Ансамбълът ни спечели бронз в многобоя

Грациите ни допуснаха грешки, които ги лишиха от по-предно класиране

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И да триете все тая! Никакви пенсии за тенекиените момичета и оставка за повлеканата раева!

Друг такъв случай на излизане на уред нямаше! И ква стана тя? "Златните" момичета станаха тенекиени! И кво правим сега с доживотните пенсии? Злобната повлекана раева трябва веднага да подаде оставка! Ако не бяхме домакини щяхме да видим тенекиен медал през крив макарон! Раева да обясни защо на награждаването бяха 5, а не 6 "златни" момичета! ДОЛУ НАХАЛНИЦАТА РАЕВА! ОТВРАТИТЕЛНО ЖЕНИЩЕ!

Супер балонът надуван от злобната пуйка Раева се спука! Очаквано, защото нарекоха "златни" момичета, които още не са постигнали нищо съществено. Това нямаше как да не се отрази на психиката и играта им. Жалко за труда положен от момичетата, но явно ръководството на този спорт е за смяна.

ХОРА,ДЕЦАТА СА НИ ХУБАВИ,ОБАЧЕ КАКЪВ СПОРТ Е ТОВА КОЙТО СЪБИРА ЕДИН ФАЙТОН ПУБЛИКА И ЗАЩО ВОЛЕЙБОЛА Е В МАЛКА ЗАЛА А ТАЯ СЕДИ ПРАЗНА

Изгонете тази дъртата от федерацията. Големи обещания, амбиции и накрая трети. Затова ли пръснаха толкова милиони за домакинство? Децата не с виновни! Те са треенирали жестоко. Изгонете любовницата на Серж Йофу!

Явно не схващате нещо много елементарно! Свиквайте с мисълта,че вече го няма онова златно поколение дето носеше постоянно златните медали за България. Няма ги и онези треньорки, които подбираха и тренираха така момичетата, че те да печелят златните медали. Освен това никъде никой не говори, че нашите са подценени за сметка на други, има грешки на българките, които им отреждат бронза. Причините може да са много и различни, но това е положението!

Сребро, бронз...Не познаваме други метали надолу.

Голяма злоба явно има в българските малки душици, как не ви е срам големи мъже и жени плюят недоволно по тези млади момиченца, които за пореден път взимат медал и прославят България в дни в които спортистите са ни гола вода! Толкова е комплексиран българинът, че само грешките го карат да коментира, само черното вижда, само мрънка дори по едни деца! Медал донесоха, да, не бяха перфектни, но бяха прекрасни, и как така пак неможете да се израдвате?? И аз ги гледах и бях горда какъв отбор имаме и как сме от най- добрите в света! Започнете да се радвате на малките постижения и малките неща, а не да злобеете и да се тръшкате, защото едни деца не били първи. Ще ви стане доста по-леко на душата.

Най-добрите бяха други, а не българските момичета,но явно толкоз им е капацитета или днешните треньорки не намират по-подходящи от тях.

Написал е, че не са перфектни, а прекрасни, защото не е нужно да са първи, за да са в сърцата ни- достатъчно е да са българчета.

Възприемам го донякъде за спорт и то при индивидуалните изпълнения.Това пък ансамблите е пълно недоразумение.Той и до преди години не беше и олимпийски спорт,макар,че имахме школа и бяхме добри.Сега ни внушават,че 5-6 място е постижение.Абе,жалка работа,както целия ни спорт.

Бронз след изпускане на обръч и взимане на резервния!! Толеранс на съдийте към похарчените български пари. Резил.

Самото изпускане на уред не е критерий. Оценката е за съчетанието като цяло. Ако е сложно и се изпуска на сложна колаборация наказателните точки не могат да намалят много оценката. Рускините също са изтървали уред, италианките също и са вземали медали.

Това е абсолютно вярно! За тези, които помнят - на Олимпиадата рускините също изпуснаха уред...

В кабаретата дори е по-лек гримът. Грозна работа. Папагалски костюми подходящи за отбора на Папуа Нова Гвинея. Кич. Жалко за труда на тези момичета.

