Магуайър проговори за инцидента в Гърция и шокира: Страхувах се за живота си

Няма на кого да се извинявам, не съм извършил нищо нередно, каза капитанът на Юнайтед

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Били са пияни като свини. Виждали сме ги и у нас на Слънчев бряг и в родната им Англия - след 8 часа вече се търкалят в повръщано по улиците.

Ще поживеем и ще видим...истината ще излезе

tonk11

Мале тоя колко е бил пиян......! Пак добре, че ги е видял цивилни а не зелени и с 3 крака.

Интересно беше, че футболистът Harry Maguire не отрича, че е бил един от полицаите, само смята, че е получил по-голям бой от тях: "Put it this way: I didn't hurt him as much as they hurt me." Сигурно му са се преплитали краката защото тръгнал да "бяга" с белезници на едната ръка, но въпреки, че ужким е спортист веднага го хванали и бой, бой, бой... С кариерата му на футболист вече е свършено, дори в националния тим за квалификациите през септември няма да го повикат, а от отбора на Манчестер направо го изгониха... Не е ясно дали въобще ще има футболно първенство и ученици в училищата на Англия... Излезе и заплатата на "величието" на английския футбол от 190 000 паунда на седмица, както и за пръснатите за една вечеря в гръцки ресторант 50 000 паунда + обикаляне още по няколко заведения... Сестрата Deisy на Harry Maguire била много дрогирана след "вечерята" и подозирали инжектиране на rape drug от въртели се наблизо двама албанци... Да напомним, че в Малиа, остров Крит бяха излезли с решение да не пускат английски туристи заради техните оргии там... За оргиите на англичани в Слънчев бряг май не е нужно да се говори след предаването на BBC "Stacey Dooley Season 4 Investigates Booze Bar Crawls and Bulgaria"

Колко са били дрогирани и пияни само, не е истина!!!

Този е патологичен лъжец. Той бягал и писал съобщения и звънял за помощ... През нощта при това. Пияндурници са всички англичани, особено когато са на почивка. Нещо им става и тотално "забелват очите"

Те са пияндурници и когато не са на почивка.

Че аз даже не е нужно да чета новината най-отгоре, мога да премина директно към коментарите под коя да е новина в дира през деня...Ако ми стане нещо скучно не ми требе фейс- мейс, само попрочитам няколко коментара и ми става забавно. Пример- отдолу сред коментарите от футбол преминаха на история на света, частност Българска, македонска, Гръцка и пр. :) Яката работа :)

И аз така, както си ходя кротичко по гръцките острови и изведнъж изкачат лошите гърци и започват да ме бият , а накрая идва местната полиция и си ме прибира. Аз си знам ,че не съм виновен , ама за всеки случай си хващам самолетчето веднага щом мога и веднага си се прибирам вкъщи , където не само не се извинявам , но и отивам при арменчето в БТВ-то и разправям как тия са дрогирали всичко живо там ...и всичкото това защо , защото съм звИзда и имам милиони. Бедните да го духат , другата година просто ще сменя острова и ще си наема охрана , за да си пия кротко биричката...една за цял ден разбира се ...даже една май за всички беше...

Гангстери-полицаи-активисти? Каква е логиката в неговата версия? За Миконос даже не е важен гост, имат си по големи пичове. А сестра му по колко пъти на ден припада? :) цирк. стой си на село в англия.

Мда а един мармот завива шоколад...

Магуайър лъже кат дрът сиганин.

Леле, форумци, откъде тръгнахме, та накрая пак да се изпокараме по оста българи -гърци. Евала на гръцкия съд и полиция. За думите на футболиста, оставям да прецените сами истинността им като ги свържете в една цяла история - група от 9 англичани, пили само мъничко бира, кротко тръгнали да се прибират посреднощ, когато група озверели гърци ги нападнали без абсолютно никаква причина.

Сега един грък услужливо ще си промени показанията срещу голяма сума пари, а Манчестър ще си го накаже боклука подобаващо. Убеден съм, че английския боклук лъже.

