17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предишният ден щабът и треньора ти ,плямпаха че това щяло да е лесен мач ,Надал не бил във форма ,Джоко щял да го отнесе ,като куцо пиле домат,а накрая кво стана ...Новак беше червения домат от срам и излагация.Джоловип е добър играч ,но ако имаше уважението и скромността на наш Гришо ,нямаше да има грешка.

Ковито доста помага на по-чупливите играчи. Надал ще закрепи позиции. Иначе Джокович глътна вода още когато му се падна по-тежкият поток на турнира

Не измисляй лъжи. Никой не е казвал че надал не е във форма, и двамата играеха на макс до финала, просто на Джокович не му беше ден.

Не измисляй лъжи. Никой не е казвал че надал не е във форма, и двамата играеха на макс до финала, просто на Джокович не му беше ден.

Както и Федерер спомена, най голямото постижение в тениса, а може би и във всички спортове, което никой , никога няма да достигне е 13 -те титли от Ролан Гарос ( най-тежкия тенис турнир ) на Надал. А може да станат и 15 !!!!. Самррас никога не го спечели, Федерер успя веднъж, но след като Сьодерлинг отстрани Надал и само Джокович го спчечели веднъж, след като би Надал, но не на финала ( а на четвъртфинал )( никой не е повеждавал Надал на финала на Ролан Гарос ). Мислех си, че седемте титли на Армстронг на Тура са най великото постижение, но онова беше лъжа. Остана само това на великия Надал

Набеденото копие на Федерер и Надал, много БЛЕДО, просто не знаеше къде се намира! Искаше му се по някое време пак да симулира повреда и да излезе в спасителен медицински тайм аут за по-голяма дозичка, ама не стана номера! Тогава щеше да стане не само смешника на корта, но и резила! То не, че и сега не стана за резил и смях!! Оправданията на някои келяви сърбоманчета тук, че бил в "тежък" поток, са смях в залата! Толкова си може и Надал му го показа! 6:0 в ПЪРВИ сет, още тук стана ясно, кой ще победи с пълно превъзходство, мача го показа! Съболезнования за сърбоманчетата и коментатюрчетата /бих ги нарекъл плямпаторчета/!

Всички така казваха...та даже и Иванишевич,да не говорим за нашите копейкаджий у форумо. Не че не му беше ден на Джоко,просто е като паленце пред Надал ...на клей.Мнооооого много по слаб

Джокович изяде големия черен уй

Седемте титли на Ланс СИ остават най великото постижение. А дали е лъжа...е въпрос на гледна точка. От преките му конкуренти за подиума никой не смята че е било лъжа.Всички знаят как стоят нещата

В тениса най-много печели този, който играе отлично на твърда настилка. Тя е 70% от календара. Джоко е толкова добър, че играе финал и на Ролан Гарос, въпреки че не е специалист на червено. Колкото и да коментираме Надал или Федерер те не са играли в толкова конкурентна среда колкото Джокович, а той води в преките си двубои срещу тях, което показва класата му. Иначе евала на Надал - голям боец е - даже го харесвам, но няма нужда да принизяваме Джокович.

А ти си? Циганоман?

Пулев ще ги бие и тримата. И Рафа и Федерер и Джокович и то заедно.

в спорта има победители и победени,но винаги дразни ,когато не можеш да губиш,високомерието,и липсата на уважение към съперника,колегата!джокович е точно такъв,затова не го обичат никъде,...затова и удари съдийката,от стойки и чалъми не му пука какво прави.. отделно национализмът му ,комунистическата семейна закалка на обкръжението му,го правят злобен,точно към тези,които го направиха известен и богат.личи си отдалече ,самолюбието,егоцентризмът,надменността му,.всяко отсъждане срещу него ,малко по спорно,го обръща на скандал,,това остава по-дълго ,от постиженията на спортиста!

...на целуване

Тъпак!

Смешника е такъв нали?

Не и л...о като тебе!

Кой по-тежък поток имаш предвид? Оня, в който бяха Тийм и Зверев, ли? Или онова италианче, дето само то и Шварцман /финалиста от предхождащия одит в Рим /реално се опънаха в конкретни геймове на Надал?

Спортът се казва "тенис на корт". Каква твърда настилка, какви пет лева?

И какъв е смисълът от този разговор? Изобщо от измисления спор, сред фенове, кой от тримата е по-добър? И всеки вади някакви показатели и т.н. Когато и тримата завършат кариерата си, статистически ще е ясно кой какви рекорди държи в нея - един ще е по най-много спечелени турнири изобщо, друг по мастърси, на червено, на трева, на твърда настилка, в зала, време на номер едно, на номер две, финали в шлемове и т.н. и т.н., показатели, по които ще си разменят първите места. Същественото е, че в рамките на едно поколение се събраха тримата, засега, най-велики тенисисти и ние сме щастливи свидетели на техния път по върховете. Тези пък, които преди това гледахме великите постижения на Сампрас, Агаси, Бекер, Едберг и т.н. - двойно щастливи! Всичко друго е суета!

Няма смисъл. Както нямат смисъл и някои от коментарите по-надолу, в чест на които е този.

Вижте сега батко ви да разясни нещата.Джокович според мен имаше липса на сила (energy), а не техника ,майсторлък или друг начин на игра.Все пак след завръщането му след травмата се качи отново до номер 1 и там си остана.Мачът му с другия ми любимец ,комшията Ципрас (Циципас),беше много изтощителен за него .От 2-0 3-2 малко остана за обрат, но гърчето се контузи .Джокович нямаше сила да играе срещу Надал.Това е истината .И все пак е краля на клея.В началото на тази година на АО ,Джоко попиля Рафа , както сега Рафа направи с него .Върна си го, но Такъв е спорта и всичко е част от играта .Живо и здрави да са и те и вие и да гледаме любимите си спортове по тв.

Не оплювайте хората всеки един си има силни и слаби страни.Рафа е майстор на клея, Джоко на хард, Федерер на трева .А пък се кефя и на тримата много!!!!