17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МОК да я лиши от състезателни права. Олимпиадата не е място за политически акции!

ей комунист я си ходи при Лукашенко

Не е проблем да си имаш мнение и претенции, проблема е когато държавата и обществото влагат ресурзи за да се развие лицето Х, то използва всичко това и като постигне някакъв успех (благодарение на държавата си) и тегли една майна и си показва рогата, като търси оферти някой друг да я приюти :) Това не би било проблем ако тези спортисти развиват своето образование и спортна кариера за собствена сметка! Ако тя си инвестира парите да плаща на треньори и лагери и да ходи по състезания - нека да плюе и да решава сама за кого да се състезава. Но това което прави е чиста форма неблагодарност и измяна към родината! Разбира се заинтересованите държави и служби ще се възползват от ситуацията която им идва дюшеш...медиите също!

Ти видяна ли какъв е проблема? Или да пишеш само? Писатель!

Чукча-писатель!

Със сигурност никой не я спира да върви където си иска. Такива ги използват да се вдигне шум, после постепенно се отзовават в 9-та глуха. Имаше навремето доста такива спортисти и музиканти от Русия. Една стигна до там да свири в метрото...

Как не я спират. Казват и да си събира за 1 час багажа и 3а здравеняци я водят на летището. Купуват и билет през Истанбул. Само от там Мустакатият може да лети. Добре, че тя се усеща и моли полицията.

Много била говорела? Колкото иска ще говори!

говоренето не е действие без последствия! видял съм доста избити зъби, просто заради разни приказки. жените обаче по принцип нали не ги бият и затова те си мислят, че могат да плямпат каквото им хрумне безнаказано. често прекрачват граници, които ако бяха мъже щяха да им струват някой зъб. Затова не знаем какви са подробностите относно това приказване и не мисля, че можем да вземем някакво реално отношение по въпроса.

За 30 години "демокрация", си убедих, че от западняците по големи комунисти и диктатори няма.

Тук западния свят какво общо има?

да, ясно. тъп си беше преди 30 години, тъп си и остана. За съжаление то си е за щял живот.

Комунистически гадове. И аз да съм ,и аз бих се държал "високомерно", вие сте безгръбначни малоумни слуги на лудия Лукашенко!

Komunist si ti be neshtastnik...

сигурно някой ще се обади че има бомба в самолета и ще я придърпат при дядя Лукашенко в Беларус

Африканеца, дето искаше убежище много бързо го върнаха без много шум та откъдето избяга. А за тази и разследване :)

Да я оставят да ходи където си иска, продажниците никой не ги обича.

Никой не обича КГБ.

Вие от ЦРУ не го обичате, разбираемо е.

Гебня скапана!

Сега сме 2021не 1917. Да е..а и гадните комуняги русопитеци

Качествените хора бягат от рус и беларус. Що така?

Качествените хора са си в Беларус, бягат алчните и мързеливи търтеи.

Качествените хора в тия страни са в затвор, репресирани или в изправителни лагери, другарю. Там където всъщност би трябвало да са хора като теб...

Деби, качествените хора работят за родината си а не крадат от нея. В Беларус крадците са по затворите а в България е обратното , управляват ни.

Крадците в Беларус са на върха на пирамидата и най много ги е страх да не дойде Виделов ден

Точно като в соц-а (не че Беларус е излизала от него) - агенти на държавните служби, прикачени към спортната делегация, завеждат насила спортист в самолета, за да не избяга... Тъжното е, че у нас има немалко кретени с толкова закърнели мозъци, че да не могат да видят колко отвратително е това...

Онзи ден четох коментари, които поздравяваха Лукашенко, че пращал иракчани към Латвия. Истински държавник бил, зъб за зъб. Тия мърморковци дето по цял ден киснат и говорят против този и онзи, искам да ги видя един ден в Беларус как ще изкарат, ей така за майтапа!

И много добре направи, че не е излизала от соца. Ние вече повече от 30г виждаме как комунистите са ни лъгали за капитализма, оказа се много по-гаден от казаното за него.

Хващаш самолета за Беларус и си решаваш всички проблеми. При нас проблема е, че излязохме от "соца" частично. Уж рамката капиталистическа, а конците продължават да ги дърпат другарите от дълбоката държава.

Ами излизай напълно бе, ходи в анадола или в африка и стани мюсюлманин с вазелин :)

В Европа може да попадне на араби или негри- маймуни, които да я ОГРАБЯТ и направят Просякиня... Сама жена НЕ би трябвало да ходи в чужда държава....

от дира сте идиоти. Колко имате по БЕЛ?

Естествено Дир-НПО-хранилката отново изкривява и спестява подробности! Тя е била резервна атлетка, след като първите двама не са допуснати заради недостатъчно дадени допинг проби (при положение, че организаторите изискват пробите по график и ако откажеш те дисквалифицират) , тя отказва да се състезава, при което треньорите и казват да се връща у дома и, че няма работа там вече. Тогава започва този цирк с политическите интриги, обвинения и искане за убежище от състезателката. Истината е там някъде и никога не е както Дир-НПО-Хранилката я представя!

КГБ-то Лукашенко с помощта на русия отвлече пътнически самолет за да арестува някъв дисидент. Европейски! Пътнически самолет! Цели отбори от северна корея забравят да се върнат след международни състезания. Кифлата се е опитала да избяга от комунистическия рай на земята, но имала закачени КГБейци които са се опитали да я натъпчат на сила в самолет. Най-вероятно руски! Насилственото преминаване на държавна граница се нарича "трафик на хора". Комунистическия режим на беларус извърши отвличане на пътнически самолет. Що пък да не извършва и трафик на хора? Дано момичето да е успяло да избяга. Трябва да си голям боклук да симпатизираш на последния комунистически диктатор в европа само за да се правиш на "антиглобалист", примерно

Те открито извършват трафик на хора, ама които доброволно преминават граници (нелегално). Онзи ден пишеше как водят със самолети иракчани и после ги извозват към Латвия да влизат нелегално.

Не е лесно да си потресаващ малоумник

Лъжеш. Тя е била записана за 100 и 200 метра, но я карат да бяга в щафета 4х400. Момичето не желае.

Лукашено: - Ако не се представите добре в Токио, по-добре не се връщайте! Спортистите: - Не сме и мислили да се връщаме.

Рече Мустакатият плъх!