Коментари - Нова нула за ЦСКА, Локомотив се превърна в истински "червен" кошмар в първенството | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не са виновни само футболистите,а начина на игра.Единствен Кайседо атакува и е пазен от трима човека,а другите гледат.Стойчо виж как играят другите,които бият ЦСКА.Нападат по няколко футболисти и противникът не знае на кого ще подадат,но играчите трябва да са обиграли тези положения и после се връщат и като тръгнат в атака да не се заиграват между защитниците и вратаря,а да тръгват в атака,да има повече удари към вратата на противника,а сега ЦСКА има няма един два максимум ялови удара.Не си вече Стойчо за този пост.Нямаш никаква идея как да победите.Знам,че парите са хубави,които получаваш,но не ги заслужаваш.НАПУСНИ

Ходжа трябва за ЦСКА...след това кълнене и погребване преди години на пистата от един фалшив поп на В.Левски. Вече 11-та година се ... аха на 2 точки от първото място и после айде няколко мача, като този. Айде ходете на ходжа да махне това проклятие .

не е за вярване. Миналата година и Левски и ЦЕЦКА се кълняха, че ББ като не е на власт Лудогорец едва ли не ще отпадне. А тя квя стана? Лудогорец пак ще е шампион.

булята на Али Соу си показа дупето

Какво връщане в борбата за титлата.Сега и Левски като ги тупне едно хубаво.Тройка,не е пресилено.Такава е разликата в момента между двата тима.

Стойчо пак съдията е виновен !!!!

Ми кой друг. Кога е бил виновен Стойчо?

Кажете нещо за говеждия стадион. Оставете ги тия случайни загуби по пътя към купа, титла, европейски турнири.

Не знам защо някой си мисли, че с тия футболисти и треньор, тоя отбор има потенциал. Аз не видях нищо смислено в нито един мач през пролетта. Всеки втори пас е назад, никаква визия за атаката, никаква идея при каквато и да е защита, тромаво, бавно, неадекватно, без никакво желание. И това от чужестранни футболисти с огромни за нашите стандарти заплати. Аз дори смятам, че при сините нещата са на най-правилен път - българчета ( е, малко, бате също сред тях ), с що - годе прилични чужденци и сериозен треньор, който работи без много излишни приказки. Ако не сега, то след 1-2 години ще има резултат, а ЦСКА от сега ще трябва да стягат напълно нов отбор с друг треньор и пак от нулата. Няма как по тоя път да стигнат до титла поне още 10 години.

Не знам за вас ама аз да си питам. Пуснал съм едно Си-Ви за работа при татю за 15 хиляди на месец, че нали има и инфлация тия дни. Бяха ми обещали ама още чакам. До кога, питам аз?

Ще ти се обадят...

Нека тия ЦИРК-аджии си ритат тиопката, но има и по- интересни неща в БЪлгария от това да гледаме как една чисто българска футболна фирмаи побеждава друга фирма,която домъква мймуни през Турската граница.. Интересно ще е да съощят че са застреляли някоя маймуна или Трафиканта на мймуни в ЦСКА и няколко българи са забогатяли от парите на маймуните и на Предателите !!

Какви ще са оправданията тоя път?

Вън тирейците и върнете Армейците на "Българска армия"! Срам за ЦСКА!!!

Вън тирейците и вън армейците. Вън на всичко свинско.

Ма, то Лоич, Ма! Смърфовете шамаросали тиретата от Лоич! Нормално!