Фенове на Ботев излязоха на протест за стадиона по улиците на Пловдив

Привържениците категорично обявиха, че не искат да политизират действията си

Обратно в новината

Коментари - Фенове на Ботев излязоха на протест за стадиона по улиците на Пловдив | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-облагодетелствания , клуб в България , са най-недоволни. Никой клуб не е получил толкова пари от данъкоплатците. За тези пари можеха да направят 3 три стадиона, за сравнение Локо ПД правят три трибуни за 14 милиона, това включва проекта и събарянето , на Ботев при съборен стадион и започнат нов имат искаха 25 милиона, после станаха дотук 37 милиона, не им стигат , а искат да станат 59милиона, не се знае дали и те ще стигнат при тези кражби. Не е вярно , че въпросът не е политически , парите потъват в изпълнителя ПИМК, а фенклубът приска кметът мутра Зико да отпуска още, краят на далаверата не се вижда. И стадионът не е Колежа, а присвоен от пловдивския католически колеж от комунистите . Пълна гадост и мерзост е Пловдив.

Я що мъдуранковци! Искали козирка! Който иска, събота и неделя с лопатата и да бърка бетон! Дедите ви са строили Хаинбоаз и Димитровград без пари вие искате кеф без труд.

парите за стадиона са открадати както и стотици милиони от държавни поръчки , НЕ ПЛАЩАЙТЕ ДАНЪЦИ -БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВНА МАФИЯ ви краде !

Поздравления за автора на материала. Кратко и ясно.

Какви са тези цифромании и цени. Дали са 37 милиона и още 22 трябват за да го завършат. За тези пари можеше нов стадион да се изгради. Как се строят нещата в България на такива безумни цени незнам. То всичко при нас е толкова скъпо и нелогично особенно за строителство и ремонти.

ремомонт до ремонт има разлика,само че това си е чиста реновация!

Няма страшно, Боци отдавна е уговорил финал за Суперкупата на Европа. :D Само пак гласувайте за него и всичко ще е наред... :D Децата ми пораснаха, докато чакам да ги заведа на мач на Колежа. Ако се върне Боци на власт и следващият кмет е пак от ГЕРБ като Зико, ще се надявам за пра внуците да стане стадиона. Ако, разбира се, не е паднал дотогава, като гледам за какво некадърие и кражби става въпрос при строителството... Правете си сметката, идват местни избори. Никога повече за тези лъжливи, крадливи некадърници! То не е само Колежа, целия град разораха и крадат като за последно...

Ама тия имат публика макс 6000 човека!!!!!! Какви димки Какви стадиони Какви Ботев и тн Колко пъти са ставали шампиони на страната,че стадиони ще искат те!!!??!? Да седи празен и да пустее с 2000 човека на мач да идват, а стадиона милиони на данъкоплатците ще струва!!!!! Само Левски и ЦСКА заслужават нови стадиони!!

Бойко,Бойко,Бойко…. Така риваха фиеновете на Ботиев!! Отива Борисов и казва нали ви дадох еди колко си милиона!!!!! Дадох като каже все едно е бръкнал в шкафа и е извадил едни негови лични милиони!!!! И пак си гласувайте за Бойко…той ще ви оправи всичките там дето ви лъже!! Герб са едни необразовани тъпанари дето са събрани от кол и въже с цел само да крадат нагло!!!! винаги те са велики другите са им виновни от до за всичко!!! Те никога не са виновни и не са крали само другите са крали!! Те виждаш ли 15 години само са надграждали!!!! Крадци мръсни!!

Канарите като гласуваха за Здравко Тъпото, не знаеха ли това ще се случи? Така че за следващите избори мислете. Сега ви готвят Дани Каназирева.

Е вие се обрекохте на смърт още като избрахте Тотев за кмет, а за капак и тоя хубавец сега. Като искате смърт хубаво, ама защо обричате и тези които не гласуват за ГЕРБ. Надявам се вече разбрахте колко струват Гражданите за Европейско Развитие на България. Ама нищо де. Бойко ще ви обещае два стадиона и финал на световното по футбол. Наивници.

Ей като говедата пускайте смс-чета с текст: Спаси Ботиев! И така ще си намерите паричките за селския ви стадион велик пловдивски!! И така като говедата ще си събирате парички и ще си плащате заплати задължения от НАП! Ей вижте ги говедата дължат на 45мнл лева и никой не ги бара!! Всичко е политичиско направено!! Утрасите се купуват и те са като мангалите-продажни са!!

Да ви еба селския Ботиев! Нали така казвате в Майна Таун- Ботиев!!! Не Ботев, а Ботиев!!!!!! Държавата има къде по-важни неща да плаща вие сега искате пари от нас данъкоплатците!!! Ни отбор имате! Ни публика имате! Отбора ви е пране на пари като всички отбори в А група !!! Черното тото е логото на всички тениски на отборите от А група! За къв Ботиев говорим изобщо!

нИдей тъй майна ша са окажи, чи в пловдив мьекаме и сми сиелани кат стойка пипирудата :)

Огромен открит футболен стадион почти в центъра на града - ИДИОТИЯ до шия!