Дилема в БФС за селекционера Дерменджиев - раздяла днес или след 40 дни

Някои от ръководителите искат смяна още сега, но кой би се наел да води тима за два мача?

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали сега, или след 40 дни - все тая. Два мача без значение, по -добре да си ги изкара , и да си ходи. Но не са виновни треньорите (само). Работата на националният отбор, независимо за какъв спорт става на въпрос, не е да учи състезателите как да играят. Неговата работа е да подбере кадърен материал. Да изработи тактика и стратегия на отбора, съобразно качествата на "материала". Но като няма качествени играчи? И най брилятната организация и тактика на играта са нищо, ако няма кой да ги изпълнява.Или не може.

За такива играчи,кат нашите,по-добре да турят за треньори "отровното трио",то ще ги нахъса:)

лапна 150 бондака само да разкарва туристите по терена ,така ще да е който и да е треньор на тези некадърници ще си тръгне единствено по богат

Най-правилното нещо е чичо Гошо да си тръгне.

НЯМАМЕ ФУТБОЛИСТИ.

Нямаме треньори, нямаме управленци, нямаме организатори, нямаме школи, нямаме идеи, ... нямаме нищо.

Трябва да се замислим дали националният отбор не се нуждае от нова ,по -демократична форма на ръководство-един треньор е твърде авториртарен подход!Може би тройка ,триумвират както в римско време -каним Диего Симеоне ,Юрген Клоп и Гуардиола и нещата се оправят!Може и други варианти на тройка!Остава само да намерим и футболисти!

В Европейски мащаб има нежелание на клубовете да пускат играчи за нац. гарнитури /със или без тройка кебапчета и две бири, няма значение/. Т. к. формално няма как да ги спрат те /клубовете/ им поставят условия още в договорите че, при контузия извън мач на клуба всичко е за сметка на играча вкл. нещо като глоби. Така беше с Бербатов, а и с други играчи. При това положение играещият /дори ако може, нашите си и не могат/ се пази, играе без хъс, про форма както се казва. По принцип в клуба заплащането е по високо, а и дългосроно спрямо това в нац. отбор. Я те повикали, я не ледващият път и то за пари колкото ти е заплатата в клуба за седмица. Вярно е че нашето първенство е "Лудогорец играе в махалата", но вижте испанците-загубиха от Украйна чието първенство не е много по добро от нашето. Просто играчите играят с хъс за националното си достойнство. Нашите, дали нямат или имат достийнство, не си личи много, а на плейметки и манекенки не може да се вярва особено.. Та всичко написано и за ръководството, и за треньора, и за играчите, и за нивото на първенството е вярно, но има и още много неща които ние не знаем, но те обективно влияят на всичко. А и у нас футболът губи все повече от привЪржениците си. Кога се е пълнил стадион /преди вируса разбира се/ , независимо дали Домуз-канал -ТВ предава или не мача. А колко гледат и по Домуз-ТВ. Едни агитки, съставени от всевъзможни вътреклубни течения, чиято цел не е да гледат и поддържат футбол, а да се сбият помежду си, като върхът бяха левскарите в Пловдив. М.б. трябва да разберем, че футболът, бидейки най великата игра, вече не е единственото увлечение на хората.

Миналия петък получих 28755, защото съм без работа, искам да запазя проучването си, затова се трудих упорито миналата седмица и спечелих 19500. Предоставям на приятелите и приятелите си да вършат тази работа. изучете този уебсайт, за да вземете допълнителни факти ... Посетете сега ... http://Jobnews3.com/

както и кои от тия последните (щях да кажа футболисти, ама засега не са такива) ще играят - все същото ще бъде .... по-добре нови от по-младите

Разлика в играта няма да има. Само ще си спестят пари за заплата и командировъчни. Да намерят нов човек и да му дадат мандат да започне работа сега, за да може да се появят някакви резултати при следващия квалификационен цикъл.

все ще е тая. Поне да спестят някой лев и да ги дарят за добра кауза!

Гошо Шубата може и да е бездарник, но в случая не е виновен /или поне той носи най-малката вина/... десет години се слугува на "каузата", натурализират се всякакви знайни и незнайни, че после и в национала ги вземат, за да се продадат, справка - Сисиньо, а реалното му качество е 2-ра бразилска.... българските юноши, доколкото знам, трябва да си плащат и то яко, за да ги налагат в отборите и много таланти сами се отказват изобщо от футбола... останалите отбори, за да са поне някаква реална конкуренция на "каузата" също са принудени да залагат на чужденци, защото българи просто няма или ако ЦСКА или Левски поиска млад БГ играч /Минчев от ЧМ беше пример/ - му искат 2 милки в евро, което за български отбори е абсурд...

