17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Михайлов ебати гнидата.

Уреди сина си с връзки в холайния. И го сложи в националния, да го гледаме тоя некадърник как разбива рекоди, да му вкарват по 5-6 гола на мач. Да го гледам тоя некарърник по телевизита, и да чета за него. Ами ако си за пари, кажи по-добре да съберем по някой лев, и повече да не ти виждаме тъпата тиква.

Михайлов Джуниер е толкова добър, че само на б.борисов дзпите може да хване. Те са ит една лига.

Бербатов, забравил си ситуацията в татковината. Босовете са всичките, мафиот до мафиота.

Я му припомни! Той това ако не знае, как ще управлява? Ха ха ха ха! И това е само във футболния съюз, ама навънка?

Бербатов номер 1

Тъжни , черни твойте очи( Бербатов) Грешни смешни твойте сълзи(Бербатов) Плахо гледа милото лице Как да стоплим твоето сърце? Тоя още ли не е събрал необходимите подписи за конгрес?

Бате Боре Михайлов, где така? Тичам, Митко Бербатов, за храна. Ами ти къде със таз гъдулка? Днес калинката е булка, та съм канен да свирня.

Валерката Божинов няма ли да се кандидатира,или Перука джуниър,Благо.....може и Николета,някой който да тласне БГ футбола до висините ?

Бербатов, юда! Марто, ще бъде ковчежник, много добре се справя с банкирането. Този, как му беше името, а да Величков, той ще стои, и няма да прави нищо! Отбор юнаци!

Точно! Митке, защо се отказа от националния, а сега радееш за българския футбол. Днес беше много нервен и жестикулираше като чекиджия при презентацията си. А този Юда до теб, беше много депресиран- явно Мастиленото Вики не му вързва вече на тоя шкембелия!

Бербатов заслужава шанс да опита и да работи. Има идеи и екип. Ако няма промяна сега, не виждам защо да дават нискокачествен футбол и да ни заемат от телевизионното време. А и няма смисъл да отиват пари от обществени фондове в този упадъчен спорт в БГ, без детско-юношеска школа.

Какво го плюете Бербатов бе калпаци......много ви харесват Пияната перука,сливенския наглец,Венци Стефанов....?! Да ви припомня на времето перуката като се насади на мястото на Батето обясняваше как футбола имал нужда от промяна .....видяхме как го промениха,ясно е и колко ще го променят от тук насетне ,мислете малко с тия кухи кратуни ! Бербатов и другите двама поне заслужават да опитат !

Бербатов заслужавал да опита върху голият ни гъз. Айде няма нужда, реформаторите станахте много.

Пияната перука освен кючекджия се оказа и много нахален,и безочлив.Явно виждаш по светло бъдеще с него !

Бербо е с тениска на черъпа...

Тоя има повече минути на пейката отколкото в игра . Не ще забравя бенефиса на Кюрда ,дето ходеше с телефона е се правеше на палячо . Тогава нещо в мен се скърши и си казах ,че това маке се еве у дупе и става само за нечия кучка.

Бербо, не се ядосвай, българина обича да е наведена и д го ш.. бат! Не виждаш ли, че продължават да гласуват, за мутрите от ГЕРБ!

Други кандидати няма ли?Стига реклама на тоя смотаняк.Смърди отвскъде

Бербо, бате не виждаш ли, че тука футбол просто няма. Футболът се използва за други неща, а момчетата тичат, щото им плащат. Но реално футбол просто няма. Не те подкрепят, защото не искат футбол, шефовете са си свикнали така както го дават, а момчетата просто тичат за парички. На всички така им е удобно. Ние нямаме и специалисти. Тея бивши величия на по 60-70 години, може да са били нещо преди, но футболът вече не е това, което е било като са били на по 20тина години. Ние сме просто на ниво ливади. За да се промени това, трябва коренна промяна в подхода и мотивацията на всички по веригата. А това няма да се случи докато на всички им е удобно нещата да са такива каквито са.

Този предаде България, а сега се напъва за кокала! Айде чиба, предателю!

Прилича на Анди Гарсия мн добър футболист със страхотен талант

тъпата перука- мито белото огладня свърши парите с тез курви в къщи...

БФС е креатура на Герб,виждаш Борисов в огледалото наднича Михайлов в политиката ,политическа олигархия,във футбола ,футболна олигархия,ако се каже мафия няма да се сгреши.Колкото Герб оправиха/закопаха/ България ,толкова и БФС оправят и ще оправят футбола.

Пейкаджията - нямаш никакъв шанс

Говедата,Цеката и шкембето Венци са преплетени със сегашното БФС като свински черва.

Митко, защо си изненадан , че други не присъстват ? Не е нормално да правиш такава среща на стадион на единя от столичните клубове ! По този начин казваш , че той е водещ и фаворизиран ! Което е коренно различно действие от това, което твърдиш,че искаш да направиш и промениш !