17-11-2017 20-11-2018

Коментари

духай супата, животно. така ти се ядосаааааах! НЕМА ТИТЛА, НЕМА КУПА, ЧЕРВЕНА ТИШИНА. Далавераджжи шибани. ЦСКА АД - кво стана, колко хора завлече там? Не те ли е страх от отмъщение?

Ко търсиш у Литекс - с.Микре ? Га станете шампиони ще те черпя една гореща супа да си я духаш !

Задачите са ясни - супа в купа, питка и Европа през крив макарон.

От тебе супата от мен САЛАМА.

Вместо купа супа, титлата е за най-добър отбор в София който е с регистрация извън София, Европа отпадаме на жребието няма какво да направим!

Народна поговорка: "Голям залък лапни, голяма дума не казвай!" Супер Любо: "Без да кажеш голямата дума кой ще ти даде големия залък!?"

ще духа чинията ,защото супата са я изяли вече. Циркаджия.

Уважавам Любо Пенев, заради това което е направил, като играч и за националния отбор. Не съм от ЦСКА, но му желая успех! Не вярвам обаче в треньорските му умения, заради интелекта - показал е, че не му е силата. В днешни времена да си треньор, преди всичко трябва интелект. Нивото на "Царско село" е неговата летва - сега в ЦСКА ще е невъзможна мисия.

Кво да каже човек с едно мъдо, повтаря всичко по два пъти.

С едно, ама го вади по-голям от всички на масата :)

Ц, напротив, той много израстна и като умения и като интелект... да се надяваме на най-доброто - футболистите да го слушат

Хаххааха плача, козирките да дават акъл... земи си възглавницата и трай там на подхуенската гара

Супата му давам макс 3 месеца

Когато 3 пъти те уволняват от една работа (заради несправяне, некадърност и т.н) , а ти се натискаш и 4-ти път да я работиш, от това по-голям гьонсуратлък няма!