17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И преди сме падали 7:0! Запазете спокойствие, уважаеми зрители!

Може да открадне само гащетата на италианците на полувремето, Ясене Очаквам пестеливо 2:0 за Италия! ...и 3 точни пада от нашите манекени...

сам

Киелини и сие ше ни разцепат днес...

Дали ще ни шляпант една петичка? :Д

толкова ни се радваха, че ще ни изтупат хубаво довечера, че даже бяха сложили един надпис на български на таблото да ни изчеткат хубаво, щом в софия ни сложиха 2 гола без да си дават никакъв зор, тук едно 4 -5 гола мисля че добре ще ни лепнат, дано сбъркам и ни съжалят и спрат на 3 : )

Ние сме пълни дървари, но да развалим на някой празника сме номер едно, може и да има изненади точно поради тази причина.

Ако искаме да не загубим срещу жабарите, трябва да играем футбол - корида, както те играха на финала срещу много по-добрите англичани!

Ако ще падаме поне достойно да стане,а не да се браним като опълченци и после да казват,че сме играли супер като не сме минали центъра нито веднъж,но сме загубили с малко.

И да паднем - какво, няма да свърши света!

Какво значи И да паднем.То е сигурно.

Щях да ревна от умиление като го слушах Яската. С 10 човека тренирал, за пръв път се виждали, нямало какво да губим. Плакне ни за 0:3....за да не изглежда срамно....

Днес Италия няма да прекъсне серията без загуба.....