Край на сезона: Победа за шампиона, провал за съотборника му и едно голямо сбогуване

Шарл Леклер се пребори за второто място в класирането след оправдан риск от "Ферари"

Обратно в новината

Коментари - Край на сезона: Победа за шампиона, провал за съотборника му и едно голямо сбогуване | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

залагам на Леклер, Перес и Ръсел, време им е ! И никакви смахнати невротици повече! Не забравяйте и това, че скоро ще гледаме и дамска Формула, и за това беше крайно време и ето че стана. Прелюбопитно ще е. След футбола, бокса, борбата, сега ще покажат и на пистата какво могат! Евала. Да се пораздвижат малко тия застояли и заблатени пластове малко де, че смърдят от десетилетия вече...... Предлагам на дамите вместо слъстни гърли около болидите им да се навъртат полуголи пожарникари, ха-ха-ха! Така сде, и жената си е човек и си има нужда от......овации.

Цветния за поредно състезание поради пълната си некадърност за нещо смислено отново реши да блъска противников състезател. Крайно време е да го изхвърлят преди да е осакатил или убил някой на пистата!

по името ти съдя, че "цветния" всъщност си ти... Интересно, че и верЩапен е блъскач, а и нагъл подлец, но за него си мъчиш...

Всъщност, даже и да го беше пуснал в Бразилия, пак нямаше да е достатъчно. Проверете!

По принцип ако Перез беше направил най-бързата обиколка и Верстапен го беше пуснал предното състезание, то Перез и Леклер ставаха с равни точки, тогава пак Леклер щеше да е по-напред заради повечето победи, но какво ли щеше да стане ако Верстапен беше забавил малко, за да подпре Леклер и Перез да го настигне (точно както Перез миналата година си жертва състезанието, за да забави Хамилтън). Иначе за предното състезание не оправдавам по никакъв начин постъпката на Верстапен, необяснимо, неспортсменско, егоцентрично и некоректно спрямо съотборника и отбора поведение....

Хамилтън е време да се пенсионира, за да не пречи на Джордж Ръсел да се развива. Очевидно Джордж е по-добрият вече! Що се отнася за Серхио Перес, сам си е виновен. Ако през целия сезон бе карал като днес, без проблем щеше даже втори!

Хамилтън ако не бече черен джендър никога нямаше да му дадат толкова титли евроатлантите, не че е добър. То затова втория пилот на мерцедес е по-напред от първия в крайното класиране.

15 победи от 22 старта! Ами, шампион е! Оня, седемкратният, едва докопа шестото място... Честито и на Леклерк!

Мерцедес работят здраво по колата си и догодина очаквай лоши изненади за РедБул...