17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Май бързият е Болт, оправете си заглавието....

Как най бръз, бе? Нали Болт беше най-бръз?!?

Еййй, че нагла снежинка, значи му !?

не наказваха американски, колхозни блядове? :)))

tonk11

Ти правиш ли разлика или не те интересува? Този е наказан щото не се е явил на тест 3 път. Наказаха Устюгов защото имал високи нива хемоглобин. Не знаят защо ама " се смята, че за въпросния период е употребявал забранени стимуланти". Има ли разлика бе кретен? "СМЯТА СЕ" !!!! Правиш ли разлика? Помниш ли онази американка дето се чукала с мъжа си преди теста и сигурно затова излизли положителни резултати. Как - не се знае, ама не я наказаха нали? Имаше един дето беше ял говеждо от Австралия и затова бил позитивен. И него го оправдаха. За руснака "СЕ СМЯТА"!!!

Ама как е наказан нали е черен? Бързо му дайте Оскар.

Лъжливо н1234, какви покупки, като си знаел че идват да те тестват, много си специален.

всички професионални атлети и спортисти като цяло зобят, иначе нямаше да има, ако не всяка година то през година нови световни рекорди..Не мога да разбера каква е цялата тази дандания и преструвки, че били чисти и само на мускули, издържливост и талант..пък и се обиждат като намекнеш , че зобят..То да си погледнат екипите - цяла армия от доктори и фармацевти ги обслужват..Който няма пари за качествен зоб, не е световна сила в атлетиката и гърми на допинг тестовете по олимпиади и състезания.

Това го обявих преди много години. Само с тренировки не се става свръхчовек. Трябва и зоб (не храна).

99% че се е набозал ЗДРАВО! Само че само в расссия минава метър, та затова алкашите ще гледат олимпиадите по тАлАвизията...

Крие се зящото е гузен. Правилно е наказан.

Ако беше руснак в Русия също щяха да го накажат от руската федерация, ама някой друг път. :)

Сравнение: Аз преписвах на изпита, ама с разрешение на учителката! Ха ха ха хааа

Всичко това, което се тиражира е са пълни глупости. Като знаем как работи съда в САЩ, дали такива оправдания от типа на "бях до тоалетна", "ама то сега закъснях с 15 минути" и т.н. , ще минат. Пълни измишльотини. Ако е имал право, до сега да ги е осъдил още в САЩ.

Абе глупак, съдът е Лозана

Глупак си ти. В Лозана ще обжалва решението, с което са му наложили наказанието. Дали щеше да се стигне до Лозана ако имаше капка истина в това което тоя твърди. Такива обяснения може да дава само ученик, който се успал.

Нищо няма да накажат! Ще продължи да си бяга назобен! На руснака, че му бил висок хемоглобина, го наказаха. А такива американски роби като Дада, все търсят оправдания

Редно е да му се отнеме златният медал от Доха, както и на щафетата на САЩ. Нали с Устюгов действаха по тези начин.

При Устюгов е открит допинг, а в случая няма открит такъв. Има меявяване и съответното наказание.

При Устюгов НЕ Е ОТКРИТ допинг. Открито е завишено количество червени кръвни телца. Това не е допинг! Това можеш да го получиш и ако живееш по-дълго време на по-голяма надморска височина.

ттт , остави го тази гнойна зараза малоумна. Не му се връзвай на платения простак.

В САЩ държавата наказва. В Русия помага, поощрява и прикрива!

Наказали те Как ? Айде да види. Дали няма да го пуснат по изключение

НЯМА! Ще видиш...

slaveina

Щом нарушава правата, да си носи последиците!

Ей тия руснаци, само тях ги наказват за допинг.

Гледайте на Гошо Шишков канала, там има няколко видеа точно по темата как големите спортисти зобат какво ли не и не го хващат за допинг. Просто това негро или е прекалил със зоба или е много прост.

Сега ще обжалва и жена му ще даде 2-3 кристални проби да ги видим колко е чист!

Ако е бременна :)

дали ги гледат дали са бременни джендърите? Сигурно имат право

Сега да вземат да му отнемат и титлите за 2019, както постъпват с другите спортисти в такива случаи!

А какви са првилата? Не знаеш ама плямпаш за правила. Титли се отнемат само след открит допинг.

Просто не могат да го открият за да му открият допинга!!! А ти знаеш ли, че има правила, задължително да те накарат да даеш по-всяко време проба! Антидопинговата полиция идва и готово, без да ти звънят по телефона и да те педупреждават!!!

Този дори и да го тестват, ще излезе чист като капка утринна роса високо в планината ... Независимо че е друсал с цялата Менделеева таблица, включително и несъществуващи елементи в нея ...

