да са мачовете в "А" група, пак няма да ходя на тях, защото няма нищо интересно в познати и уредени предварително срещи. Само някой "информиран" ще стане по-богат чрез "правилно" залагане. Скука, скука-а, скука!

Абе ПЛЕШИВ!!! Кой си ти да позволяваш ахахахахаха и тоз се помисли за господ, позволил..... не е позволил а проумял че има 1000 начина да гледам английското пред пародията - бг футбол

И за какво им трябваше да се изхвърлят и излагат?

Кой си ти въшлива перуко, че ще забраняваш и позволяваш каквото и да е? Мизерник долен крайно време е да се измиташ от БФС с цялата си крадлива измет!!! Боклук

то оставаше и това да забраните *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Това беше ясно. Иначе кой щеше да върне парите на Диема и Нова Спорт, платени за излъчване на Висшата лига? От самото начало тази идея си беше глупава, не случайно никъде не се прилага.