17-11-2017 20-11-2018

Коментари

лъсна накрая цялата истина и за меси,и за катунския мастодонт-къде отидоха клетвите в любов взаимна,преданост,до гроб!?барцата му купи 3-4 златни топки,напълно незаслужени,купи му играчи които да му подават,по негов избор,той реши съдбата на една дузина треньори и съотборници,като ги нарита безпардонно!това което се виждаше от много хора,сега лъсва ослепително,брак по сметка между алчно,мръсно латиносче,и катунските егоцентрици,,,нещо като гнездо на оси,всички отровни,да сложиш инсектицид!

Лео Меси в крайна сметка винаги се е раздавал и им е донесъл много успехи. Подкрепям го в едно - целта му е да накара Бартомеу да си тръгне, което е условие #1 за успехите на Барса. Меси обича клуба и целта му не е власт и т.н. Ако наистина Барса са изгонили Суарес, то заслужават отношението, което Меси показва към тях. Бартомеу пък ако имаше капка достойнство трябваше сам да си тръгне след провала срещу Байерн. Цялата разправия с Меси щеше да бъде спестена.

Да го сложа на жена му

смотан чикиджия, бегай в банята да олабиш на ръчна газ, както обикновено, и ни спести просташките си изцепки.

че Лео Меси е РОБ срещу 700 милиона !!?? Честито -на робовладелците !!!

зависи какво пише в договора ... ако пише "след края на всеки сезон до 26 юли" и не се уточнява какво става ако сезона приключи след 26 юли само съда може да се произнесе. И Ла Лига може да отнесе една глоба за тия интерпретации.

То насила хубост не става. Ей го Погба. Цяла година симулира че е контузен а ако излезе да играе се разкарва по игрището.

НАЙ-ДОБРИЯТ ФУТБОЛИСТ В СВЕТА ИГРАЕ В ЮВЕНТУС. АЗ МОГА ДА МУ МИЯ КРАКАТА И ДА ПИЯ ВОДАТА.... Е И ДА МУ ЛЪСКАМ ОБУВКИТЕ

Не могат да го заставят да играе насила в Барселона. Отписал я. Каквото и да сторят. След края на всеки сезон, може да напусне отбора, съгласно подписана клауза и той я спазва. Барселона да бъде благодарна, че е имала такъв играч в редиците си, донесъл й не малко купи и радост по трибуните.

Турска поговорка: "Зорлем гюзелик олмаз-олсада якъшмаз" = "На сила хубост не става, а и да става не бива". Българска поговорка: "ИНАТ ГАЩИ ПОСИРА".

Робовладелското мислене убива мечтата за свобода. Свобода а а ... Вечерта се спуска върху плещите на човек, който си отива отвъд нощта, в сърцето си ще отнесе тайна между къщи до църкви една жена търси този, който вече го няма и в името ти колко хора няма да се завърнат. Свобода, колцина накара да плачат без теб каква самота докато имам чувство за живот аз ще живея за да притежавам теб. Свобода, когато един хор издигне глас пее за да те има теб. Пълна свобода над болката и живота на хората расте всеки ден цинизмът спрямо смирените но се ражда слънце в нощта и в сърцето на слабите а от тишината ще се роди глас. (търсейки теб) Свобода, колцина накара да плачат без теб каква самота докато имам чувство за живот аз ще живея за да притежавам теб. Al Bano & Romina Power - Liberta

Меси забрави че един клуб е по-голям от един играч. Други ще дойдат. Хората вместо да го помнят ксто легенда ще го помнят като мрънкало. Иниеста и Шави бяха модел за подръжание.

Ще му вдигнат кораво заплатата и ще се върне. С още по-големи привилегии от преди. По всяка вероятност и Суарес ще остане. Гризман, обаче, едва ли. Аверчетата си некадърници от защитата и средата линия също със сигурност няма да спаси. А Куман ще изхвърчи още през зимата. Освен ако не направи някакво чудо, но едва ли.

ОСТАВА ДА КАЖЕ И КАКА КЛУБЪ ШЕ ГЕНЕРИРА ПАРИ ЗА УВЕЛИЧЕНАТА МЕСИЕВА ЗАПЛАТА.......

Аме например, като продаде огромен брой артикули, след обявяване на новината за оставането му. Или като си поднови/запази/анексира договорите с рекламодателите, които плащат едно, когато показват как Меси нагъва броколи, например и друго, ако ги руча някой друг. Или като съкратят заплатите на едната камара директори, които няма да реват много, предвид факта, че иначе ще са съвсем валат. И от продажбата на разни Видаловци и тем подобни ще изкарат някое евро, пък и заплати ще спрат да им плащат. И т.н. Точно на ФК Барселона да им берем гайле откъде ще намерят пари, няма смисъл да се косим.

Уаууу настръхнаха ми чорапите. Невероятна новина.

Ако се интересуваш от футбол, ще се интересуваш и от това, къде ще играе най-добрият състезател в този спорт. Не знам дали новината е невероятна, но със сигурност знам че във форума никой не се интересува от чорапите ти.

аз се интересувам от чорапите му

най-добрият, аз ще го гледам където и да е. Дреме ми в кой отбор е. И все пак е по-добре да е в отбор, където ще играе с желание.