BBC: Бербо гледа от трибуните ужасяваща защита

Една от водещите фигури на спортния отдел в авторитетната британска медия Би Би Си – Фил МакНълти, е в София, където отразява европейската квалификация между България и Англия, съобщи Novsport.

Обратно в новината

Коментари - BBC: Бербо гледа от трибуните ужасяваща защита | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аиде де само 10 злобни коментара.......каде са ни марадоните дето дори не знаят какво е футбол.....еба ви маиките . булгарите са такива злобни и завистливи существа ..... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вие хейтърите малоумни ли сте?! Тук става дума за нещастното ни отборче а не за Бербатов - какво толкова ви боде очите човека?

Пък и доста забавно му беше, как се хилеше самодоволно! Що за човек си, не казвам футболист, че е даже по-задължаващо, да гледаш как националният отбор пада, а ти да се смееш, все едно ти се е случило нещо супер хубаво!

Дезертьор ... лесно се свиква на метеното , а Берба . Мишките изчезват първи когато кораба потъва . Стой си далеч от БГ . Тук се ценят само борбените и оцеляващите , а не галениците .

Бербатов голмайстора на всички времена,тия луди ли са? Тозо който е на писал тая хвалба или му е платено добре или е не разбира от качествен футбол. Единствения голмайстор на България си остава Стойчков,а Бербатов може само да му диша подметките. И спрете вече да ни хвалите Бербатов,защото това е единствената спортна личност (ако може да се нарече така) от която ми се повдига .

нищо ново трибуната е неговото призвание

Никой вече не помни името на бездушното същество,наречено бербатов.Ако беше истински футболист,щяха да го искат във всички големи отбори.А вие тук, само си чешете езиците.Наистина,толкова ли сте тъпи,че не виждате истината,която боде очите?Това същество е пълна НУЛА.

цен..

дертьор

Скрийте му снимката че не мога да го гледам :))

Гледай снимката на Михайлов и Матеус

А може да си направи снимка на гъза и да си се радва колко е тъп :D