17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ние “белите” в България не искаме черни футболисти.. Нищо че българин е синоним на циганин/мургав крадец навсякъде в “белия” свят.. Но да се тупаме в гърдите че ние сме много напреднали, нищо че дохода в България е на ниво Танзания..

Така е, винаги на най-бедните и нещастните им е виновен другия. Било то мач или нещо друго.. Расисти са само източноевропейците и някои от по бедните бели американци. Да ги наказват до живот бедняците от изтока, никой не ги иска така или иначе.

И какво му е казал.....или тъмозелиния знае чешки.....може да го е напсу...вал на майка ....

Англичаните избиват чувството си на вина на наш и на чехите гръб. Пишат за чешкия и българския расистки футбол само за да се оправдаят, че не само при тях е така. Но ние и чехите сме нямали роби, не сме им виновни за нищо! Ако при тях черен и бял е нещо расистко, при нас черни почти няма и затова черно и бяло са просто цветове.

Мислех да гледам европейското. От 1988 не съм пропускал форум, но ако ще коленичат по-добре да гледам кърлинг. Фен съм на англичаните, холандците и хърватите, но май ще си остана само на хърватите. Пресолиха жестоко манджата с тия назобани афроевропейци.

В американски филм бял към негър:" Ние сме впечатлени от вашия животински атлетизъм и чувството за ритъм, но освен за удоволствие, сте абсолютно безполезни за обществото ни!".

"предполагаема"

някой трябва да обясни на НПО-тата, включая и на нашите, че в България, Полша, Чехия етц ипр НЕГЪР не е или по-скоро не беше мръсна дума. Както и че тук не сме имали чернокожи роби.

На кои НПО-та, на Национално движение „Русофили“ ли?

Не на ДБ

поклон.браво.

Дано Чехите спечелят турнира на финал срещу тъпите двуличници англичани.

Браво за това изказване, това коленичене е най-голямата расистка проява...а по-големи расисти от черните хора не познавам.

Англичаните имат нужда от помощ- някой да играе лошия и да отнася упреците в расизъм, но това е техния двуличен и фин расизъм, на който подлагат африканците в страната си. Кой е виновен за гетата и неграмотните деца, насилието там и безработицата? Такива гета и мръсотия и престъпност няма и в ромските махали у нас... Така отпушват парата и пускат налягането, но е наивно да си мислят, че ще си решат проблемите на гърба на източноевропейците.

англичаните са преки участници, заедно с примерно Турция, в робския поток към САЩ.

Чехите в знак на протест да не отидат на турнира всички.

решенеито е много просто....да каза им го човека, но какво от това??? Най-важното тук е, че говорим за дума срещу дума. Друго доказателство няма. И защо тогава тази на негъра тежи повече от тази на чеха?? Ако иска нещо да промени сега Чехите трябва да бойкотират първенството и да кажат, че няма да ходят...Ако от УЕФА си "накривят шапката" и поканят някой друг чехите да търсят съдействи от другите страни от Вишеградската четворка. Те всички имат топки и не са на различно мнение...Тогава онзи словенски палячо ще види зор...

Браво!!! Крайно време е да се даде отпор на този лов на вещици. И "незнайно защо" наказаните са все от по-бедните страни, справка румънския рефер, за когото дори от УЕФА признаха че не е виновен, но го наказаха...

Ашколсун! Браво на чеха! Няма наколенки и няма и да си купи някога! А нас ни омачкаха жестоко, а бате - по корем да им се сложи! Това само ще отдалечи вишеградците от прилагащите двойни стандарти!

Това е истината. Прав е човека и има топки

Най-после един смел политик, въпреки, че си рискува собствената кариера и бъдеще е показал позиция. Респект. Затова чехите са напред.

Нито ние , нито чехите сме имали роби! Тия като имат да се извиняват за нещо, да коленичат, да лижат, свирки да правят като искат. Само че пак другите трябва да го отнесат, те никога ни лук яли, ни мирисали, нищо че по британските терени е пълно с расистки изцепки всеки мач от втора дивизия надолу!

Браво бе, пичага! Така трябва да им се казват нещата на истерясалите олигофрени "антирасисти".

Те като си имат комплекси за малоценност никои не им е виновен.

Поздравления за този човек! Дали ще доживеем някой от нашите поплювковци да се изправи пред все по-жалките ни западни приятели и да защити наш сънародник, който е жертва на подобно отношение, или националния ни интерес като цяло!

Крайно време е а се спре с тази идиотщина - расизъм. Не съм виновен на никого че е черен - както не съм виновен на никого че е бял . Не е обида че някой ще се обърне към мене - ей белия. Както не е обида да се обърна към някого - ей черния .

Поклон!

Респект, най-после нялой да назове нещата с истинските имена...

Най-тъпото е, че вече всеки не-бял може да каже, че е засегнат на расистка основа и доказателства дори не се търсят, осъден си по дефиниция... расизмът като цяло е глупост, но обратният расизъм, на който сме свидетели е още по-зле... :(

Искам да гласувам за него като шеф на ЕС!

Браво! Колениченето заради шайка либерални идиоти е позор!

Я, я, уундабааа! Дас гефельт миъ!... оооо....