Дилема няма.Бат Венци търбуха да води националния в последните два мача.Нали той много разбира от футбол и ежедневно коментира айде сега е момента да покаже и на практика.

Гоше, ти си българин не се предавай, може и по-лошо с Бате Гошо.

Оставете дедо Галошо до края. Нека си допълни визитната картичка с още две загуби. За нас е без значение, и това ще го преглътнем !!! Със смяна на треньора няма да стане трябва да се махне всичко. Цялото БФС трябва да се закрие и да се създаде нова футболна организация в кочината Булгаристан !!! А на цялото ръководство да се направи ревизия и конфискация на цялото имущество и при Бай Ставри !!!

To реално БФС след избори няма, а текущото е нещо като извънредно БФС.

kakvito upravlajvastite takav i futbola

izdisate ne stavate

40 dena na martvace

Не е виновен бати Гошо , а системата.Ако нашите клубни отбори бяха пълни с научени български футболисти нямаше да е така.Крайно време е да се натиснат футболните президенти за български ирачи играещи по 90минути -2 до 19години ,2 до 21години и най-много 3-4 чужденци в игра.Пък в края на крайщата да инвестират в школите .А пари държавни само при резултати.

Но в един бардак с дебели, стари и грозни проститутки не е решение да смениш мадам. Трябва и свежа плът за леглата. А откъде да се вземе, като "елкитните" ни отбори не биха спечелили мач срещу футболистите от 1966-та година (колкото са останали). Прочистването трябва да започне от федерацдията, от държавата, която трябва да спонсорира (само евентуално) масовия аматьорски спорт, а не онова, което се нарича елитни отбори. Аз не знам, какво стана с 50-те милиона, които БиБи искаше да даде за нов правителствен самолет, защото на фалкона му се прецакала навигацията. Беше казал, че ще ги хариже на Локомотив Пловдив и Ботев Пловдив. Там ли отидоха парите?

Тия са лакоми за пари така че все ще се намери някой за два мача!! Инак тоя за осме направи достатъчно да се закотвим на дъното!!

Просто прекалено бързо ни издигнаха в лига B, за която не сме дорасли. За мен отбор от ранг B е такъв, който може понякога да бие отбор от ранг А, но не може в дългосрочен план да достигне неговите общи резултати. Такъв отбор бяхме ние преди 25 години, но тогава имахме играчи във всички силни първенства. Като погледнете сегашния състав, контрастът е много голям. За нас сега реално е да се борим да не изпаднем от по-долната лига C, защото като ниво сме по-близо до отборите от D. Само със смяна на треньори не става. Тези играчи са изпуснати в развитието си по целият им път до тук. Националният отбор се събира няколко пъти в годината и не може с вълшебна пръчка да надскочи общото ниво на градивните си елементи. Ако се започнат реформи в детско-юношеския футбол сега, резултати може да се очакват след 10-15 години.

Този изобщо няма да го коментирам. Финландските журналисти показаха, колко го броят за нещо. Ама не мога да пропусна факта, колко беше пиян Касабов след мача. Да кажа "като кирка", малко е.

Оставете дедо Галошо до края.Нека си допълни визитната картичка с още две загуби.Ние ще го изтраем.

Цялото БФС трябва да се закрие и да се създаде нова футболна организация в България. Всички, които са били в старото БФС нямат място във футбола . От тези хора започва цялата корупция и проблеми във футбола, заради тях кадърни момчета не стигат до никъде и след това гледаме разни спънати магарета да играят в националния. Не може да нямаме един футболист в силно Европейско първенство та вече македонци косовари албанци имат повече футболисти в чужбина отколкото нас. Със смяна на треньора няма да стане трябва да се махне всичко.

във футбола има МНОГО ПАРИ...тарикатите окупирали футбола не допускат друг да ближе от меда, освен НАШИ ХОРА, които по принцип са некадърни... треньора е интелигентен и няма вина. Българите се докараха до положението - И ГОСПОД НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПОМОГНЕ

Имаш странна представа за интелигентност.Дерменджиев е просто послушко.

Kenn1111

Проблема отдавна е в БФС а не в наставниците на националния отбор.Те работят с подадения им материал и условията които са им дадени а те са трагични!

Дерменджиев да си ходи незабавно. Тези два мача могат да се играят и без треньор. Резултатът може да е дори по-добър. А за треньор за протокола може да се впише леля Пена чистачката! От нея ще ги е повече страх и ще имат респект "българите юнаци"!

Пълна смяна на БФС. Смяната на треньора не решава нищо.

А перуката няма ли да си ходи? Преди година подаде оставка а още е там.

Спирайте всички мачове за няколко години бе.

Да смяна но на цялото БФС. Толкова треньори се смениха и същия резултат. Докато управляват "героите 94" нищо няма да се получи. А и целият конгрес трябва да се смени. Защото избират това ръководство. И на ръководството ревизия и конфискация на цялото имущество.

