Акциите на "Левски" пристигнаха, вече са на името на Сираков

Легендата на клуба изглежда ще е новият мажоритарен собственик

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скъпи левскари,от днес Наско Сираков си оправи финансовото положение и скоро като го проумеете ще викате Наско п.дераст,но на него няма да му пука.

-Акциите на "Левски" пристигнаха... -Волейболният Левски привлече играч на ЦСКА... -"Левски" ще има скоро нов генерален спонсор... Да се смееш ли, да плачеш ли?

В края на декември чрез преходни и заключителни разпоредби в Кодекса на труда депутатите промениха Търговския закон. Те поставиха изискване предприятие, което има наети служители, да може да се прехвърли, след като се платят дължимите трудови възнаграждения, обезщетения и осигуровки, включително на напусналите 3 г. назад. Същото условие бе сложено и при прехвърляне на дружествен дял на трети лица.

Как чрез кодекс се променя специален закон???

ли ще връща дълга от над 35 млн? Той ли ще покрие неплатеното ДДС от над 6 години? Той ли ще плаща масрафите на говедата?

А данъците кой ше ги плаща? Имаше публикации за вариант над 1млн. лева. Ама кой ти мисли, нали ше ги искат за декларацията за 2021-ва. Най-добре е Наско да "даде заем" на Клубъ в размер на данъка за придобиване на акциите и нататък счетоводителите си знаят.

Дано в следващите дни да си намерят повече африканци които срещу едното ЕС гражданство ще ритат и без пари.

Стойността на акциите получени от Наско Сираков са нула лева! Т.е. куп стари вестници струват повече! Ако в някой от имотите на жена му, има външна тоалетна, могат да я облепат с тях. Та, когато пикат в нея да си спомнят, че е имало ф.к. "Левски" и, че са били млади и по-умни.

Е, как така бе?! Кога умря опорната точка, че акциите са на Бойко?!

Нужен е само за да има залагания, поне тук.

кАКЪВ ЛЕВСКАР Е НАСКО СИРАКОВ КАТО ОТИДЕ ДА БЛЕИЖЕ ЗАДНИКА НА ВЕНЦИ СТЕФАНОВ И ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ НА ЛЕВСКИ

Акциите за Наско Сираков, а гобната в устата на Цветомир Найденов

Да-а, до тук добре! Само ч никой не казва откъде ще дойде сухата пара. Дали надупването на собственика /Сираков/ и активиста /Тити/ ще има ефект. Не коментираме дали ще е справедливо спрямо всички клубове и пр. Иначе с даренията от феновете клубът се превърна в църква-само там се правят дарения за някого срещу нищо за оправдаване на чужди грехове.

Щом опряха до този клоун-работата в Левски е мнооого зле! Дъртата Раева ще има пари поне за още опъвания на бръчките! Срам,народе!

ФК "Доим Държавата" продължава да наглее.

Време е да се заредя с пуканки

Този отбор, както вероятно и други български, са перачница на пари, което стана ясно от думите на Божков. Като човек, уважаващ Левски / не отбора, а човека/, мисля, че е гавра с него името на този отбол, който има биячи футболна маса и се издъжа от пари на мутри и олигарски, близки до пеевски

Наско, не можеш ли поне в благодарността си да не лижеш властови задници. Ангажиментът е да ти дадат акциите, а не "да не пречат" на клуба, както се изразяваш в угода на някой. Не разбра ли, че Левски е отборът на народа!

Това е отбора на народа а не на мутрите ! Естествено, че ако не бяха върнали акциите щяха да пречат на Левски !

Ура

Да видим сега какво ще прави...

Ха честита придобивка на българските кон, които не знам защо, цвилят от удоволствие, вместо да псуват и да трепятза това, че пак ги изиграха. Ама ти ги изиграват за пореден, но не и за последен път. Предпоследният път беше когато им казаха, че съъ задна дата Лукоил намалява цената на газта с 40 процента и че чената на ТОПЛОТО съяо ще падне. Следбащото изиграване ще бъде с т.н. Държавни бензиностанзии, а по-следващото изиграване ще бъде с ТОЛ таксите, поради които цените на всичко ще се вдигнат законосъобразно и обосновано. Още по-следващото съпунисване ще бъде с Влизането на БГ в чакаляа на Евозоната. На БОКО и компания им трябват мноооого пари и те си ги набавят от българския рогат и впрегатен добитък ! Ха честито на баламурниците новата придобивка на Наско Сираков !!!!

За пореден път излиза, че заради к-урвите на всички власти на Евроидиотите само ще се помага, за да не спират да срамят България, докато на Великия ЦСКА само се пречи, за да не прославя България.

