ФИФА изненадващо обяви: Един от елитните клубове в България е държавен

В новата платформа на световната централа фактите са такива, но няма име на въпросния отбор

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Става въпрос за Берое, издържан от държавната ТЕЦ Марица-изток.

То, ако става въпрос за това, то тогава отборите са повече. Например Ботев Враца се издържа от АЕЦ Козлодуй. АЕЦ-а плаща и еко глобите на Матриците, които са около 300 млн. годишно, т.е. издържа и Берое и т.н...

И множество подАрдни титли от Милко балев и добри Джуров

Никъде по света няма такова нещо като "отбора на народа", дори в Република Северна Македония - това е абсолютен нон сенс. Поредна комплексарщина на вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ - да крадат и присвояват като македонците имена на герои като Апостола и да говорят от името на "народа".

Въпреки, че БКП-МВР-ДС добута Евроидиотите до цели 15 „титли“ през социализма – повече от половината в цялата им история – те и до ден днешен не се отказват от тях и като принципни бастионки на антикомунизма не искат да си останат само с 3 от преди 1944 г. или хайде с общо 11 с полумафиотските титли след промените по линия на БКП-МВР-ДС-ВИС2-Чорни-Тара. Колко са били заслужени тези уредени 15 „титли“ през социализма си личи в Европа, когато закономерно им лъсваха кирливите… още в първия кръг, за разлика от ЦСКА и репресирания царски Славия, които играха полуфинали.

Отбора на народа победи 7 на 2 отбора на властта хаааааа

Левски е отбор на народа, може би е берое

Малко ви е да не плащате наем (МВР го плаща, т.е. ние), а ЦСКА да плаща 1 милион годишно, малко ви е властта да ви построи безплатно огромен сектор, а на ЦСКА да се пречи постоянно да се обнови стадиона, малко ви е властта да ви праша собственици и спонсори под строй и да не ви остаява като ЦСКА да фалирате – толкова години, вместо да фалирате още през 2011 г., когато Чорни спря кранчето към Тара – и всичките тези допълнителни десет години да бъдат за сметка на данъкоплатците с ощетявания от например от прословутите 700 млн., както в случая с Божков, който годишно си плащаше данък „власт“ от 25 млн. към Евроидиотите. Но споко, ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ ще е вечен, за да бъде на държавната хранилка. И да я няма България, ако тук стане Турция – к-урвите на всички власти ще го прекръстят на "Баязид Светкавица", ако е Китай ще го прекръстят на "Мао Дзедун".... и така вовеки, защото кръвта на к-урвата вода не става

Тия ни бъзикат за Лудогорец, ама то май си е държавен отбор с толкова много подкрепа от тиквата и държавата!!! Не са тъпи тия от УЕФА!!!

Иванчо, отборът е Кенефски от Подуене-цял живот на държавна издръжка и помощ,подарени титли още от комунизма, после бе отбора с най-много осъдени дузпи в цяла Европа... Всички отбори в България си плащат, но не и Фески!

А всички знаем кои нещастници си затриха отбора сами и вече го няма :))))))

Това, че някакъв комплексиран съдия-лефскар е нагласил такава дата за постановяване на решението за ликвидация, говори още повече за смазаната и изтерзаната от комплекси душица на Евроидиотите, които винаги действат не като мъже, а по подмолен ченгесарско-доноснически начин.

Със сигурност става дума за Берое. Държи го държавен ТЕЦ.

150 311 105 долара графа трансфери. Предполага се че се отнася за входящи и изходящи. То и от космоса се вижда, че БГ футбола е просто една голяма перачница на мръсни пари с любезното съдействие на силните в момента хора в държавата Футбола е проста игра за умни хора, но в BG вариант се превръща в сложна игра за прости хора.

Да познаем ли отбора, а? Ще Ви отговоря, това е Домус отбор, т.е. Лудогорец.

Колев, отбора е Кенефски 1914

ДСО лефскито подуяне, то се знае

Берое е държавен клуб то това се знае

На книга това е Берое, собственост на дължащите стотици милиони държавни Мини Марица Изток - Раднево. На практика всички зависят от кефа на 130 килограмовия "държавник" от Банкя. Видяхте какво стана с Левски, как бе фалиран и изгонен от БГ главния му акционер Черепа.

Ти мунчовец ли си оди го цуни Мунчо

Уефскиту ли ве ?

Берое е

Ами то се знае и слепите го виждат ! Отборчето уевски, затънало в дългове, от къде ги извади тези пари и от къде взе ?за треньор чужденец?!

