17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като чета глупостите написани от привържениците на ловешкия отбор,се учудвам на тъпотията която може да притежава човек.С какво Лудогорец прече на футбола у нас?На кого Лудогорец отне парите,базите,лиценза и фалира отбора му?От Лудогорец футбола у нас печели ежегодно и разпределя пари между клубовете.Посочете друг отбор с тащ.къв принос.Снощи гледах как Домусчиеви и Русев, гледаха заедно мача и така трябва да бъде.Тоно в този сайт се мъдреше близо четири години едно писмо от Ганчев,изпълнено с жлъч,омраза и простотия,написано на най хулиганския език против Домусчиев и защо,защото Домусчиеви дразнят всички с даването на много пари за клуба си и ги дискредитират.Всички и най вече Ганчев и Стефанов/Венци/ искат да няма такива хора и те да са мерилото,по тях да се равнява всеки,но в профи футбола не е така както те искат и ви навиват,а както го правят в Разград.

ДА ИМАТЕ СПОМЕН КОГА Е СВИРЕНА ДУЗПА СРЕЩУ ЛЕДОГОРЕЦ.НИКОЙ БЪЛГАРСКИ СЪДИЯ НЕ БИ СИ ПОЗВОЛИЛ ТАКОВА КОЩУНСТВО СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ВИДИ НАРЯД ЗА МАЧ ИЗОБЩО.

ЛАЙНОГОРЕЦ Е УБИЕЦ НА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ.

Хаха.. Лески показал дух и отказал да се предаде.. Абе вие нормални ли сте? Аз такова откровено порно по терените отдавна не съм гледал.. ;)

Ама уевски пак остават с калъфките ,май ?

Почти не гледам български срещи, но тази я гледах защото бях сигурен, че ще е цирк и театър. Че ще е равен можеше да очаква всеки, който е наясно с помията в българския футбол. Най се изкефик когато оня глупак си вкара автогол и обърка сметките. Очаквах след това Лудогорец да съборят някой в наказателното поле, но те се оказаха толерантни, защо да фаулират приятелчетата си и просто изгледаха как топката влиза смешно във вратата.

И да не съм ви чул повече да ми хвалите Ибн Вуцов. Това поизгоряло от слънцето нещо турна Вуцата у малкия си джЕб.

Шампион е пак отборът, който убива футбола в България.

Напротив , те дърпат другите напред.Славия като е отбор само от българи не могат да я докарат до другото наказателно поле и играят антифутбол.Няма да ги трае никой в Европа все дузпите да чакат, там се иска игра и то яка игра.

Годините, през които Лудогорец са шампиони( до голяма степен нечестно), какви са успехите на България във футбола. Кой български играч е на някакво ниво. Още няколко години и български футболисти ще има само в окръжните първенства.

От къде накъде ще държиш отговорни Лудогорец за българския футбол ? Има още 15 отбора в първенството ми се струва.Нека от там български играчи да показват големите си умения и да вдигат нивото на националния отбор за да има успехи.Нали имаме и навън играчи ? Те къде спат и за какво са там ако не могат да научат нищо и да помагат също ? Лудогорец прави каквото трябва в евротурнирите иначе и това няма да го има.Какво се правиш на чукнат ? Или те тресе злобичката ?

Използвам случая да поздравя единствения български отбор "Славия" за победата над "Левски". Не съм против да има и малко чужденци до 3бр. на мач, като Прохазка. Буш и Оберон в българските отбори. Лудогорец не е български отбор.

И играха ли истински футбол играчите на Славия като бяха все българи ? Какви са успехите на отбори с много българи в евротурнирите ? Дунав като играха и са само българи освен , че ги напердашиха друго случи ли се ? Ботев с малко чужденци докъде стигнаха ? Не разбирате ли , че нямаме качествени играчи , които са българи и затова се налага да се вкарват отвън играчи.

КГБ

Горчиво, горчиво , горчиво......

Каквото и да си говорим, Лудогорец са си по-добрият отбор. Не искам да обидя Левски, напротив, даже аз самият съм от този отбор. Но просто Лудогорец игра по-добре и точка.

Празник за футбола, букита рИват на умрело, елки изпушват от смятане на печалби Левски да спечели второто полувреме на 13 коеф, след идиотизма на Белаид с 50евро за 599 затворих веднага /все пак Митрев пази /

Това е гадното в края на първенството,че могат да се уреждат мачове.Ако Лудогорец зависише от този мач щяха да спукат от бой Левски,но играха за тях като им пуснаха поне равен.Същото може би се отнася и за ЦСКА и други отбори,които са се откъснали от другите и могат да променят първенството.

Бъди сигурен,че никой треньор или собственик няма да каже на играчите паднете или дайте равен,никой.Това играчите сами го усещат и правят.Да подсказка имаше.Херо не мръдна от стола,собствениците бяха заедно на трибуната,но всичко се реши в Пловдив,където футболист на Лудогорец би Берое.Цесекарите цяла година оплюват Левски и Лудогорец и зорлем ги събират в приятелство.Догодина сещате ли се,че ще е много трудно за тях?

Пълна порнография бе този мач! Ето затова няма никога да има футбол в България! Двамата президенти договориха мача и си го поляха с уиски! Делиорманци са пълни боклуци! В група и голям поровец ги чака!

А за мачът срешу ЦСКА , който се игра на 70 - годишнината ? Нещо за него да кажеш и как завърши и дали беше реален резултат ? Или като е за оранжевия отбор ослепявате и ви хваща амнезията.

В нечия микренска кратунка, не се ли е зародила мисълта да сезират УЕФА, за уговорен мач и да връчат титлата на втория в класирането ??? п.п. та*ак бе !!! вие нямате record в УЕФА

уефски - подуене, ура! Направихте равен на шампиона! Мачът че уреден от патрона ви бай хой!

А вашия не беше ли уреден да не ядете пердаха за годишнината ви и да не се развали семлото ви празниче ?

Това е в амплоато на Агент Николай, който беше член на УС на Леефски.

Очевадно резултата беше предизвестен,двамата олигарси си пиеха уискито и се наслаждаваха на уговорения резултат !

Браво на Левски, с резерви въпреки Тъпаков не се предадоха. Злобюлите нека си плачат, като е порно да бяхте го използвали да свалите напрежението. Незадоволени плакалници.

Срам и позор за доставка БФС! Кой допусна шампион на България да бъде отбор от чужденци? Това отворен шампионат ли? Защо се допуска някои бивши мутри да си го мерят, като си купуват наемници? Това е пошло! Шампионът на България по футбол трябва да бъде отбор из между отбори с поне 75% играчи-българи играли във всички мачове през годината! А, тези които си купуват гладиатори да си организират собствен шампионат!

Що бе? Имаше един "българин", Мърселиньо.

Шампионите на страните стават такива не заради националността на играчите в отборите , а заради качествата им и уменията.Толкова сте плоски в злобата си , че чак отвращавате.

Да, "Славия" трябваше да станат шампиони - променят се правилата, за да се играе и шампионата винаги до победа, след това си паркират автобуса на вратата и играят за дузпи във всеки мач, където Петков ги хваща. Ето, само българи ще играят и няма да се представят добре, но ще задоволим желанията. Вън от казаното, действително е добре да има някакви квоти, въпреки че, ако са добри, би следвало да пробиват и сами, но...., явно, трябва малко да се улеснят...

Набори, и вие ли видяхте порното ва?