17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живи и здрави да са. Интелигентни хора. Постигнали много в живота. Не случайно не канят мен или вас на подобно онлайн интервю. И не случайно не публикуват нашите коментари във списание "Форбс", например. Щефи е прагматик човек. Типична немкиня. Андре ... темпераментен тип. Но ето, намерили са спойката. Браво, пожелавам им все така! И двамата отделно могат да имат всичко материално, което си поискат. Магията е другаде. Дано им се получава и занапред!

Мъдрост, любов, ум, харизма и много труд - това са тези двамата! Радвам се на такива хора.

На злобарите ще кажа, погледнете очите и на двамата. Спокойни и уверени в успеха си хора. Създадоха отлично семейство и си живеят живота с наслада, БРАВО!

И двамата са страхотни спортисти но приятно ме изненадва Щефи! Определено изглежда по-хубава с годините за разлика от Агаси. Но пък най-важното е, че си пасват чудесно като семейство и са щастливи!

ъм дего григорчо криугледия и сакатия

Голяма чест прави на секс символа на тениса( преди години) - Андре Агаси, който имаше връзка с Брук Шийлдс и с други извести красавици, да види красотата в душата и сърцето на не чак толкова красивата Шефи Граф и да я оценява достойно поради което имат такова хубаво семейство. Дано дълго да са щастливи.

е Щефиту пък не е чак толкова грозна има си някъф чар жената

Андре и секс-символ, магаре и космос.

Много са сладки, да са живи и здрави.

Това е изтънчена жена. Колко фино обясни мнението си за Серинището.

Браво за интелигентното интервю (подборка)!

А ти си един натурален педал. Дано п.у.к.н.е.ш.

Андрето беше един от секс-символите като я взе таз немска кобилка, да кажеш че тя известна и богата, а пък той сиромах разбираш ли и цял месец на боб и леща кара... не е така. Странна работа

Да кажеш за андре, че е секс символ, е все едно да кажеш, че слави трифонов или Каракачанов са секс символи.

Слави и Агаси си приличат и съм съгласен, че не са секс-символи, ама да добавиш и турбух-войводата ми де струва прекалено...

Кавал, като беше млад съм написал, бая жени въздишаха тогава по него. Чети малко и виж

Абе той сега е гологлав- преди си имаше дълга коса и тяло- беше сладурче за чудо и приказ

че кво и е? той и тоя не е некой ален делон. а в крайна сметка, нали най-красивото е невидимо за очите. кво да си вземе, андрея ли :D без майтап, като са се харесали хората, нека си живеят щастливо.

Странно изглежда на елементарните,прости и кухи нищожества.На оатаналите-не,не е странно.Никак даже.

щефи постигна в тениса много повече от агаси. не го харесвах като тенисист, но с щефи направиха добро семейство и се радвам за тях. за мен лично щефи граф остава последната голяма шампионка, която играеше женски тенис. без да пищи и без да изглежда като мъж- гюлетласкач .

Щефи Граф е най-великата в този спорт. Единственият човек в историята постигнал Golden Grand Slam. Едва ли някой някога ще го постигне.

И Сабатини и Сабатини

тази Сабатини как пъшкаше само на сервисите ... хахаха

Инженерче

@Абе - Да не се бъркаш с Мартина Навратилова? Защото за пъшкането, нямаше кой да я мине ... та тя пъшкаше по-силно отколкото аз хъркам бе!

Страхотни спортисти и човеци.

Абе лйолйо нема дума човеци във българският език. Казва се хора, наочете го този български неграмотници такива.

Панаьот (нерегистриран) , много е зле работа с теб

Даже името си написал неправилно, аман от малки самолетчета, търсещи изява.

Това не е Щефи, а Ангелова на туризма. И двете ги познавам много добре и са ми близки приятелки.

искаш да кажеш, че ти си Агаси

Не, аз съм Ангелков.

и аз се чудех Щефи Граф на кой ми заприлича, а то - на Ангелакова преди пластичните операции, хахах доста голяма визуална прилика в носа обаче. Излъчването е съвсем различно обаче.

Тях кога ще ги инжектирате с ваксините на бил Гейтс от пфайзер и Джонсън и Джонсън ..