Според моето скромно мнение версията на Хари Магуайър има за цел да го оправдае и да го изкара жертва на случилото се. Смятам, че истината е малко по-различна от казаното от Хари Магуайър. Изхождайки от поведението на английските граждани посещаващи нашия курорт Слънчев бряг (където пият до припадък и след това чупят и безчинстват), мога да изкажа напълно обосновано предположение, че и тези 9 английски граждани начело с Хари Магуайър са имали същото поведение - цял ден пиене до припадък (не случайно, забележете, по думите на самия Хари Магуайър сестра му е забелила очите и припаднала, ама после след половин час се оправила - ха, познайте от какво е припаднала след цял ден пиене). Освен това, не вярвам здраво пияни англичани да са се държали като светци и видите ли някъде из невиделица изкочили няколко гърци да ги заплашват. Според мен е станало следното - пияните англичани начело с мистър Хари "Аз съм голяма работа" Магуайър след здраво напиване са започнали да се заяждат и да псуват случайни минувачи, и в един момент са ударили на камък - срещнали са отпор от някои по-смели гърци, които са информирали и полицията за пияните и агресивни англичани. И това е така, защото няма разумни граждани в страна от ЕС, които без причина да нападнат група от 9 човека, които са трезви и се разхождат като туристи. От далеч се вижда, че версията на Хари Магуайър е "съшита с бели конци" и е много далеч от реално случилите се събития. Как да повярваш на пиян англичанин като ги знаем какви б*клуци са на нашия Слънчев бряг.

Абе, ти си истински поет. Започваш и свършваш тезата си по един и същ начин. Като Яворов.

Роден съм в България но и да ми казваш малака няма значение не сте македонци а сте смес от тюрки татари печенеги и др.няма лошо лошото е че е нямате още държава и като излезете от България и всички ви гледат подозрително.а между другото върнах се от Солун както вие казвате и никой не говори на български освен тия който идват като туристи и не забравяй бай хуй като ти отговарям на малака че гърци ви съставиха азбуката от гръцката но вие и тях направихте на българи

И защо така си роден в България? Баща ти да не е бил комунист, който е искал да направи от Гърция още една комунистическа кочина? Защо се отричаш от баща си, елине лукави? Стига си дърдорил за македонци, тук никой една дума не е споменал за никакви така наречени македонци, а ако продължаваш с това, и аз ще продължавам да ти казвам малака. Нас може да ни гледат с подозрение, а вас ви гледат със съжаление, като ви гледат какво сте направили от някогашната си велика цивилизация. Колкото до Кирил и Методий, ти пък какво ще кажеш за финикиеца Кадм, създал гръцката азбука, когото пък вие изкарахте грък?

Всъщнсот си типчен бай ганьовски торл

За едно нещо съм съгласен с фиромите - съвремните гърци сте потомци на египетски цигани и нямате нищо общо с ония древните

Огледайте се българи и вижте къде сте гърците са боклуци и крадци и крадат а само ви напомням кой краде от историята Македония е на Гърция а вие се пишете на македонци пишете лъжи за историята си за да изглеждате велики но не сте сбъркан народ сте сбор от тюрки монголци татари и турци 20 -30 години минат и се осирате а говорите и за англичаните и те са лоши според вас и защо защото се опитват да имат някакъв ред в държавата си а вие къде сте сами си направете извода сами казвате прост народ слаба държава

Кои се пишем на македонци бре, малака? Нещо да не си сбъркал адреса? Казваш, че крадем, а половината така наречени гърци на север от Солун говорят български. Колкото до англичаните, те наистина имат ред в държавата, но на някои индивиди от тяхната нация това им е твърде строго и затова идват насам малко да си покажат диващината.

Точно по време на Първата Световна война младата българска войска по-малко от 200 000 човека отива в Македония и се сражава с повече от 1 млн британска армия - така им смачква фасона, че остават всичко и оръжието си и бягат до Солун и се качват на корабите си и бягат... Т.нар. "британски войници" са повече африканци от колониите в Африка... За 'британците" в областта на Манчестер се знае само че всички мюслими-педофили и тартори по краденето на малки момиченца за изнасилване и ползването им за проституция... Грък-британец звучи като колониален мюслим и звучи обидно за нормален човек, но изглежда не си от нормалните...

