17-11-2017 20-11-2018

Коментари

говедата дължат над 30 млн към днешна дата. Освен това, не са плащали никакви данъци и ДДС вече 6 години, а в касата им няма нищо като резерв. Дори тези надути цифри, за уж събрани пари от дрогираните им фенове, е чисто шменти-капели!!! Боко им обещава, съвсем незаконно, нови заеми, които е ясно, че никога няма да се върнат... Е, докога??? Защо БФС не ги прати в зоните и да се спре тази агония на Гейарена??? Без говеда ще е много по-добре за родния футбол...

А как даде безвъзмездно милионите за Пловдив????!!!!??? Ние не искаме подаяния , а заем /за кретеНА Горанов - кредит/, това ще бъде върнато от синята общност !!!!!!

Да благодарим дружно на изборите на гробокопача на Левски!

Този възпитаник на университета в Свищов за това е прав- държавата няма право да дава безвъзмездна финансова помощ или да кредитира частни търговски единици но другите въпроси са: Защо държавата ще участва в общо дружество с частен клуб за да предостави финансови средства събрани от данъкоплатеца на този частен клуб? Защо държавата предоставя финансови средства и обещава да построи спортна инфраструктура на частни лица с пари на данъкоплатеца!

75 милиона от банката за развитие даде и нишо не коментира.Бушонът изгоря,само гледайте къде ще го сложи пак.Дайте да си ги искаме тези 75 милиона,няма право така да ги раздава.Те са от нас.

А защо ще прави смесено дружество рядката чорбица с министерството на младежта и спорта за стадиона в градината.За да гепят някои и друг декар от този апетитен имот.Гришката да пере пари и направи и хотелче.

А Община Пазарджик как финансира куците коне от Хебър?

между община и държава,си не за Б,ами за Ю група...

Който обича футбола, ще играе и за без пари. Айде стига големи звезди само когато идиоти да наливат пари от някъде. А после да обикалят затворите.

Ъази мишка да си влезе в дупката, а да не хвърля тъпи мисли в пространството щото Божков ще доде.

За огромно съжаление на ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ и дори във фалита ще бъдат след ЦСКА - вечно вторите Евроидиоти, а след проекта Лудогорец вечно третите

Ще ги погребе безплатно и то с много рев.

Кой въобще дава лиценз на тая продънена каца Лефски-Спартак?

макя ти дава.

Използувахме агитката на Левски за Гешев и си платихме за услугите. Сега какво искат, да се оправят!

Комунизма свърши пиявици долни.Няма го бай Тошо да ви хранеше на корем!!!

Горанка ами бойко що даде 35 млн от парите за частния джет на два други клуба? Или ако вожда каже - няма закони.... верно сте си повярвали.....

ГФО за 2018г. Показва нарушения на търговския закон, а според одита дружеството не може да бъде определено като работещо предприятие. Т.е. пералнята е счупена...

Само ГЛУПАКА написал прошението до ВЕЛИЧИЕТО не се осъзнава,че банкенския лъжко нищо няма да помогне. Той е на една пейка с Гочито Марков - агента Николай и с куп дърти мутри и ментърджии.Той напъна Спас Русев да поеме отбора,за да му подарят Виваком.Той сто процента е обещал и на Божков да не го закачат ако поеме отбора,но нещо не се разбраха с Пеевски и Домуса!Уж забраниха хазарта по телевизиите,а нова игра тръгна в интернет и по ТВ екраните преди 10-тино дни.Сигурно да се разнообрази живота на карантираните. А и оня смуглия депутат и той почна да се появява.На всички е ясно,че Божковия бизнес ще бъде наследен от супер дарителя на републиката и баш ходжа на българите!

zizus

Е как така няма начин? Досега как беше? А и нали ББ вчера каза, че държавата щяла да даде (държавата = ББ).

А дано да си удържи на думата, че то най-непотребните най-лакомо са зинали за помощи.

Бе то и аз не виждам как можеш да живееш в апартамента на Киро Гела и да ни разправяш басни за децата си и пернишкото земетресение, ама на, случва се

Като един левскар, който е разочарован от доста години от безхаберния клуб - собственици, футболисти и фенове ... бих казал - закирвай. Намерете пари да купим емблемата, историята, стадиона ... но всички пиявици, "дейци" и най-вече футболисти, които са с цвят на кафе ... махай. Клуба трябва да почне и винаги да е с български футболисти - най-много двама чужденци. Най-много! Останалото от школата.

Аз съм съгласен с теб, няма смисъл да се налива в тази бездънна яма. Никой свестен няма да инвестира в този задлъжнял Левски, не знаеш от къде ще изскочи нов дълг и зависещ от балгоденствието на някой с коъто държавата прави бизнес. Ще отнесем малко подигравки от литекс и това е.

Няма да са малко, след всичката помия, която изляхте досега...

че никак няма да е малко:)))Не съм забравил,че Божков преди това съсипа,каквото беше останало от ЦСКА....Истината е,че трябва да се премахне тази порочна схема с президенти-благодетели,изпиращи пари през клубовете...Футболът просто е отражение на състоянието на държавата-повсеместна корупция,безхаберие и какво ли не още...Самата игра вече е последната дупка на кавала...

Майната им на подигравките. Те винаги ще си ги има. Както от ЦСКА към Левски, така и обратното. Но на мен ми се иска да имам пак любимия си клуб. Да виждам хъс в момчетата. Да бягат, да се ядосват, да им пука, бе! Да им пука! Сега има 30 човека, всичките на заплата - ден да мине, друг да дойде. Титла не сме виждали 10 години. "Ама Лудогорец ..." ... ние ако си биехме всички други, щяхме я шампион, я купата, я суперкупата ... все нещо. Па ние падаме я от Ботев, я от Враца, от Сандански ... от разни счетоводители, дето тичат за здраве. Срамота.

Закривай

Драма без край. Викайте попа!

Нямат поп той се спомина, а да наемат друг нямат пари!