Както винаги при стрес славяните се осират ....отврат.

Когато си изхарчил милиони левове народна пара, за да чешеш личното си его и голия ти задник лъсва, изпадаш в ярост, безпомощност и завличаш, и малкото останало добро с теб в бездната!!!Това се случа от началото на световното първенство в България! Това плашило Раева - президент ли е на тази федерация, мениджър, треньор или какво .... няма такова същество в света на спорта, дето да си вре носа навсякъде!

Абе господа, стига сте се вживявали в този детско-аматьорски спорт, който не носи никакъв международен престиж, това е нещо като стрелба с лък или женски борба и бокс, измислен по времето на СССР, вместо държавата да влага пари в развитието на баскетбола, волейбола, тениса, ските, плуването леката атлетика и други престижни спортове, тя налива пари в най тъпия спорт. Задавате ли си въпроса защо нито една престижна спортна телевизия в света не го предава ( Eurosport, ESPN, SKYSport )

Браво деца!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Страхотни сте!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

БРАВО !!!

Има хора, които не само не са спортували , но и са проклети по душа. Колко отбора или хора могат да се похвалят с бронз от световно. Това е нещо невероятно. Постига се от малко хора особено в колективен спорт. Най-яркия пример е волейбола. Видя се какви невероятни отбори сме имали с втори и трети места на европейски,световни и олимпийски игри. За да станеш първи трябва нещо изключително, което не всеки притежава. Така че още веднъж браво.

Е, точно в това е работата, че има нещо, което не притежаваме. Да, вярно, много отбори има след нас. Това са все държави, където гимнастиката не е била така популярна, има и такива, които сега прохождат в този спорт. Но ние, които сме с дълбоки традиции в художествената гимнастика, с толкова световни шампионки, създали школа, от която гимнастичките се учат и до днес, и с треньорки по цял свят, да се задоволяваме с класиране в осмицата и да се радваме на бронзов медал - това не го разбирам. Ама имало голяма конкуренция! Ами то без конкуренция и баба знае! Вместо да ни пеете одата на радостта, направете така, че да победим конкуренцията. Това е задачата на федерацията по художествена гимнастика, а не да ни успива с хвалби и славословия!

България има традиции, но Русия има по- големи традиции, така че стига драма, нормално е да са преди нас. Мърморковци.

Според мен, Илияна с нейния маниер да повдига главичките на момичетата преди да излязат на сцената само ги стресира. Мен лично много ще ме стресира и разконцентрира ако Раева ми повдигне с ръка главата.

Абсолютно вярно, що за мантра е измислила Сираковица с това пощипване на брадичките?!

Съвсем се е вживяла в своето напълно мнимо величие и си е въобразила, че носи късмет или подига духа на момичетата. А в действителност няма нищо подобно, дори напротив. Но няма как да й се обясни, нали е председателка и в нея е и хляба, и ножа.

Допуснаха сериозни грешки, факт! Не мисля, че трябва да търсим някакви задкулисни схеми защо златото не е при нас. Ами имаме 10 завоювани титли през годините, което ясно говори, че ако си достатъчно добър грабваш големия медал. Да, едни от най-добрите сме щом печелим медали, но не достатъчно, за да сме номер 1 в момента.

Дори да бяха играли без грешка, пак нямаше да са първи. И не защото са по-слаб отбор. Първата причината е, че стратезите и на руския, и на италианския отбор са по-наясно с правилата за печелене на точки от нашите. Втората причина е, че техните отбори се водят от треньорски щабове и разни кокошки, дето акълът им е толкова, че да си направят силиконови цици на стари години, не им се месят в работата.

Тези момичета излязоха за второто си съчетание тотално стресирани. Ако някой иска да се запазят като отбор и в бъдеще да побеждават, да разкара енергийния вампир Раева от тренировъчната зала и всякакъв контакт с отбора, когато са в състезателен режим.

... щом у нас не могат да бият, значи не са толкова добри, колкото ги мисли и им дава фалшиви надежди Илиана Раева...!?!?!? Средна, да не кажем посредствена продукция от този набор момичета - ТОВА Е ИСТИНАТА...!!!!!! И тук като при Григор, има проблеми с българската спортна менталност...

