Глоби и треньорска смяна в "Ботев" (Враца) след загубата

Антони Здравков не е треньор след деветата загуба в последните 10 мача

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Още по-добре ще е, ако тези дърводелци от Враца слязат в Б група, дори и в зоните... Стадионът им е като картофена нива, феновете им знаят само да псуват, а играчите са сбирщина... И все пак жалко за този мач с говедата, който загубиха, защото и тези от Гейарена са също за Б група...

микренските свинчета,друди ден да не видите отблизо врачанския рошав уй и да квичите в посока село микре да видите кон боб яде ли и магаре стока лие,че май сте се усрали до ушите и само ви трябва единздрав врачански шут за ди идете на майната си микренска маймунска

коментирте мачове от селската лига ?

само за село микре да се коментира

Парите от Тотото за "обръщалката" ще отидат за глоби.

Вчера двата отбора представиха едно лошо синьо театро! Участва и съдията! Първо бе безкомпромисен и даде дузпа за врачани, за да не буди подозрение. След това обаче всичко се намести Два смешни гола близнаци подарък за божинката! И след това как така никой не видя театралните "падания" на "звездата" паулиноьо? Абсолютно театро! ОТВРАТ!

ходи да се лекуваш автобус да поясня ОТБОР КОИТО СЕ ГОРДЕЕ ЧЕ Е ПРОДАЛ МАЧ ЗА АВТОБУС ТО ОСВЕН ДА Е цска ДРУГИ НЯМА С ЕДНА ДУМА КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА

в злокобния ден. А той беше 30 юни 1973 г. "Левски" завинаги е свързан по някакъв начин с Враца и няма да се забрави. Колкото и победи да има във времето, никой не може да върне станалото на Витиня........Те не са виновни, но са свързани със "събитието". Затова кротко с юбилеите, честванията и радостите от победите. Да се гледа само работата, тренировките, подбора! И лека-полека - пак на върха. Стига вече близо 20 г. срам и резил! Аз това не го възприемам за нещо радостно - да биеш там, където доскоро са ти били спаринг......Че и да се радваш, все едно си тръшнал Реал, Барса, Байерн или Ман Юнайтед! Това ли е станало вече критерият? Във Враца ще си се оправят и без Здравков, нао тях им трябва място в групата, нищо повече. Работата е в другия клуб на гостите - там са страшните неща и гнилото.

Датата е 30.06.1971 г. Това само за уточнение, иначе Ботев няма никакво отношение към трагедията с Гунди и Котков.

Едно време загуба от Левски се приемаше като нещо нормално, сега дори за отборите от опашката - глоби, оставки, скубане на коса... много трябва да сте зле!!!

Само на мен ли ми се струва, че дузпата за Левски си беше чиста симулация?

Ей, докъде я докарахме. Враца гонят треньор, щото паднали от Левски.

такова полягване на Ботев ,,и слепите го видяха....!!!!!!

Вероятно Монтана" оценява шансовете си за оставане в лигата като нищожни и не се пъне на "Ботев". Вероятно "Монтана " ляга на "Ботев". "Ботев" печели три точки. Вероятно ""Ботев" ляга /второтао полувреме/ на "Левски". "Левски" печели три точки. Трябва ли да си слепец за да не видиш очевадното - невероятно. Болен мозък - не. Това е българската футболна лига. Играйкаме си ...вероятно.

пращайте ги на борсата тия боклуци. да разберат от къде серат гладните. Айде стига сте давали пари на идиоти мързеливи. На куп всички.............Нов отбор с хора, които искат да играят футбол.