17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Продължава проблема със раздаването на обществен ресурс. На гимнастички - пички се подаряват доживотни максимални пенсии, апартаменти за половин милион, за това, че имат красиво тяло, което може скъпо да се продаде. Какво са направили за България?

Виждам 40 коментара и.....първото което си помислих е, че ще видя плюене, за това, че на някои се раздават апартаменти,...... а на други не . Тези и подобни други крайни коментари от типа ''черно и бяло, супер и ужас'' показват симптом от личностните разстройства наречен дихотомия /дихотомно мислене/. Народа изпростява, без да се осъзнае как .....

Не бе. Доцент от БАН живее с майка си в 50 годишна гарсониера. Обучил е стотици и името му се знае в дял свят. Решил е да остане в България за да се наслади на подобни коментари. Когато има награждаване държавните мъже го гледат с неудобство и му връчват шарено листче.

Тъпо е някакси да се раздава обществен ресурс за такива неща. Каква е ползата от професионалния спорт?

Ивет Горанова, също е олимпийска шампионка. Къде я забравихте?

Общинският съвет на Кюстендил, където е родена, е наградил Ивет Горанова. Кога и колко сам ще научиш.

Първо разбери откъде е Ивет Горанова и после се опитвай да умничиш тука

Липса на мярка, типично по български. При 1500 - 2000 евро за кв. м., след като вече държавата достатъчно ги е възнаградила, сега и такива несъразмерни подаръци от общината.... То при социализма нямаше такива неща - една кола и толкова.

То и банани нямаше, ако ще ги изброяваме. Джобния ни Херкулес отиде да се състезава за Турция.

Сега апартаментче ,,после по една ладичка 1500..догодина по една пенсия по 3500 лв..еба ти ганьовщината..

Фъшкиева си раздава каквото иска. . Столична община - тя не е на столицата и е като бащиния на тази простакеса . Разкарайте я най-после е да си отива на село.

Наградите са дадени от общинските съветници. Тези, които столичани са си избрали.

Дадаха им милион и двеста и петдесет хиляди! Малко ли е, че и апартаменти. Егати и Простотията. Толкова хора имат нужда а продължават да гушат едни кифли

Тия хора дето имат “нужди” първо да направят каквото те са направили и после да искат.

Но дамо тез получават?!

Малцина са столичните олимпийски шампиони.

Вижте в другите държави,какви са финансовите награди.Някои са 1/3от нашите.Смятам,че е достатъчно,че ги направиха пенсионери на 20,21години.Най бедната държава с най много парични средства и материални стимули.

А я виж в другите страни колко е майчинството? Я виж колко инвалида има. Тука всеки трети смуче от моите данъци

Що за глупост?!?! Има нуждаещи се, които и с години чакане не могат да се настанят в общинско жилище, от общината казват,че няма, а за тях са намерили?!?! Олимпийски или не, точно те със сигурност могат да си купят и сами.

Нуждаещите се да си ходят на село. Пустее България, а всичката сган се изсипва в София

взимай мама, тате, баба и дядо и на село!

СОС рядко върши нещо смислено. Тези момичета се състезават от наше име и когато печелят се вее нашият флаг, заслужават специално уважение и съответно награда. Много талант и 100 пъти повече работа трябват за такива успехи.

Ей, един нормален да коментира. Бях се отчаял

И никой не ги зннае само мие и им правим поклони

Щот си прост.

Ако си извадиш главата от за*ника и спреш да гледаш турски сериали ще разбереш, че тези момичета са известни по цял свят!

А за пенЦиите ще почакат до 7-мо число

Поправете ме ако греша, но да сте чули нещо подобно за умните ни момчета и момичета, медалисти от световни олимпиади по математика, физика...?

На тия олимпиади поне половината от участниците взимат медали, не е като на истинската олимпиада.

Ти някога ходил ли си на международна олимпиада по физика химия или математика?

Не сме чули, но не е необходимо. Посочените от теб науки не са спортове. Световната Олимпиада е само една.

И с какво спортът заслужава повече уважение от постиженията постигнати с акъл?

Акълът и по-специално научните достижения се награждават от други организации. Например Нобеловия комитет. Дава награди всяка година, а не като Олимпиадата веднъж на четири.

То е ясно че ако са нормални хора като ги получат ще ги дарят на пенсионери или други които се нуждаят. Ако ги задържат е ясно що за стока са.

Ходи спечели един олимпийски медал и после взимай решения.

Можеш ли да кажеш имената на всичките от ансамбъла като са толкова известни? Без да ги четеш или препишеш отнякъде!

Връх на наглостта. Не стига, че непрекъснато ни ги натрапват, ами им подаряват апартаменти, които струват стотици хиляди!

Стани следващия олимпиец. Имаш моите адмирации.

ИЗВИНЯВАЙТЕ, сериозно ли??? ДАЛИ са им АПАРТАМЕНТИ???!!! На тези пръцли???? НЕ, НЕМОЖЕ ДА БЪДЕ, стигнали сме дъното явно!!!

Ти говори за себе си. Надявам се да не си на дъното.

Добре де, хубаво, млади момичета, ще създават семейства, няма лошо. Ама други градове няма ли на тая територия. Всъщност, на всички родния град ли е София?

Има други градове. Столичният общински съвет има ведомствени жилища само в София. Да, момичетата тренират и живеят в София.

Що за мародерство! Стига аванти за тия златни пенсионерки! А Н раевица няма ли? Повръща ми се!

Когато Илиана се е състезавала е взела каквито награди и се полагат. Ако ти имаш апартамент за даряване на Илиана може да обсъдите въпроса.

Ако знаеш Мария Гигова колко съм я праскал на черно-белия телевизор!