Все някой ви пречи на вас. Защото сте олицетворение на най-омарзната черта на българския манталитет - да чакат всичко наготово. Това е, защото 99% от вас са комунисти. Иначе не бихте се прекланяли пред комунистическите символи. За ваше голямо съжаление обаче, бай Тошо го няма, няма я и ЦСКА. :*

Заради к-рвите на всички власти ЦСКА започна да бъде целенасочено умъртвяван, а българският футбол започва сигурно и методично да се връща към времената от преди Втората световна война - времената на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ и Славия и хандбалните резултати а ла 0:13 от Испания. А това "да чакат всичко наготово" звучи като гротеска на изтерзано, зомбирано пъпчиво пубертетче. Докато ЦСКА плаща всяка година 1 млн. наем, Евроидиотите плащат 0 (нула) и не искат престане държавата/властта да им плаща наема и дълговете им, и да им води спонсори под строй. А кога Евроидиотите ще върнат потрошените по тях през годините стотици милиони за едното НИЩО? Аз не съм съгласен МОИТЕ/НАШИТЕ пари да се отклоняват за изплащане на наеми, дългове, сектори, козирки, Обертани и т.н. за някакви частни субекти, позорящи България

Сталин какъв символ е.А Цола не е ли Комунистка?А Баце Борисов комунистически отбор ли е?

Великият ЦСКА1048 сега влезе в елита и наистина има кратко но славно минало.А този за който намекваш са пренаименуваните имекрадци от Ловеч(Къпрачев,Литекс ....).Не е ли това истината.Аз помня славните мачове на ЦДНА и по късно ЦСКА.Нали е така.Ими спомнете си и попитайте някои от останали живи(Якимов,Гаганелов,Пенев,Денев,Колев ..и колко още.). Нали не са от Литекс драги!

Според мен тази омраза дето се лее е от съветско-комунистическото червено отборче, чиято публика завижда на публиката на левски която беше по-активна за спасяването на отбора си. Левскарите действаха докато червените само мрънката против държавата докато отбора им фалираше, като типични комунета.

Властта ако си мисли да ни представя тайното отклоняване към ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ на пари на данъкоплатците, като ежемесечна кампания от дарения от феновете на Евроидиотите – това ще излезе на ББ през носа, защото първо е много плоско и второ на тази криза има безброй настръхнали хора, загубили работа, на които ще им кипне и ще прелее чашата.

този що гледа така лошо - сякаш са му взели, а не дали акции

Щото е Насо гъзо!!!!!

Музика за ушите ми е воя на оранжевите чорбаро-комунисти. Левски се спаси. Завистливи задници с тире.

Гъза като се запознае ще разбере, че Пеевски само за малко е отложил фалита. Вече дори властта не може да дава толкова пари, собственици и спонсори под строй, за да избягва година след година ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ фалита. Но поне Евроидиотите да устискат до лятото, за да видим последната евроидиотийка., като за бенефис. Тук въпросът е и защо бастионките на антикомунизма от Евроидиотите правеха обилни свирки, за да получават пари от руската банка ВТБ (уредена от ББ), от Газпром (уговорено от ББ), от Тара - 15 години собственик на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ като виден деец на движение "Русофили, от Чорни, от шофьора от УБО Спас Русев, от ВБ. Има много въпроси защо и КОЙ? А върнахте ли повече от половината ви "титли" уредени от БКП-МВР-ДС през 1944-1989 и сега да имате само 11?. Колко бяха истински, това лъсваше по европейските терени, където Евроидиотите бяха опердашвани още в първия кръг, докато ЦСКА и Славия играеха полуфинали.

Агитката събра повече пари от колкото дари пеевски. Завистлив и заядлив женчо такъв. А ЦСКА е създаден от съветската армия окупатор.

Лозунги, матри, укази (никой и досега не го е намерил, да направи един pdf, ако имаше бъдете сигурни, че доносниците досега да са го показвали постоянно). Абе при вас всичко ли се крепи на лъжата?. Съветските войски са в България до 1947 г. а чак през 1948 г. става обединението на Септември с военния клуб ЦДВ или бъдещият ЦСКА.

Знаеш ли какво ме дразни най много в оранжевите. Вие все едно нямате отбор. Само с левски се занимавате. Все под статиите за левски пишете. Ами стига се заминава с другите. Вижте си вашето тире малко. Ето петък идват мачове. Интересувай се малко от твоя отбор.

Явно някои други по цели дни обясняват кой точно е автентичният ЦСКА. Благодарим за тази загриженост. А с ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ не само чорбарите, но всички данъкоплатци сме длъжни да се занимаваме, докато той троши отклонените наши пари, докато само към него върви данък „власт“ (последно един за 25 млн. да получи 700 млн.) на наш гръб, докато все се прилагат уродливите двойни стандарти в негова полза и в ущърб на другите отбори, докато едно частно дружество не престане да седи като рибена кост в гърлото на България и на държавната хранилка.