Чичо Гошо е като ПКП.Не го мъчете.

Сложете Мики Маус, да селектира мишлета

Който и да сложиш и господ да слезе то с тия дървета на терена,мързеливи няма как да сполучиш. Все едно в свинарник с болни от чума прасета да смениш управителя и те да се излекуват....няма как!

Закривайте го тоя спорт бе! Не виждате ли че няма един, от когото нещо да става! Колкото и треньори да смените с тия пробити смешници нищо няма да стане!

трябва да има, но с БФС. Търтеите мазни опорочиха всичко. Нямаме футбол, но за футбол се харчат огромни пари и им личи. Раздяла трябва да има и с всички некадърни, татуирани, зализани, безгръбначни тулупи наречени футболисти. Толкова си могат, ще кажеш - ама взимат пари като че могат. Виждал съм футболисти, които са с класа надолу от противника, но се раздават и борят мъжката и побеждават. Сърца обвити в л.йна. Не знаят химна, не могат да играят - защо са там?

Който и да дойде за треньор с тези нещастници с пълни джобове и самочувствие до небето няма да направи нищо.Докато футбола ни се държи от перачи на пари и такива като гелосания с отбор от десет малки негърчета няма на бием дори и Фарьорските острови , което бе прието за голям успех.Вече взе да ни е страх от такива отбори като Люксембург,Кипър и други футболни джуджета които напвремето ги биехме под път и над път сега траперим от всички.Крайно време е да се ограничат разни наемници ,които не правят нищо за развитието на футбола в България.Чуждите играчи са дошли тука само за едно ПАРИ,ПАРИ И ПАК ПАРИ.иНТЕРЕСНО сЕСИНЬО КАТО Е ОБЛЯКЪЛ НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА С БЪЛГАРСКИЯ ГЕРБ КОЛКО ГО ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ЩЕ ПАДНЕМ ИЛИ БИЕМ.Цялата работа и да се намали квотата на чужденците в клубния му отбор.Докато футбола е начин и средство за изпиране на мръсните пари така ще е .

Когото и да сложат е все тая!!! НЯМА ФУТБОЛИСТИ! НЯМА ПЪРВЕНСТВО! Нямат мотив за игра! То си му стигат 10 те хиляди в клубчето дето играе и още 2,5 хиляди на повиквателна за националният! Съберът ги да си видят татусите и прическите и кой откъде е!!!

Само при Любо Пенев имахме напредък, но тогава Ивелинчо Попов "пропусна" дуспата срещу Малта в услуга на шайката в БФС и махнаха неудобния Пенев. Ако ще е чужденец трябва да е качествен, а не като Матеус да отбием номера и да кажем ей го на опитахме. Не че няма Българи добри треньори, но трябва да ги оставят да работят. И да се спре с викането на чужденци в национала, няма да продаваме на Домуса негрите.

Каквато държавата - такъв и футбола. У Господ Бог да дойде пак ще е същото.

Новият треньор трябва да е чужденец, НО ДОКАЗАНО ДОБЪР ТРЕНЬОР. А не като онзи номер с Матеус, искате чужденец, ето ви. Да ама ние не искаме просто чужденец, а на доказан треньор. То и Стоичков, ако стане треньор на Беларус ще е чужденец, ама не доказан като треньор. ВОДЕЩОТО Е ДОКАЗАН КАТО ТРЕНЬОР, А ЧУЖДЕНЕЦ ЗА ДА НЯМА ШУРОБАДЖАНАЩИНА, ЗА ДА НЯМА ПРОТЕЖЕТА КАТО КРАЕ, ДЕСПОДОВ И Т.Н.

Дерменджиев трябва да си отиде! Ако има останала поне капка чест и достойнство! В което много,много се съмнавам този плужек,този плазмодий трябва да изчезне!! Тези два мача може да ги ръководи заместникът му Елин Топузаков! Моето мнение е че Велев или Илиян Илиев са подходящи за този пост и могат поне с чест да изиграят тези срещи !!

Испания,но имат за треньор Шевченко,а не Шуба.!

С тези футболисти нямаме никакви шансове и да дойде величие за треньор

С него загубите са сигурни! По добре служебен тандем! Все пак е вариант, който да докаже вина на треньор или футболисти.

Е неадекватен.Но няма достойнство дори да си подаде оставката.Падението е пълно .Снощи за мача са продадени 467билета.

И какво е виновен треньорът, че "футболистите" ни са лузъри по манталитет и игра/способности? И какви да бъдат други с тия мутри и селски бекове по БФС и клубове!?

И Пеп Гуардиола да им доведете за треньор все тая.......... Толкова си могат момчетата........

Никога не сме имали такъв идиот за треньор!