Някой се промъква в дома ми, докато съм на коледни покупки, и дори не ми се обажда по телефона да ме предупреди, че е там - изригна Коулмън в Туитър. - Нямах никаква идея, че тези хора са дошли. И заради това сега съм наказан!?" В същото време пред Комисията по почтеността са предоставени разпечатки, че за посочения един час, хората от допинг лабораторията са се обадили няколко пъти на телефона на атлета, но не са получили отговор. При всички положения случаят остава леко конфузен и странен.

Направо са смешни тия назобани маймуни с оправданията си.

Американец и допинг. Невъзможната комбинация! И Серина никога не е вземала.

Не бе, тя е взимала ама защото била болничка и и разрешили... СМЯХ !!!

Значи някои най-вече руснаците могат да ги наказват доживот въпреки , че не са дали положителни проби, а някой след години написал донос.... А на черния са му нарушени правата, че 3 пъти не дал изобщо антидопингова проба! Отгоре на това го чакали пред дома му и му пречели да си направи Колените покупки и го дискриминирали?!?!

Наказва се доживотно за рецидивизъм. Ако някой руслямец е наказан е защото е хващан няколко пъти и то не от руслямската допинг агенция.

Просто след години ти заявяват, че те наказват, защото имат съмнения, че тези проби са били подменени! Един човек им донесъл, какво уж правили през не знам коя година.. та за това

руснаците ги наказват по предполагаеми вероятности защото са неудобни, а сащисаните африкаци от гетото ФАЩ -те са чисти но просто "сдават багажа" до 30-та си годишниниа.

Ей този Путин не се спря......

Сигурно, ще си получи "заслуженото" и за тоя случай.

Странджата

Ша плаща........И за бебетата дето яде с Асад,за закуска , требе са щлаща.....

На запад подбудите за употреба на допинг са от чисто личен и користен характер. В Путиландия е целенасочена държавна политика за пропагандна цел. Има голяма разлика, а?

Странджата

Бръчков.... вие сте СЕКСИСТ - доскоро си мислех, че сексист е човек, който гледа много порно, поради което не смятах думата за обида. Обаче се оказа, че сексист човек, който не си e купил книгата "В като Вагина" и не я е научил наизуст. Видите ли, там е работата, че оня ден си купих една книжка за Лео Меси, тръгнах да жонглирам с крак една глава лук в кухнята и резултатът беше две счупени чинии, 1 пукната чаша, а една вилица още не мога да я намеря. Така че, позволете да не се съглася со вазе....................

Лъже! Две години бяга от тестовете, зоби ПОСТОЯННО и американската федерация го укрива, като праща проверки през 5 месеца, вместо през три, по този начин не му се събират 3 неявявания за година. Когато стана световен, дори атлетите в САЩ избухнаха срещу него! И ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, че е наказан, но БЕЗ отнемане на отличия за периода на пропуснат контрол... а това реално са ДВЕ ГОДИНИ! Сега искам кравоглавите-кухороги добитъци да ми кажат, какво щеше да се случи, ако беше руснак?! При неявяване след 5 дни щяха да го хванат пред дома му и да го тестват...

Оди обяснявай на дърти зомбита като "дАда", дето още войди "Студената война", като онези японските войници, дето се криха в пещерите 20г. след края на ВСВ.

Боклуко, в Руслямска държава действа руслямската допингова агенция, а тя никога не е хващала руслямски атлет с допинг или с неявяване. Отличия се отнемат при доказан допинг. В случяая има неявяване и наказание и то от американската допинг агенция. Съответно няма наказан руслямец за три неявания за допинг, защото руслямската агенция прави такива тестове веднъж годишно.

Само глупости от Козяк, дори не си струва да се коментират!

На маймуна пръст не се дава, ще ти отхапе ръката.

Има нещо, което маймунката не казва. А то е, че в началото на всеки сезон състезателят лично заявява (писмено) пред допингченгетата две дати и адреси, на които може да бъде открит. А ченгетата могат отидат, могат и да не отидат. Но ако решат да направят посещение и атлетът го няма на адреса, се счита, че е изклинчил. Вероятно този случай е такъв.

Само да беше прочел статията, а? :))

черню ще гризне дръвото

Това добре са го направили, но какво се туткат от 2019г. до сега? Олимпиадата щеше да е минала. Може други спринтьори да са се оплаквали. Много други не ги наказват, като Фелпс. Където дори сам признава, че е ползвал наркотици. Всички наркотици се считат за допинг.

В САЩ сами си изваждат спортистите при съмнение за допинг. В Русия ги навестяват в домовете, не за проба, а за да им донесат хаповете.

В САЩ зобят с разрешение и не ги навестяват. Отвреме на време хвърлят малко прах в очите на дебили като тебе.