Насраско да внимава да не се наложи пак да ходи на фризьор

А тъмносините в отборчето не са ли се разбягали вече, или плачат за заплати и премии.

А койййййй ще плати сега данък върху дарението 6,6 % ????????? Задача с много неизвестни. А ВладкоГоранов пак ли ще пропусне и този приход за бюджета от 3,5 милиона лева ?????????????

А кой ще ги оцени колко струват, стрина Мента Стоядинова ли?

Разбираш от право колкото свиня от кладенчова вода.П рочети облигационното право то само около 1600 страници.

И според вас 1600 страници са много? Хайде да почнем с 12 000 за начало и срок 14 дена дето трябва да знаеш какво пише вътре.

То съгласно чл.10 ЗНА правото се прилага отраслово спрямо това кои обществени отношения регулира. Досега не съм чел, че облигационото право да регулира данъчното законодателство . По отношение на сделката/ безвъзмездна сделка - дарението мисля , че се прилага ЗДДФЛ при данъчното облагане и определяне на приходи, разходи и печалба. Виж. чл.10,ал.1,т.4 ;чл.33 в чл.11 не попада дарението на акции.;чл. Но за уроци се плаща или седни да попрочетеш малко.

Значи,Парите са по важни от Футбола,защото като липсват Пари гладен не можеш да бягаш и риташ топката и да твърдип,че обичаш спорта и футбола!

Честно да ви кажа- Боли ме муя на кой на името са акциите на Левски. Също и на ЦСКА. Боли ме муя и за Лудогорец, Славия, Литекс....и за всички дрогирани, татуирани, зализани олигофренчета- слаботелесни футболистчета с хилави краченца и обръснати задници и оскубани вежди! Вървете на....!!!!!

Като те боли защо коментираш, льохман?

Нали ти пише, боли го муя, не четеш ли?

Гъза като се запознае ще разбере, че Пеевски само за малко е отложил фалита. Вече дори властта не може да дава толкова пари, собственици и спонсори под строй, за да избягва година след година ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ фалита. Но поне Евроидиотите да устискат до лятото, за да видим последната евроидиотийка., като за бенефис.

Днес е 2-ри юни - Ден на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България от турско робство! Вечна слава и поклон пред десетките и стотици хиляди българи, загубили живота си от османския ятаган през вековете робство!!! Нито дума от финансирания от Турция сайт - Dir.bg относно това. Както и нито дума от тях за годишнината от Априлското въстание или за 3-ти март!

Може ли некой да каже нещо смислено ЗА КВО СА МУ ТЕА АКЦИИ НА ритнитопковеца раев.Ако смета да си ги завира у задника,бая гъз требва да има.Или тва е поредния цирк за пред БГ идиоти.Не искам да ви обиждам вас БГ ама теа панаири дето ги разиграваха с черепа,а сега и с "акциите на левски"(хаха),могат да минават пред идиоти.Така че ...Сущото е и с така нареченото цска.Селянина гриша ганчев може да Е мутра(и той е мутра),но едва ли е мутра идиот.Само идиот може да си дава парите за вятъра,което е същото като да плащаш за да има цска.Освен ако...А ми освен ако теа пари НЕ СА НЕГОВИ,както примерно кво му се водеше на тоа селяндур-завод за захар ли или квото и да е...Когато вие БГ идиоти проумеете такива прости неща като това че "НЕКОЙ ДА ИЗДЪРЖА ФУТБОЛЕН ОТБОР" е едно безумно твърдение,тогава нема да ви продават бензина в бензиностанциите за сУщите парЕ,за квито ви го продаваха гат нефта струваше ТРИ ПЪТИ ПО-СКЪПО...ХАХА.Айде кажете ми че не сте тъпи парчета.В нормалните държави футболните отбори ИЗДЪРЖАТ СВОИТЕ СОБСТВЕНИЦИ.От тех те печелат мангизи.А тук в държават в която живеат идиоти-99% от БГ са дебили,не 80% както ви каза един от официалните комунисти-има понятието че НЕКОЙ ИЗДЪРЖА ЕДНА СЮРИЯ ОТ КУЦИ КОНЕ квито са теа дето ритат в БГ,ЗАЩОТО ВИДИТЕ ЛИ ТОЙ ОБИЧАЛ ФУТБОЛА....На такова твърдение може да се върже само идиот.Та момчето РАЕВ от дека ше вземе мангизи - тва требва да е техната малка тайна -на него и на раева-също една дооооста неприятна физиономия.Както и да е. Нали не се лАжете ,пак вие БГ идиоти ше платите за да може промиването намозъците ви-до колкото ги имате-да продължи,както са го правили и до сега.Нали не се лАжете че черепа е плащал за да го има левскито.С кви мангизи да плаща като ХАЗАРТА В БГ НИКОГА АМА НИКОГА ДОРИ И ЗА МИГ НЕ Е БИЛ НЕГОВ.Това е тъпотията на другарите от цк на бкп да вземат един софийски гамен ОТ улицата с некакъв що годе акъл и да го обяват за хазартен бос...ХАХА таа басня ПАК МОЖЕ ДА МИНЕ САМО ПРЕД ИДИОТИ КВИТО СТЕ ВИЕ 99% от БГ. Айде стига .Извода е КОГАТО ВИЕ БГ ПОУМНЕЕТЕ ПОНЕ МАЛКО ТЕА ПАНАИРИ ЗА ПРЕД ИДИОТИ ШЕ СПРАТ.И бензинеца ше поевтинее и парното ше поевтинее.Верно бе, ЦЕНАТА НА ПАРНОТО В МОМЕНТА Е ТОЧНО ТОЛКОВА, ЧЕ АКО НЕ И ПО-ГОЛЕМА, ОТ ВРЕМЕТО ГАТ ДР КОСТОФФ ПОДПИСА 1996г "ДОГОВОРА" ЗА 530 ЕВРА ЗА 1000 куб.м. ГАЗ.А от преди две години цената на газта е некъде към 320 евра.А за тва 40% намаление от преди седмици изобще не става дума.Е не сте ли тъпи говеда тва БГ.Прочее идва ли ли ви е в празните тикви,ЩО ЗА ЦЕНА Е БИЛА ТАА КОЯТО В ЕДИН МОМЕНТ МОЖЕ ДА СЕ СВАЛИ С 40 ЧЕТИРСЕ ПРОЦЕНТА...А БГ говеда,кво е тва ...