Имаше една "гъркиня-българка" Рита Уилсън (Rita Wilson), симпатична жена, омъжена за Том Ханкс, дори прие наскоро гръцко гражданство. Рита Уилсън е известна амер. актриса, дори повече от Том Ханкс, напр с ролята си с Шварценегер в коледния филм Jingle All the Way. Имаше биографичнен документален филм за нея: "WHO DO YOU THINK YOU ARE? (US) - S3E7 Actress Rita Wilson travels to Greece and Bulgaria to learn more about her late father." Филма може да се намери на Интернет с добро качество например (http://www.vbox7.com/play:7d9d26d80a). Относно "гръцките" й корени се оказа, че майка и албанка и е родом от Dropull i Sipërm (Албания), живяла в гръцкото помашко село Sotire, където се оказа, че никой не говори на гръцки... Рита не посмя да отиде до Албания за да търси албанските корени на майка си... Във филма Рита също търсеше българските корени на баща си в Пловдив, разбра че баща й е бил в българската армия на българската територия в сегашна Северна Гърция, която е дадена на Гърция след Първата световна война за временно управление, но никога не е върната обратно на България.. Баща й е осъден 3 години за кражба по време на службата и лежал в затвор в Пловдив, като се оказа, че е български помак с име Хасан Халилов Ибрямов, изоставил жена в България и нелегално преминал границата и избягал в Америка. Затова повече никога не е говорил за живота си в България. В Америка се преименувал на Уилсън по името на улицата на която е живял и приел православно християнство за да скъса с помашкото си минало... Жална история за "гъркинята-българка" Рита Уилсън...

Тоз да се благодари, че това не се е случило в Америка. Защото просто щяха да го гръмнат и никой нямаше да се занимава да го съди.

И един мармот ...

По големи простаци от българите и руснаците няма по света, а Ганчо тръгнал да коментира на великата нация на света.

А ти "Приятелю" от тези които наричаш "простаци" ли си,или си само един малоумен форумен драскач? А между другото твоите прятели- гърците са едни от най-големите крадци на история познати на света.Прочети,ограмоти се и пак заповядай тук.

Че ние сме простаци - факт. Но че англичаните са несравнимо по-зле също е факт . Самозаблуждението им , че са "най-великата" нация , (на което вярват явно и някакви такива като теб) често води до такъв удар в стената когато види всъщност , че ги третират както заслужават , а не както те си мислят че трябва всички да им се кланят. (това важи не само за англичаните , но и за всички които си мислят че някой им дължи специално отношение само защото са от някоя си държава)

Поне си е наизустил какво да каже като се прибере. Защо ходите да се оливате с алкохол по топлите плажове на страни от третия свят? Ако те е страх за живота ти - пий си в кръчмите в Манчестър и ходи на плаж в Ливърпул - на доковете :)

Англичаните се мислят за най-цивилизованата наация , но всъщност са мноого неприятни хора , надути аругантни и нечестни.

Пише се арОгантни. Като не я знаеш тая чуждица, ползвай българската версия: надменен.

Пияна, лъжлива, английска сган.

Вярвам му. Гърците са известни като големи боклуци

Аз зе виждам Хари за какво е виновен ! От видеото се вижда, че са го съборили на земята и няколко гърци зверски го ритат в гъза ! Сцепиха му задника на човека, а сега го и осъдиха !?

И не се ли запита какво е довело до ситуацията да го съборят на земята. Повечето хора не ги правят тези неща без причина. Аз не знам какво точно се е случило, обаче със сигурност не вярвам на футболистчето. Хората свързани с футбола (независимо играчи, ръководни кадри или фенове) са утайката на обществото, независимо от коя страна идват...

бил съм се бил напил и бил съм се бил бил

Англичаните са известни с изцепките. Тук след един финал в Истанбул. Един такъв бе вдигнал камък с две ръце и ударил в главата на паднал келнер. Който се притичал да спасява ... други англичани двойка мъж-жена от нападателя. После как ли не го кривиха по медиите, с друг дето хвърлял камък, но очевидно е друг такъв случай.

Англичанина лъже, такива са англичаните - пияници, лъжци и крадци.

Пияната СВИНЯ сега и жертва се изкарва .....

Като знам какви простаци са англичаните в слънчака, представям си тумба от 9 англичани какво са представлялвали след 16:00 пиейки бира цял ден! БИРАТА В ЖЕГИТЕ не прощава!

Не са виновни нито жегите , нито бирата (ис на студено и с водка примерно щеше да е същото). Те само помагат за разкриването на истинската причина. А тя е Простотията (с голямо П).

Горкия...