България бра срам и срещу Швейцария

Националният ни отбор не успя да постигне победа за престиж срещу Швейцария. Напротив, "трикольорите" загубиха с 1:3 гостуването си в Базел от евроквалификациите за шампионата догодина.

Обратно в новината

Коментари - България бра срам и срещу Швейцария | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сърбия 3:1 Фарьорски о-ви - Швейцария 3:1 България - Открийте разликите . . .

Сърбия 6:1 България - има малка разлика

Приятели спокойно ! ! ! За световните квалификации ще бъде призована най-голямата звезда на българския футбол и класирането , че защо не и световната титла са ни в кърпа вързани . Той в момента още е зает да оправя държавата , но в най-скоро време ще повери тази задача на своя подчинен-ГОСПОД-и ще се втурне да бележи и на който още не е отбелязал , ще отбележи , знаете къде . ХИП ХИП УРА ЗА бат ви боко ХИП ХИП УРА ! ! ! ДА ЖИВЕЕ МАФИЯТА ВЪВ БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ! ! ! ОЛЕ ! ! !

Май си прекалил с медикаментите!Вземи се лекувай!

Аз предлагам да се освободи целия отбор и да не участваме в никакви международни прояви. Само харчат пари от бюджета и нищо не правят.

Това е добра идея. Да се хващат вече на работа

Интересува ме, каква е оценката на този съдия.

Тя е осребрена в швейцарската му банкова сметка и е тайна!

Няма ли вече да го закриват?!То е ясно,че с никого развен не можем да направим камо ли да бием!Най-дразнещото е,че народа вече се примири,че"представителния ни тим"за нищо не става,но самите"футболисти"продължават да се мислят за голяма работа!Матеус правилно им каза-вкарат един гол и се мислят за Меси!Този Иванов вчера само потвърди думите му-голяма радост,голямо празнуване все едно е вкарал на Световния,Европейския или на някой от Топ 10 отбори в света!Палячовци!За нищо не стават,но пък са много обидчиви на критика като им кажат истината в очите!Жалка картинка!Да ги закриват и да вземат играчи от Б група!Поне ще играят със сърце и ще се раздават,а не като тези мърляци!

Мдааа... Интересно предложение! +1

вече имам сериозни съмнения дали ще може да направим и равен с Малта ако играем....

Докато този /дори не искам да му казвам името/ е президент на БФС и неговия набеден зет играе в националния,а така също и синчето му, няма да има оправия. Никога националният отбор не е изглеждал толкова смешен и жалък.

Какво искате от момчетата- толкова си могат.Вие вьв форума и вие журналисти защо нестанете футболисти да видим какво можете на терена. Извьн терена знам какво можете-да обиждате, да плюете,да сте против всичко.Тя дьржавата е сбирщина такьв е и отбора. То и САЩати са сбирщина но добре че Бьлгарите са малко в нея.

Стига сте ругали добрите момчета бе, простаци с простаци! С празните си кратуни въобще не можете да вникнете в чара на тези ангели. И Мамин Ники и най-красивия манекен на света Благойчо знаете ли какви супермени са в чалготеката бе, дръвници прости! Ама и от култура не разбирате ,затова трябва да ви обясняваме какво е чалготека. Айде сега ръкопляскайте на простите футболистчета от Англия и Швейцария. Благо, Ники , обичаме ви сладури ! духовно и телесно ваши: Преслава и Николета

А отгоре на всички тез споменати качества ако знаете как залагат на Еврофутбол и други такива места и как познават милите .... и пИчелят ли пИчелят

Жалки нещастници....Уволнете ги тези говеда на момента...

кое ни е наред - индустрия,здравеопазване,училище, лека атлетика... - до утре да изброявам няма да попадна на положителен пример! Няма как и футбола да е !Хората,които го представляват са калпави като всички нас !

