”Гардиън”: Бербатов и Скоулс са героите

Сериозни похвали получиха Димитър Бербатов и съотборникът му в Манчестър Юнайтед Поул Скоулс от вестник "Гардиън" за добрата им игра при победата на "червените дяволи" с 3:1 като гост на "шпорите", съобщи deltanews.

Обратно в новината

Коментари - ”Гардиън”: Бербатов и Скоулс са героите | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама много разбираме ние българите, от всичко; само работа да свършиме много ни няма. Айде тия дето критикуват бербатов да кажат кой и колко пари ще даде за тях?

Ама аз не мога да разбера тия изказвания за най-признатия в европа бг футболист. Кой ги прави тия оценки: пуф40, куку и не знам си кой - кои сте вие бе, я ходете да покопате малко и да поработите и после ше имате право на изказвания за хора дето немате право да им споменавате името. Смешници

След апатичната игра, която Бербатов показа с Италия, не ми го хвалете този :(

Айде тъпунгерите да признават поне фактите - 26 паса 5 лоши. Айде да се сетят как се стигна до головия фаул. Айде да се сетят и как Бербатов изведе с пета Скоулс сам срещу вратаря...Ебати неуморимите тъпунгери. Бербатов с най-малко 20 гола този сезон!

А защо и в националния не е такъв герой,а? Или понеже там няма кинти - и толкова от него.

Не съм фен на Бербатов, но се надявам наистина да се е опомнил и да е разбрал, че в отбор от класата на ман.юн. се иска много жизненост и груд, а не мързел и модерни дрехи.

според мен , това е продиктувано искат да видят дали берба ще играе след като го хвалят, досега го критикуваха здраво сега обърнаха бузата да видят дали ще играе, за мен средно ниво показва , но не за ман.ун. дано се стегне защото сър. започва да се оглежда за нападатели

Я духай супата бе левскар смотан,що тебе не те вземат в ман. или гонзо айде ше ви е.а

в евроспорт в статята за манчестер изобщо не се споменава името на барбие какви са тези измислени писанизи тук....

боже опази щом барби е герой...