САЩ укрива всичките си елитни спортисти от контрол и ЗОБЯТ ПОСТОЯННО!

Негрого се прави на ударен но ще лапа джуча

Въртиш, сучеш, ама все на мъжка любов те избива... Как така ти се получва, не знам. :)))

Оная се оправдава за тестостерона със секса. Тоя знаел че ще го търсят и ходил на пазар ... А руснаците ги блокират заради остатъчни следи на вещества дето допреди две седмици са били разрешени. А това че го наказват самите американци е просто щото в момента текст едни разследвания там и не могат да си позволят да си затварят очите за такива фрапантни нарушения. А не щото са най честните за разлика от злите руснаци.

Владо - личи си че си от русоробите лизачи на рашистанските задници - тук няма честни или зли - тук има спортисти употребявали допинг и такива които още не са хванати. Във големия спорт без т.нар. зоб няма как да не пробиеш. Навремето рускините и германките отиваха на големи състезания бременни във 3 я месец щото тогава жената има най големи функционални способности а после абортираха, германските плувкини и плувци ги надуваха със хелий през ануса за да имат по малка относителна тежест във водата, още при древните олимпийски игри са употребявали всякакви билки за да повишат силата си. Просто рашките използват некачествени медикаменти и не от правилните фирми. както и нашите щангисти между впрочем. Ако пък се захванат със китайските спортисти - чудеса ще се научат.

Шат ап, нига! Ю съкс!

Аз ще го пратя при моя доктор и ще може вече да си пие всичко легално. Стига се е крил, като мишок.

Според Ивет Лалова част от този спорт е да си дисциплиниран и да не допускаш проблеми с антидопинговата комисия. Условията са еднакви за всички.

важното е да имаш разрешение.

Искаш да кажеш "според Серена Уилямс"?

Испанската суперзвезда в тениса Рафаел Надал призна, че е употребявал забранени вещества, но изцяло с терапевтични цели. Надал бе в поредния списък, публикуван от хакерската групировка Fancy Bears. Руснаците продължават да изобличават спортисти, които са уведомявали WADA за това, че употребяват допинг и други забранени медикаменти, но по медицински причини. "Използвал съм лекарства, които съдържат забранени вещества, за лечение на коленете ми. Но съм го правил с разрешение от необходимите инстанции," казва Надал, цитиран от испанските медии.

Има списък с лекарства, които WADA разрешава за ползване, въпреки, че в тях има забранени субстанции. Единствено спортиста трябва да предупреди WADA, кога ги ползва и за колко време, разбира се при заболяване и рецепта от доктор.. Това дава възможност да се знае какво вещество се открива и в какви количества. Обикновено седмица-две след приемането, тези субстанции се разсейват. Много руслямски спортисти ползват такива лекарства по правилата, както прави и Надал, което не е допингиране, най-малкото защото тези забранени вещества са много малки количества и на практика не влияят на представянето на спортистите. Като в такива случаи задължително се правят допинг проби няколко пъти. Та Надал с нищо не е нарушил правилата, нито се е допингирал.

Schilo

Дано тези, от антидопинговата комисия, да са били цветнокожи, щото пак ще има ревове, че е на расова основа.

Турци са, като теб.

По-добре турци отколкото пидираси като теб!

маймуна лъже, личи си,че случайността е нулева точно когато го няма вкъщи да пазарува 15 мин преди и след този рамков част и още един път не е бил налице. дано го накажат, ама се съмнявам

Schilo

Естествено, иначе не се знае, какво ще лъсне от пробата.

Не, това не е възможно. Първо не е руснак и второ - черен е....

Така де, това си е абсолютна дискриминация! Как така ще му развалят кледните покупки! Black doping matters!

Аз едно се чудя как има американски спортист да зоби без разрешение.

Гледам сганта нещо не коментира, като при наказан руслямски спортист. При това наказанието си е от американската допинг комисия. Не се сещам руслямската да е наказала и един правоверен.

Много си оригинален с това руслямско. Не си бил видял кой да коментира веднага след пускането на новината ??? Не всички висят в Дира нон стоп за да псуват руснаците

дебили на квадрат, като тебе - дето се мислят за отворени.

Ще му се размине, американски атлет е. Бас държа, че абсурдни те от оправдания ще бъдат приети на арбитража. До сега американците или не ги барат за тестове или всичките ги оправдават с безумни причини. Няма вече спорт всичко е ш.бана политика...

преди година един го оправадаха, щото каза, че бил ял аржентинско говеждо и сигурно оттам "прихванал" анабола.

Говеждото беше с Алберто Контадор и хич не му се размина, наказаха го за 2 години.

"наказаха" го, като този. После обжалвал, като този... и му приеха "обясненията".

Когато роба не се яви пред робовладелеца го наказват .....