17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каква работа толкова е свършил тоя за 485 000 лв.? каква работа е свършил за 48 500 лв?

Абе я закривайте!

Станалото, - станало! Ама и на мен д аплатят тези пари, защото Ако Хубчев не е оправдал нечие довереи, то и моето е излъгано! И на останалите фенове на отбора, също! И за какво се дават такива пари, след като резултатите са смешни!? То е като да си поръчам Бентли, ама да неам пари за трабант ... Ами нека тренера покаже, че може, че има резулта, па тогава давайте парите. Ама вие не се интересувате от отбор и спорт, вие се интересувате как чрез отбора и тренера, да оперете мръсните си пари и да натрупате нови!

Много лев.

И какво сега, пишете че искате д аме закривате ли, а? Не може така! Аз съм пералня за пари и това правя! Кой каквото може!

и за 48,5 ст. да не е свършил работа, ама си е опекъл нещата юридически. Както се казва "Не е луд, който яде баницата, а който му я дава".

"От документите става ясно, че Хубчев е получавал 32 000 лева нетна заплата месечно на "Герена", а освен тези пари по остатъка от договора, дължи и други суми по клаузи. Като например - по 1000 лева на месец за жилище, които също са били в контракта клуб-треньор." Колко доказано кадърни, даскали, инженери, работещи, служещи - не могат д авземат тези пари за 1 година, а той ги набара НЕТо за 1 месец, + 1000, а онези дето са под масата - само той си ги знае и господаря му! Да ви таковам и спорта, и футбола, и държавата, и всичкото ви! Аман от вас! Кога ще се махнте бре????

Да завежда дело и да го приключват тоя отбор жалък и измислен.

32 000 лв на месец за треньор на ритнитопковци?!? Потресаващо!. Нещата в спорта отдавна са извън контрол! Трябва да се наблегне на масовия спорт!

Футболът хич го няма, зрители няма, оказва се и пари няма. Но заплатите астрономични. И за какво се "взимат" тези пари, пък и се обещават премии. Младите зомбирани по цял ден на телефоните, канят разни занзибарци да тичат на зеленото. Не могат ли да вденат в БФС, без масов спорт за подбор и занимания с подрастващите БГ футбол няма да има. И дойде короната, ни хляб ни зрелища. Само кавги за пари.

Какъв ти е проблема?

Какво му е на аматьорския футбол, чистилище за клуба и бульон трезве за треньорите. Ботев, ЦСКА, Локо, сега и за Левски.

И то какъв треньор, резултати - плачевни!

За какво да става, виждаш че пари няма. Има мениджъри във фирми които си ги изкарват почтено. Ами съдиите (не футболните), за тях това са трохички към заплатата.

1. Колко трябва да е заплатата на треньор в А група? Какви трябва да са заплатите на футболистите? 2. Имали са договор. Ако не им е било изгодно, защо не са привлекли друг треньор? Да си треньор в А група е доста проветрива позиция. Днес си треньор, утре те уволняват и стоиш без работа цяла година. На който му се струва твърде висока заплатата, да кандидатства за работа като треньор.

Какво се случва, ако не работите както трябва ? Уволнение, наказание или най-малко забележка. А вие предварително знаете като сключвате договор, какво се иска от вас и сте наясно, че ако не го постигате ще следват санкции, което е нормално. Та за приказката, че не е виновен, който яде баницата....Един футболен треньор, особено на Левски, ЦСКА и Лудогорец се наема с ЕДНА ЕДИНСТВЕНА ЦЕЛ - Шампионска титла и колкото може по-далеч в евротурнирите. Редно ли е да получаваш космическата за стандартите на България заплата, ако не изпълниш целта ? Варианти винаги има, примерно при 300 000 лева годишна заплата, ще получиш 50 хиляди затова, че си работил и останалите ако изпълниш целта ! Това е честно ! А става обратното...мениджърите и изпълнителните директори, сключвайки такива договори КРАДАТ от собствения си клуб. Никой не е толкова тъп да сключи такъв заробващ договор, а в същото време това се случва...Хубчев не само, че не направи нищо, но иска 485 хилки за това, че договорът му е прекратен по-рано. И по-страшното е, че това е в световен мащаб и юристите на ФИФА го толерират...

Аз мога да искам заплата не 32 хиляди, а 320 хиляди. Въпросът е дали някой ще се съгласи да ми я даде. Имали са договорка, някой я е развалил. Трудно мога да повярвам, че ще има съд, който няма да присъди дължимите суми. Това разнасяне на заплатата на Хубчев по медиите е странно. Нито знаем сегашната заплата на треньорите в А - група, нито на Сираков.

Кой го интересува това и защо занимават хората с глупости това си е спор между две страни - работодател и работник. Колко пари му дължали и т. н. това си е тяхна работа. Само проблема е че когато е сключен този договор финансите в клуба са били други. Но парите са свършили това е!

Кое е странното? Просто другите ги крият, щото за нищорправене вземат заплата, равна на тази на двама професори по медицина със стотици операции на месец.