Не, бе, техните пари идват от един възедричък фен, а оуигофуените си мислят, че е от техните дарения... :)))

Какво се правите на ощипани моми дирници? Всички знаят, че Берое се издържа от държавната ТЕЦ Марица Изток

Палка грешка от страна на ФИФА.Отборите са ТРИ.

МАЛКА ....................................

А НЕ ДЪРЖАВЕН И НЕ Е ОТ ЕТРОПОЛЕ, МОЖЕ САМО ДА МУ ЗА ВИЖДАТЕ И КВИЧИТЕ ОТ ЗАВИСТ ФЕНОВЕ НА ТЕРЕТО!

Лефски е миризлив краварник, йеби се!

Нещо общо с тЕре Спартак? Нещо общо с МВР? :)))

Колко МНОГО ощипани в нашата МАЛКА България!!!! Ама вие наистина ли не знаете, че след като "ТЕЦ Марица Изток 2" е държавна фирма, нейната собственост ФК Берое" също е държавна ?!?!?

БЕРОЕ е АД. "Марица изток" е акционер, но има и други собственици.

Няма. Според отета на мините-Берое му е ведомсвения отбр. 100% държавен е в тоя ред на мисли.

Longines

2са!фека леевски и фека кренвирш!на едните им назначаваха спонсори,не плащаха наеми и сметки а другите държавата им строеше сектори!

Говедата са бе!Сбиртока на всички власти!

Отборът е БЕРОЕ изцяло се издържа от ТЕЦ-МАРИЦА ИЗТОК 2, който е държавен!

Кво, сега Доган и Борисов ще пратят мутри и автобуси със служители на ДПС да затворят ФИФА ли?

Я пак : Също много любопитно и доста странно е, че в графата трансфери е вписана сума от 150 311 105 долара при получени от клубовете ни, което изглежда направо умопомрачително (не се знае за какъв период, но дори да е десетгодишен, пак сумата е огромна).

Има, Берое..

Клуб от А група е собственост на правителството, разбирай собственост на бай Бойко Борисоглу, разбирай Витоша Бистрица.... Егати държавата от третия свят сме.

ТОВА Е ЕДИН ОТБОР СЪС СЕДАЛИЩЕ НА ГЕРЕНА. ФАЛИРА, АМА БОЦЮ ИМ ОПРОСТИ ДЪЛГОВЕТЕ. АЗ АКО НЕ СИ ПЛАТЯ ДАНЪЦИТЕ, ЩЕ МЕ СЪСИПЯТ, АМА ЗА МИЛИОНИЕ ДЪЛГОВЕ НА ГОВЕДАРЦИ МОЖЕ!

Малко ви е да не плащате наем (МВР го плаща, т.е. ние), а ЦСКА да плаща 1 милион годишно, малко ви е властта да ви построи безплатно огромен сектор, а на ЦСКА да се пречи постоянно да се обнови стадиона, малко ви е властта да ви праша собственици и спонсори под строй – толкова години, вместо да фалирате още през 2011 г., когато Чорни спря кранчето към Тара – и всичките тези допълнителни десет години да бъдат за сметка на данъкоплатците с ощетявания от например от прословутите 700 млн., както в случая с Божков, който годишно си плащаше данък „власт“ от 25 млн. към Евроидиотите. Но споко, ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ ще е вечен, за да бъде на държавната хранилка. И да я няма България, ако тук стане Турция – к-урвите на всички власти ще го прекръстят на "Баязид Светкавица", ако е Китай ще го прекръстят на "Мао Дзедун".... и така вовеки, защото кръвта на к-урвата вода не става

Малко ние стадион си имахме построен от нас за нас, но партията ,която ви създаде ни го взе уж в полза на държавата. Малко ли на вас НЕ ви помогна тази държава със СВИНЩИНАТА,с парите за една лайн@на емблема,със създаването на цяла нова лига. Малко на този Екотой, кво да му обновяваш ? Ще слагате тоалетна хартия вече ли??? Малко Гюрсен не дойде ли под строй на гроба на армията, с инструктажа в джоба. Малко много сте смешни. Всички ви се смеят и пик@ят на вас , ама вие си знаете квото каже ГА....да се@ем по форумите.

Е ОТБОРА НА НАРОДА И НЕ Е ДЪРЖАВЕН, САМО МОЖЕ ДА ВИЕТЕ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ ЕТРОПОЛЦИ!