Прав си :(

От цялата словестна диАрия, разбрах че ти си идиот-самохвалко. Това ни е известно, нищо ново не казваш. Абиш се на ветъра, оди да бъркаш спагети и душиш пиците в дъстбина.

Доук беше "отборът на народа". Тази крадлива "синя легенда" окончателно ще го закопае.

Е,добре,колко ли струва една акция на Левски,се чудя и питам аз,а и други спекуланти!Дали да заложа на поскъпващи или поефтиняващи акции на Левски със висок левъридж за по лесни и бързи печалби!

Насо гъзО шев на "Левски"-ебати абсурда!!!!

собственик, а Тита Папазова каква е?

Напишете кой ще плати прехвърлянето им и ние сами ще се сетим кой им е истинският собственик

....едно ог.зване към агитката по стар обичай...

ФК ШИШИ - не е важно на чие име са акциите а кой дава парите.

До тук добре но само със желание не става. Трябват и пари. И то много. Сега Наско от къде ще ги намира? Ако чака държавата няма как да стане. ДСържавен футбол няма

До следващите избори Насо и Шиши ще са усвоили поне още 30 милиона от Държавната банка за развитие

Е как да няма, Берое нали беше връчен на ТЕЦ Марица Изток?!

Сего очаквайте буйни изригвания във Фейсбук от жена му на Сираков...

Сега плащай, Наско. Или пред килимчето на Дон Тиква за милост.

Говори се, че Боко вече е разпоредил Купата на България да е за Левски. ЦСКА, Ботев и Локо Пд получат държавни пари за порно спектакъла, а левскарите ще са принудени да припознаят Левски на Шиши (за пред хората - на Сираков), като до следващите избори НАП няма да си иска данъците и кредиторите няма да си искат задълженията, ще цари синя идилия (син халифат), а след изборите - фалит и баба Дора.

През описания период пък ще играят ЦСКА срещу ЦСКА.Или сам себе си, което се нарича ръкоблюдие или още пълно чикидфийство.Това може да се случи само територията Булгаристан.Един казан срещу друг казан.То и без това няма армия пък си имат даже два отбора.Пълен ташак.

Arcadium

Сега ще видим как се проиграва футболен отбор на покер.

няма друг мераклия за покер

Честит празник, Българи! В момента при нас бият серените!

Поклон пред падналите за Свободата!

А сега випроса би трябвало да е : а откъде пари ?

Дано не се докаже ,че Главатаря стои зад всичко

Сега очаквам всички от Главболгарстрой до Спас Русев да излязат с декларация, в която да заявят "Извинявайте, че сте ни дължали пари"

Що ни занимавате с такива простотии

Собственик на 86% от въддуха на един голям балон.