Ще плащат глупаците, като са сключили договор с такива неустойки ! Иначе Хубчев тотално се провали и заслужава един шут в гъзът и нито стотинка, но реалността е друга !

Скрит лимон български тарикат ,ще си ги вземе, немски паспорт пенева чета телефони лимони алкател по времето на лафчис, като тройчо като наско като пенев лечков перуки и други ,

Нищо против Левски, или който и да е друг футболен клуб у нас Но какъв продукт генерира този клуб, за да плаща 32000 лева ( нето, на месец!) само към старши тренера Стадионите - празни ( още отпреди Ковида), титли - няма, купи - няма, участия в Европа - няма, изходящи трансфери - няма

По европа ги отлюспиха, още си дпомням заглавието за балъков когато беше в щутгарт, мерцедес има мотор мерцедес, толкова са прости че всичките се върнаха в бг, да плющат кюфтета и сега като застаряха търсят девиденти

а нещо за неизпълнение на задълженията на другата страна по договора нема ли да драснете? за тея задължения на другата страна, срещу които е била дължима тая големата сума, де, нъле... щото хубчев смело беше подкарал стадото към втора пфл, а това май си е чисто неизпълнение.

С пебата паро и жеков вече е върха, депутати ще стават,пъочетох книгата на пената 3часа и осазнах че съм затапял за цял живот

Киряков и златко янков с бончо генчев и иво андонов не искат ли и те нещо

Левски трябва да си плати. Хубчев остави готов национален отбор, за да вземе Левски, после идват едни доказани разбойници и почват да си правят каквото си искат. А какво значение с какъв паспорт е подписал договора? Просто Хубчев не го е страх от Сираков и сие и си търси правата. Не му пука също какво ще каже и г-жа Раева...

94 година били големи , онези 66 година ,абе господа легенди да бяхте мислили когато сте имали

Абсурдно е в БГ клуб да се плаща 32к нетна месечно. Какви пари прави тоя клуб? Айде да беше БаЙрен или Реал - ама Левски :Д

Левски ще си плати , да си пита спортните директори и счетоводството те подписват,колев беждеков ама и тиа златните момчета са нагли клошари ,

Да даваш толкова пари на един човек,си е престъпление. После клубът като задлъжнее с милиони,феновете да го спасяват.

Изключително слаб треньор и в националния и в Левски. Срамота е да иска неустойки, но трябва да се предлагат и свестни договори. Какво е това без постигнати цели и със спечелени половината мачове да искаш да взимаш 32000лв???

Тренйор 20век,резерви бончо генчев провален бизнес в англия иво андонов ,киряков носач на чадъри в кипър , ивайло йотов никой не збае нищо за него,дани боримиров да ти имам баджанака, пацо тигъра и за него не се знае нищо като цяло успешни хора,но по онова време не бяха такива заплатите ,затова всеки е се бори за кокала

В цял свят има ли договор - той се спазва.. Само тука в Индия, група прошляци подписвали, пък сега се оплакват... на кой се оплаквате бе, плащайте на човека и айде.

100% за такова нещо!

не е луд тоя що яде баницата, а тоя дето я дава!

Смешни коментари, 32 хиляди било много, ами вземете бай Цецо от трети вход, много разбира от футбол, помни Теко Абаджиев, а даже твърди че навремето си е пиел ракията с Байко и с Начко Михайлов (поотделно), пенсията му е 300 лв. така че със сигурност ще приеме 500 лв заплата и безплатни семки да люпи по време на мачовете.

Тези дето са му я дали. Така се получава,защото няма обвързаност между заплата и резултати. Иначе,ако договора е изряден,ще трябва да му платят.

Интересно, защо от Левски са се съгласили тоя некадърник да се подпише с немския паспорт ? Някаква лампичка или поне свещ не им ли е светнало в главите, че това не е в тяхна полза ?!

Сумата от 32 хил лв за треньор в България, при това за треньор като Хубчев е направо космическа....но да не забравяме кой беше "благодетеля" тогава...

Аз само не разбрах, защо Сираков трябваше да го гони...и без това беше влязъл в серия от загуби, оставката му висеше на 2 срещи...спести 2 заплати, а сега ще плаща 12...

Да си плащат нещастниците!

Лески има голям шанс да поиграе в селските групи!

Така мислят прошляците. Хората които си знаят цената се договарят, което значи, че цената е реална.

Ами питай колко плащат Байерн и Реал на треньорите си? 32 ама милиона ( цифрата е случайна, но порядъка е верен)

Гражданина от село се обади от пейката пред блока...такива като теб са все "неоценени", затова са вечните безработни и разчитат на пенсията на родителите им...

..помисли и ти дали да не се върнеш на село..тук си кварталния помияр, но там на мегдана ще си първенец

Сираков да ги плати, а не "за Бога, братя, дарявайте". Той не е или знаел какви са клаузите на договора, когато дойде да спасява клуба? Да не говорим, че прецака лично участието в европейските турнири, от където можеха да паднат пари.

Кви са тия заплати,ве? И то на най ниското ниво в Европа....пълна анархия и тъпанарщина.

Насьо ще плати, няма проблем!!!