17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се предавай, Джокер! Глобалистите пак ще те нападнат, бъди себе си!

Джоката е голям тенисист, но е доста прост, и жена му не пада по-далеч. То не бяха конспирации за ваксини, извънземни, chemtrails, какво ли не - успехите си няма да ги затрие, но нещо не е в час напоследък

Добре че в тая нашата държава всеки втори е интелектуалец и отчитаме ръст в геометрична прогресия във всяка една обществена сфера. Другите могат само да ни завиждат.

Конспирациите всеки ден ги гледаш по новините. Новините, които са създадени за да крият истината.. Мен с печата на звяра няма да ме маркират! Джокер е от малкото истински хора в тези среди. Педал и Педерер пак ще го нападнат, но те са роби.

292.......ти си най големия ШМАТАРОК..... Ти трябва кураа на ДЖОКА да целуваш....... А тези, който си изброил могат само да го духатт

Джоко тенесист ли е или организатор на турнири? Не се ли увери на база собствен опит, че последното не е особено лесно и когато се прави от аматьори, води до кофти резултати. Напоследък взеха да го бият редовно и почна да го увърта. възползва се от правилото за запазване на точките и бяга от турнири, в които има да защитава много. Не знам на АО ще важи ли правилото за запазване на точки при неучастие, но ако е така, отказът му да участва, аргументиран с разни смешни доводи, доста ще повреди имиджа му. Много добър тенисист е, ама и хиляда седмици да е начело на ранглистата, пак няма да стане най-великият за всички времена. Защото не е нито Борг, нито Макенроу, нито Федерер или Надал.

Ове британске хомосексуалисте.

И аз се страхувам от ваксина- имам за грип появи се страничен ефект подуване на лимф

На моя приятелка, в Полша, почина дядо й, от рак, от болницата писали ковид. Преди дни ми казаха, как предлагали пари на всякакви хора, които са болни от нещо си, пари, за да тръбят, че е ковид. Вирус има, но дали е толкова зъл, лош, гаден и брутален, реално?!

Пълни глупости! Къде ги дават тия пари, че да се наредя на опашката?!

Абре, че те по 50лв дават за глас на избори, та за лъжлива ковид стъкмистика ли няма са плащат?! Хахахахахах

Можеш да отидеш в ковид отделение без предпазна екипировка да помогнеш, за да се увериш има ли такъв вируд или не.

Точно този е най-обективния отговор - отиваш доброволец в ковид отделение и сам преценяваш дали е болест или конспирация.

Така се случва с Най-големите, следи се всяка дума и действие. Когато каже нещо...ама защо го каза, когато НЕ каже нещо,...ама защо не взе позиция. Дрън дрън

Хайде стига бе...всеки коментира мнението на другите, без да изказва своето по разглежданите въпроси. Правото да говориш е основно право, но - не говорете за да кажете нещо, а говпрете когато имате какво да кажете!

Браво Ноле, писна ни от западното плиткоумие и слугинаж.

Каза той, работейки в прогнилия Запад или отивайки да вземе пари, пратени му от прогнилия Запад

Мъри е абсолютно прав. Много взе да приказва Джоко , а тенисът му не е това , което беше.

От доста време гледам Джоката а и сега на снимката и не ви ли се струва,че е кривоглед?Погледнете как са разположени очите му

Считай колко са зле фед и надал, след като кривоглед ги млати... А сега сериозно, Джокович играе с лещи.

Вуйчо, огромната част от хората нямат еднакви половини на тялото, ерго, лицето, кого очите, ерго...

Това дали е кривоглед или -не ...какво значение има.Фактор е,голям тенисист и има право на мнение.А,вие какъв сте и имате ли подобни постижения във вашата област??

"...въпреки че от дни в Австралия се говори за това, че ще се изисква ваксиниране на тенисистите, преди да влязат ..." сега в Австралия, скоро и в метро, автобус и магазин

Има свестни хора, може да са малко, но ги има! Надеждата не е напълно изгубена!

Британския 'ass'.

Той пък щото Анди Мъри е много сведен. Сръбския кукуригел, дето все знае и америкобританското дрогирано ла..о Мъри

Това на косовски "македонски" ли е!? "Коментарът" ти.

Добър съвет от Мъри.

Свестните не само у нас считат за луди. Ноле е единствения човек сред елитните тенисисти и организатори на турнирите. На другите им пука единствено за пари и кариера.

Точно обрартното. Джокович е хищник отностно пари и ако някой не вижда това...

Ако някой "вижда" това, значи е болен. Лошо.

Много си далеч от истина но явно само сръбска музика слушаш и това казва всичко за такива като теб

Еми той го преболедува. Има антитела и няма нужда от ваксина. Но изказването му, ако е вярно е доста тъпо.

БИВШИЯ, британски, анаболен "ас".