17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо пък да е "ТЪЖЕН". Всяка кариера си има край и той е тъжен е ако е преждевременен. В случая дали щеше да има още един старт или сезон не беше от такова значение. Защо обаче се набляга на негатива, а се омаловажава позитива?! Това разбира се е риторичен въпрос!

Важното е че е жив човека. Всичко друго е на заден план.

Говориш за HALO - “ореола” който всички нарекохме клетката и го заклеймихме за грозен, пречещ и абсолютно ненужен. Е , явно сме грешали ))

Но да не забравяме ужасния късмет - хало-то, ако беше завъртяно още само няколко градуса към мантинелата по време на пожара и Грожан нямаше да може да излезе. Недай си Боже да беше обърната на таван.

Стига с тоя Пулев! Казанчето да пуснеш и пак за него се говори Истината е , че съвкупноста от всички новости в система за сигурност в болидите , ако я имаше едно време би спасила и Сена и много други животи! Но , това е реалността, всичко се развива и прогреса е очеваден. Колкото в началото да ни дразнеха промените по болидите - факт е че спасяват животи ! Сега Ф1 е несравнимо по- безопасен спорт в сравнение с преди 20, а дори и 10 години.

Талантът му за F1 беше съизмерим с този на Пулев в бокса.

Много спорно, защото във формула едно пилотите не са при равни условия! Щом пилот, който обикновено се бори за петнадесета позиция, тряябва да му подлеят вода за да не стане първи в колата на хамилтънчо, какво е това състезание като единия пилот язди кон а другия магаре..

Трудно се сравняват таланти ... И Пулев, дори и да не го харесвам, има някакъв талант за бокс ... да не е най-добрият (може би и не е в топ 3, не мога да преценя аз), но все пак има някакъв над средния.

да стигнеш до там да се биеш за световна титла, при това два пъти никак не е малко.

Когато избираш правилно противниците , можеш да минеш напред. Повечето му мачове са с "пенционери", бивши затворници и т.н.