Ноле отвърна на Рафа: Уважавам го много, но нещо се е объркал

Сръбският номер едно в света отсече, че не е обсебен от рекордите в тениса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страст и обсебване са синоними,границата е трудно различима,но тениса на такова ниво го изисква.Да не мислите,че Надал и Федерер са постигнали всичко просто забавлявяйки се на корта.

Какво им сваляте шапки на тия сърби,прочетете учебниците им какво учат децата за нас БЪЛГАРИТЕ. За тях всичко е тяхно,никой друг не съществува. ШОВИНИСТИ.Винаги някой друг им е виновен.Искаха България до В.Търново.Този е същия ИДИОТ ,,той помияра,,е измислил тениса.

Джокович е едно ср.лаъно.Той и Григор го беше заразил с К19.Безславния сръбски грандоман и шовинист.

Рафа е наясно, че Джокович ще задмине и него и Федерер по титли, и то с голяма разлика! Това му изказване е акт на безпомощност! Всички играят за титли и пари! Който твърди обратното, значи е лъжец!

Нормално да с е бори за титли допингираният за какво се бори какви са тези глупости

Меко се изказа Надал. Ти Новак не си обсебен, ти си болен за титли и рекорди. Вижда се в лудия ти поглед и винаги отворената, пълна с лиги захапка.

МАНЯШКИЯ ТАНЦ МАЗНИЯ РУФА НЕДАЛ: ВЪН ГАЩИ ОТ СВИНКТЕРА, РЪКАВА, УХОТ, ВЕЖДАТА , НОСЪТ!!! ВАЛСА НА МАНИАКА! БОЛЕСТ, ДИАГНОЗА И ЛУДОСТ!!! НОЛЕ, ТИ СИ БРАТО!!! ИЗЛЕКУВАЙ ГО!!!

Кои ти Неси обсебен а дъртия Джокович само блещи наляво и на дясно не симпатизирам на тия сръбски говеда голям си но незабравима че си голяма дрисня миризлива

А бе сърболяшки симулаторе, що не идеш у льево, ами си седнал да спориш с джентълмените в тениса! Смешник ...

Поне ти още държиш знамето на Полуострова високо! Но не забравяй и един "минус" - тъкмо защото си балканец и ти, никога няма да те признаят съвсем и ще злословят, особено когато наскоро са ги изхвърлили позорно от някой турнир! Защо просто не си гледаш играта и семейството и хич да не ти пука? Важното е, че хората са с теб! Останахте само ти и Маестрото от висока класа и човеци!!!!

Смешник!

А Григорета лапа ли лапа пишки ... та се не спира

Ами то за това са и сочни устните. И казва- " нямам ботокс, и това е комплимент за мен"...Ами комплимент е- все пак е някакво умение, може да е и съвършенство...но аз уви не знам, за да ви кажа....

Много балансирано изказване