Раева не мога да я дишам, няма по-просто и нагло нещо от нея. Но не бива да казваме на бялото черно - нашите са много добри и потвърждението е, че дори и с тази грешка взеха медал. А за грешката - на всеки може да св случи, напрежението си казва думата, а при тях е двойно повече от очакванията на родната публика. Който е минал през спорта, ще ме разбере....

Е, то това е състезанието. Който има по-здрави нерви, който умее да се концентрира във важния момент, той печели. После може да си изиграят съчетанието 100 пъти без грешка, но какво от това...

Отличен 6! Най-добрите и най-хубавите!!! Който не е съгласен - не разбира!!!

Докато това чудовище Илиана Раева е начело,все повече ще затъваме.

С тази игра е срамно да са на стълбичката. Русия когато трябва се събира, а ние се о*ираме. Така беше и вчера, така стана и днес. А Раева и 30ти да сме пак ще говори за “невероятния потенциал”.

докато не направите дълбоко темане на към русия и не метнете сочна плюнка към България не ви бива?Мръсни путински тролове

Илиана ако не беше толкова проста щеше да става и за секс а не Наско да чука сервитьорки.

Нали знаете: Който плаща той поръчва музиката! В случая Винер плаща и тя поръчва златните медали... Все пак мъжът и е най-богатия в Русия, как ли пък няма да помогне на жена си да обере златото в България...

тогава?

Ами и италианките останаха втори, нали, нищо че играха по-добре от рускините

АКО НЕ БЕШЕ БОЙКО,НОВИТЕ НИ ГРАЦИИ ЩЯХА ДА ТРЕНИРАТ В УЧИТЕЛЕСКАТА СТАЯ НА ТЮФЛЕЦИ ПРИ МИНУС 20 ,АКО ВЪОБЩЕ ИМАХА ЦВИЧКИ И ЕКИПИ !

Вера Маринова трябва да бъде моментално махната като коментатор. Безкрайното й боботене дразни. Няма нужда да търсят извинение за третото ни място. Създаването на истерия около отбора го правят самите журналисти и същите после почват да оправдават гимнастичките.

не е вярно!

За Вера е вярно, излиза отбора на Чехия тя им вика Чехословакия... Явно живее 25 години назад милата.

Наистина, малко се разсейва на моменти. Обяви състезателките на Чехия като "момичетата от Чехословакия", друг ансамбъл представи от "Корейската ПАТРИОТИЧНА република". А най ме подразни, след като една състезателка игра на "Зайди, зайди ясно слънце", а коментарът беше - "тази песен май е сръбска". Е, поне да погледне в Уикипедия, па да се ограмоти.

Този коментар не беше на Вера Маринова, а на другата коментаторка.

Може, може. Ама много ме издразни. Като изтърси " или е сръбска, или черногорска песен", идеше ми да метна нещо по телевизора. Такова пък невежество...

Приличат на уличници.

Всичките отбори бяха с грим ако не забеляза или ти виждаш само каквото искаш.

Добре се представиха момичетата, а и съчетанията им бяха на ниво. Обаче, как пък излетя този обръч!!! Хайде, дано пък утре да бъде по-добър ден, могат да се състезават за нови медали.

Оная устатница Илияна Раева да хвърля оставката и да се маха!Изпуснахме златен шанс!Червисали ги като леки момичета , а не ги научили да играят без грешка!

И без грешка да бяха играли никой нямаше да им даде 24 .000 за да победят рускините.Дамата с шапката добре беше наредила пъзела за да няма мърдане.Още в първото съчетание ги изрязаха нашите за да не мислят за златото.

Бронза ще им ходи повече на бронзовия тен. Браво на нашите момичета!

Гадните рускини пак ги подпряха съдиите.

Нашите подават контестация, а контестациите ги разглежда рускиня! Как ли пък ще я уважи!

А защо не подкрепиха ХАМЕРИКАНКИТЕ

Ами те първо подпират съдиите, а после съдиите тях. Нямам предвид самите гимнастички.