Юнайтед разби Лийдс, Бербатов с цял мач (видео)

Манчестър Юнайтед взе реванш от Лийдс за загубата преди 18 месеца в третия кръг на ФА Къп и без никакви проблеми достигна победата на традиционно негостоприемния стадион "Елън Роуд" с 3:0, на същия етап, но този път в турнира "Карлинг Къп".

Обратно в новината

Коментари - Юнайтед разби Лийдс, Бербатов с цял мач (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гола вода е нашето момче. Оуен също не е играл доста време и направи страхотна игра, разби ги.

Браво Митко!Показа на всички злобни драскачи по сайтовете как трябва да се играе за отбора т.е.навсякъде.Продължавай все така и влизането в оптимална форма няма да е далеч.

По-смешен футболист от Бербатов не е имало в историята на футбола.

...Фърги може да стане за 20-ти път шампиот. След като изгледате клипа, пуснете следващия с химна " Глори, глори Ман Юнайтед".

След снощи едва ли има някой който да не е разбрал защо Митко седи на пейката

Фен съм на Бербатов, но не бих написал това, което е в материала. С тази си игра Бербатов никога няма да стане титуляр в Юнайтед. Говоряр за титуляр в основния състав, защото това е отборът на подрастващите и на дълбоките резерви. Инттелигентни пасове - да, но Бербатов никога не се приближи до противников играч владеещ топката на по малко от 4-5 метра. И то само подтичвайки. Когато му подаваха топката той я връщаше незабавно, просто като че го е страх да играе с нея. Така не става

Гледах мача точно за да го видя в каква форма е. Смея да твърдя ,чче се представи като футболист с голям опит,ччудесен усет за темпото и важността на мача. А кат добавим и това,че има право да се уважи,намеквайки че не за резервната скамейка-видях един зрял и отличен футболист.Впрочем ако не е тоя пич да го обиждате,само ще се срамувате от чалгаджиите в България.

Скоро Бербатчето ще го пробват и за врагар, а след това и да гони топките извън терена. Само и само да си изкара срока на договора.

Много се радвам за Бербатов, дано да има повече такива мачове.

Дано не !