Берое - собственост на държавен ТЕЦ

Айдеее Бистришкие тигри Улетеха

А държавната поръчка за джипки за ГП и МВР на стойност 8000000 за кой е хранилка?!?!....!.... А фирмите на Инджовоглу,нали и те са на държавна хранилка. Ама иначе как преиначавате нещата мръсни ловешки девойки.... Тука са точно 2ма 3ма спер@ояди и мятат фекалии по Левски. Алоо осъзнайте се вашия отбор умря на 9 9 16....

леески?

Само подуенци се правят, че не знаят. Смях!!! Ама то си ги знаят, че са евроид..ти. И там, и тук.

Всички се издържат от ТОТОТО

То всички го знаят че това е Левски та УЕФА ли няма да научи.Правителството налива там пари за да избегне фалита на този отбор.Как така нямат пари 35 милиона задължания а постоянно купуват играчи.

Не мога да се сетя кой не е на държаваната хранилка. А сетих се. Славния. Тя се издържа от БФС. А колкото до милионите. Може само да се гордеем. Никой няма толкова голяма пералня.

БЕРОЕ, е. Не говорете глупости

Освен Левски друг не виждам. На Баце, Пеевски, Чорни, Черепа и т.н.

Тия дето държавата им дава пари за стадиона и ги разхождаше с правителствения самолет ли?

Говедата от Гейарена имат над 40 млн дълг, от 6 години не плащат никакви данъци, трупат нови задължения... А държавата не предприема никакви санкции към тях. Ако и това не е мощна държавна подкрепа, здраве му кажи. И УЕФА сигурно знае тези детайли, щом публикува тази информация.

Беройката, то това си е известно

Поне 3 са: Бирой, Уефски, Чорбалан - всичките на хранилка от държавата, по един или друг начин, формално или не, подмолно най-вече :)

Нъцки Чорбалан, баце! Крейзи форест е...

Ние сме задминали Хърватска и Сърбия по изходящи трансфери и то с някакви си 50 млн долара, е вече шапка свалям на Баце, мислех си, че краде през еврофондове и пере парите през Банки, а той и през продадени футболисти. Това е да идват хърватите да се учат как се развиват и продават футболисти навън, нищо че играха финал на световно, цифрите говорят хахаха. Няма такъв смях

Вече съм от държавният отбор.

Ами естествено. Хърватска и Сърбия развиват спорт, развиват спортисти и таланти, след което ги продават. А при нас богатите явно клубове предпочитат за по-лесно да купуват южноамерикански и африкански играчи. Релтат: първенството е пълно с играчи на които не можеш да им произнесеш имената, а националния тим разчита някои от новите звезди да получи българско гражданство, за да може да вземе някое и друго реми (на победи вече не се надяваме).

Вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ.

имаш предвид ЦСКА ли ?

А Цецка умре але але! Погребахме я 2016 квичащи припоци.

Берое естествено.По заповед на боко.Марица изток 2

За Лефски или за Берое става дума? А и двата пловдивски отбора май май гребат с пълни шепи от държавната хазна! А данните, ако ги е подавал някой, слушайки мутрафона Боко, който милиона на две не дели!

Държавата е на бившите комунисти, сега специалисти, гербаджии, патриоти и какви ли не червени идиоти. Техен клуб е ЦСКА, когото възстановяваха, спасяваха и възкресяваха с пари от бюджета..

евроидиот, това ли можа да измислиш. Я по добре връщайте на данъкоплатците милионите, че времето ви изтича

Викаш малко ви е да не плащате наем (МВР го плаща, т.е. ние), а ЦСКА да плаща 1 милион годишно, малко ви е властта да ви построи безплатно огромен сектор, а на ЦСКА да се пречи постоянно да се обнови стадиона, малко ви е властта да ви праша собственици и спонсори под строй – толкова години, вместо да фалирате още през 2011 г., когато Чорни спря кранчето към Тара – и всичките тези допълнителни десет години да бъдат за сметка на данъкоплатците с ощетявания от например от прословутите 700 млн., както в случая с Божков, който годишно си плащаше данък „власт“ от 25 млн. към Евроидиотите. Но споко, ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ ще е вечен, за да бъде на държавната хранилка. И да я няма България, ако тук стане Турция – к-урвите на всички власти ще го прекръстят на "Баязид Светкавица", ако е Китай ще го прекръстят на "Мао Дзедун".... и така вовеки, защото кръвта на к-урвата вода не става…

У нас футбола е бизнес на мутро мафията. Футболистите са съвременните гладиатори, плащат им за да се ритат...