Е, как кое?! Ми ходим на два крака! Все още ... Макар че ни никнат наколенки. И на другия свят няма такава дришлива нация.

А журналиста написал статията или е бил къркан до козирката или не е завършил осми клас. Кой се навива да им плаща на такива, че и да им пуска статиите в медиите?!?

Ох на татко момчето! Много силно ли шутира този швейцарец? Кажи татко?

Швейцарската Джамахирия спечели заслужено.

тоя смешен шваба няма ли ,кой да го изгони вече????????????????????????????

НЕ ШВАБАТА, А ТЕЗИ СМЕШНИ "ФУТБОЛНИ ЗВЕЗДИ" трябва да се изгонят.А следващите стриктно да изпълняват указанията на ШВАБАТА.Сигурен съм в положителните резултати.

Най-добре е да се успокоим и просто сменим класациите, касаещи родния футбол. Те и сега се състезават за играч, записал най-много загуби в националния отбор, допуснати най-много голове, най-неудачен нападател с най-много игрово време без гол, най-симулиращ фалове играч ... това е силата на сегашните ритнитопковци.

Това не е отбор, а сбирщина некадърници със силни покровители. Живко Миланов- зет на Борислав Михайлов и нищо повече. Бодуров - набеден за футболист, за да се угоди на Гриша Ганчев. Благой Георгиев - голямата надежда на Венци Стефанов. Цветан Генков - нападател, но само за Николай Гигов. Иван Иванов, Сърмов - футболисти на мениджърите си и нищо повече. Е, нека останалите 4-5 да се мъчат да побеждават отбори от по 11 футболиста. Българите не сме разбирали от футбол, но виждаме резултатите на псевдоразбирачите

Или няма български футболни специалисти или ако има такива, то те са слепи, за да не виждат, това което за всички ние ги подиграваме. Шайка келипираджии, които се изреждат през националния отбор и опропастяват 2-3мата , които стават за футбол. Освен дребни души ламтящи за пари, друго в родния футбол няма.

Няма изненади за страна където физкултурниците управляват държавата, а пожарникарят - министър председател се изявява като футболист.

Ти си голям тъпан бе.

а ти ела да ми свириш на кавала да направим оркестър

след такъв резил ако не се промени нещо ...

Чухте ли.....,че ръководството на БФС щяло да си подаде оставките .......браво на тия момчета ,ей на това му се вика мъжка постъпка ........................

На тема футбол държавата заделя много пари. Редно е да бъдат орязани. Защото в България от дълги години футбол няма. Има само едно черно тото и едни скъпо платени актьори, наречени футболисти. Тотото печели и им плаща добри заплати, но за актьорската игра. Не за футболната игра. За това у нас футбол не се развива. И когато нашите "футболисти" играят навън, срещу футболисти, истината лъсва. Държавата може да икономиса много финансов ресурс, прахосван за футбол.

Срам, ужас, позор!

Да, много точно е заглавието на статията... БРА СРАМ!!!

ухааа,глей ся,кат почнем да бием за престиж,кво става!!!имаме уникален отбор с уникални футболисти...даже най-добрият в защитата вкарва голове...това момче не може да ходи правилно,не да играе футбол!!!ебаси!!!няма такъв национален отбор,няма такава сбирщина от набедени футболисти!!!

Ей, хайванчета научете се да пишете правилно и тогава се пробвайте да давате акъл и коментарии. Стига с тия простотий . Умръзна ми да ви чета глупостите,посерковци такива.

И на мен ми Омръзна да чета коментари с правописни грешки от хора, които правят забележка за правописа! Омръзна не Умръзна!

Кой го казва? В две изречения 3 правописни грешки имаш.Смях пълен!!!!

Ало дуспата,в българския език няма дума умръзвам.Може би става дума за омръзвам но кой ти гледа.

страшни посерковци са тя наще националчета,нямат характер сигорно жените им ги ........... вместо тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хахахахах вярно е това хахах