17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Г.Димитров обръщал,ли е някига от 0:2?

Не коментирайте,за нашия Жиголо от Хасково,той се готви за реклама на сладолед.

ли Гршу ман дръсал Серината?

Гледайте рекламата на КИА с Надал. Радвайте се и на английския и на сурата му. Нагласено е той да вземе купата. Затова изгониха Джокович. Защо основния спонсор,ще снима реклама с човек, който не е титуляр за титлата? Като се усетят останалите спонсори ще стане голям скандал.

А пък Григорета си купила 25 см. дилдо и си го завряла отзад ...

Къде е ноле кенгура ? Много сте отворени , но май не се случва това което очаквахте . Ще ви се наложи да виждате по малко рекламодатели и зрители .

Ноле тарикатя балкански гледа по телевизията мачовете, защото е много умен сръбин.

Умен е за разлика от вас. Трябва да си малоумен да се инжектираш няколко пъти с ваксини направени за 4 месеца и то без да знаеш какво има вътре. Това се казва завършен олигофрен

Без Новак не е интересно. Другите само могат да му подражават, до някъде.

Гледа ли изобщо някой мач, че да кажеш че не е интересно?

Е гледала съм срещи на Новак с Федерер, с Цицицпас ... когато Новак беше в още по-тежка ситуация и спечели.

"Самият той призна след мача, че в най-трудните моменти си е казвал "Какво би направил Новак Джокович в тази ситуация" Това означава, че Ноле е фаворита и ориентира за тенисистите. Зомбираните австралийци допуснаха огромна грешка, че не допуснаха Ноле до турнира, срам и позор!!!###

Бийй роба по главата ! Бий, бий, бийй ;)

Бий ги, Юначе! Да видят подлите англосаксонци, че има и други славяни, освен Ноле, способни да ги пердашат на собствената им национална игра.

Какви англосаксонци те гонят? Мачът беше с Феликс Оже-Алиасим.

Няма такова нещо славяни руски гъзомийник такъв. Склавянин означава роб на латински.

Ооо, колега историк, недей те пишете глупостите, че ще си изям шапката от смях....

Канада какви гъсти джунгли има

Много искам Надал да спечели титлата.

При 0:2 Медведев си казал, какво би направил Новак сега. И направи като Новак. И спечели с 3:2.

Как искам Медведев да играе на финал срещу испанското лайно и да го победи, ама направо да го смачка, тъпото е че Надал играе срещу смешници, тоя беретини никакъв отпор няма да даде и бързо ще приключи мача, а руснака е елина ще доста оспорван мач, и Надал ще е свеж за финала.

"Тоя Беретини" е доста добър. Прави средно по 25 аса на мач. Не мисля, че трябва да го отписваш с лека ръка. Забравяш, че игра финал на Уимбълдън миналата година. Медведев ми е фаворит, но не ми харесва, че наричаш Рафа л..но - ако наистина разбираш от тенис, едва ли би си позволил подобен епитет за един от Голямата тройка.

Дразнещ е , за него правилата винаги са различни, голямо бавене, голямо мотане, голямо викане , мъж ли е или жена, сигурен съм че ако матадорчето не беше ваксиниран, пак щеше да играе, това е целта той да спечели турнира. Защото им беше ясно че джокича няма кой да го бие и като не могат да го спрат с тенис, го спрях с политика, но нищо Джокера ще вземе своето във франция, където най ще боли.

Скандалът с Джокович няма нищо общо със спорта. Не го унижиха, за да не спечели турнира, а да ни покажат как всички ще ни смачкат, ако не се подчиняваме. Беше им добре дошло да го употребят.

Беретини си е на приливи и отливи, само стой и гледай мача е 3:0 за Надал, даже и до тайбрек няма да се стига, даже мога да се обзаложа че ще има и геврек, дано да греша.

Ааа не! Поне четири часа трябва да дефилира тая красота! Наистина е красавец :) освен това знае кога го снимат :). На мен ми харесва как играе и е учудващо спокоен - без нерви, без красъци, без чупене на ракети, без разправии - доста стабилен играч. Дано направят хубав мач.

Ебасимо трилъра, човече! Потресох се!

Според мен Гришо може да бие и двамата, но сега е зает. Бракосъчетава се с Лолита

Ни съ бракосъчетава, а се съчетава т.е. Иве.

За пред хората се казва, че се бракосъчетава

Никъде не видях Наш Дришо да си записва....къде ли се е заврял?

Никъде не видях в статията да се споменава Григор. Сигурно защото се коментира мач на Медведев и Ауже-Алиасим! Но пък на Вас много Ви се иска да се изхрачите срещу Гришо и явно не Ви трябва повод!

Браво, Даниил! Това се казва да имаш здрави нерви и самочувствие. Успех до края.

Гришо гледа и какво си казва? Ех, да можеше и аз да играя така....

Гледах мача по една руска телевизия. Коментаторът каза поне 20 пъти ,,Ужас ужасний ... " Сигурно е на успокоителни. А Медведев се приближава до тримата големи. И Феликс е добър.

Да проверят Мечкаров за трета игла. Ако я няма, да го изгонят!

Страхотен мач.Поздравления и за двамата.