Боби Михайлов: Резултатът не отразява това, което показахме

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов сподели след поражението с 0:3 от Англия на националния стадион "Васил Левски", че резултатът не отразява показаното на терена.

Обратно в новината

Коментари - Боби Михайлов: Резултатът не отразява това, което показахме | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички ние сме си виновни за примирението, което демонстрираме и оправдателните причини, които търсиме преди всяка среща на нац.отбор по футбол! Много плоски и формални са обясненията преди и след всеки мач! Голямата Истина за дефицита на патриотизъм и излишъка на чуждопоклонничество винаги се "предъвква" и премълчава! В този ред на мисли нека всички: спортни деятели и журналисти, публика и спортисти, управници и народ да си дадем много по-ясна сметка, какво не ни достига за да побеждаваме?!

Само преди стотина години дедите на тези момчета са се срещали в други по-зловещи битки за оцеляване. Независимо от крайния резултат и от военните премеждия на България, нейните синове никога не са били така пораженски настроени както в днешно време! Трябва ли националният ни треньор от Германия постоянно да ни подсеща за тези чувства наречени Любов и дълг към Родината?! Трябва ли футболистите на "новообразуваната" Република Черна гора да ни го демонстрират?!

Резултатът от мача между отборите на България и Англия е негативен за нас. Според много от специалистите този резултат отразява разликата в класите на двата отбора. Има и нещо друго! Резултатът от този мач отразява и количеството любов и патриотизъм на което са способни главните дейсващи лица на снощната драма на България!

Най-интересното е, че договорът на Матеус не зависел от тези резултати...Че от какво зависи тогава. Ако не от показаната игра и крайните резултати от треньорската му дейност. От какво зависи договорът му, г-н Михайлов ?!!!

Смятам, че основна вина тук има Матеус, а именно, че в този мач излиза в състав, койт дори и на тренировки не е играл заедно, тактически нямаха никаква постройка, както и високите центрирания, който бяха обречени срещу отбор като Англия. Оправданията, че това е нивото на българският футбол са смешни, като се има в предвид, че само трима са от българското първенство. Ако се прави персонална оценка на играчите бих споменал са асовете в отбора, от които единия се стреми само да постави рекорд по мачове в националния, а другия не може да конролира краката си. Ами това е на кратко от мен.

прав е, че резултата не отразява показаното, с тази игра трябваше поне 5 гола да ни вкарат

Да Боби.Прав си.Резултата не отговаря на това което видяхме.Ако трябваше да отоваря,трябваше да е 0:6.Не видя ли,че не създадохме едно опасно положение и добре,че англичаните не се напъваха и ни съжалиха второто полувреме.Явно са добре възпитани момчетата и не искаха да ни унижават повече у дома ни.Ако бяха германците,при тях няма съжаление и щяха да ни бутнат поне 5-6 гола.

нито нац.отбор е на ниво,нито клубните отбори...КРЪГЛА НУЛА !!

В крайна сметка да берат срама тези мекерета, които избраха Перуката за шеф. Както всички разбирате и той е наглец, като всички наглеци, дето са седнали на върха на някаква купчина лайна и си мислят, че са на върха на света....

Боби, трябва да се работи?! къде да се работи в националните "гарнитури" или в клубните отбори???? ако футболиста не излиза "завършен" такъв от клубния си отбор, че кой национален селекционер би го направил "играч" за 2 дни?! - НИКОЙ!!!!! И ти Боби, драпай да вдигнем нивото на А група, че иначе ще сме за срам, нито футболисти в чужбина, нито в национала ... и ще сме на редицата с Азърбейджан и Малта

"Резултатът не отразява това, което показахме" Така е, още по малко отразява това, което можем. И както винаги, да си дойдем на тъпия футболистки лаф - "Важното е да забравим за днешния резил и да гледаме напред" , в случая "Продължаваме да работим." Какво гледате бе, колкото и напред да гледаме, все се вижда каквото се вижда и 15 години назад.

И трите гола се спасяваха но некадърното синче толкова може