Окончателно: Уволниха "ръгбиста-хомофоб"

Израел Фолу няма да играе повече за Австралия, защото е вярващ християнин

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи за атеистите няма проблем, но ако някой каже нещо за хомотата и джендътите- веднага секирата? стабе по-зле и от Комунизма- тогава се криехме да разказваме вицове за Тато, сега ще се крием да разказваме вицове за джендърите и ще се оглеждаме през рамо, да видим кой ни слуша.

Значи може да си крадец, но не може да си силно вярващ хрисиянин, който следва бойите заповеди! И това ако не е е дсикриминация и анти демокрация , здраве му кажи! Педерастите могат да правяат гей паради, а него го уволняават за изказване, в което няама нищо, несъобразено с бойите повели! Лицемерие световно! На къде отиваме, явно на пълна морална разруха. Да не говорим, че като играч е безупречен и великолепен! Който се интерсува от ръгби няма как да не го признае“ Жалко за тази мъжка игра, възпитаваща б дух на уважение- ами уважете неговите възгледи бе господа!

Вече да си християнин е забранено. Може да си показен християнин само - да се снимаш на празник със свещ, но иначе трябва да си толерантен и да не вярваш в това, което вярваш, за да не засегнеш някого. Смотани, шантави времена, в които живеем. И децата ни учат така и ще ни санкционират, ако случайно ги учим иначе.

Нищо бе, сега да назначат на неговото място, нахъсения джендар на снимката.

Браво на Израел ! Това е истината !!!

Сталинизмът ще ти се види като детски летен лагер, в сравнение с това, което ни е подготвила демоНОкрацията.

При т.нар. "нов световен ред" ще така: кучетата са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Сатаната може да се види на втората снимка....

Откога да се казва истината е престъпление?

Аз като атеист пък не се чуствам обиден. Щото ме плаши с нещо, което не съществува и ми е през ...я. Всъщност не знам тоя дали е забелязал, че е с бая тен по-рождение, така че ... точно пък той да намира кусури на другите. Но защо хомотата са най-пискливи ... нямам обяснение.

При демоНОкрацията е така - има свобода на словото и печата. Политкоректното. Обаче.

Какви времена дойдоха. Човек да го е страх да каже истината.

И в Германия не може да назоваваш нещата с истинските им имена. Подлежиш на глоба, особено, ако е нещо против бежанците. Очаквам скоро и тук за употребата на думата циганин да врещят до небесата.

Така е, трябва да се уважават различните : Внимание, алкохолици, хомосексуалисти, прелюбодейци, лъжци, развратници, крадци, атеисти, идолопоклонници, адът ви чака"... Особено алкохолиците, лъжците, крадците ... Сбъркана работа !!!

Твойта, Мунчо, е лесна. Ти си прост.

За съжаление пога само да потвърдя. Игперкаха до там, че вече не ползват думaтa Zigeunerschnitzel ("Цигански Шницел"). Викат му "Градинарски Шницел" А българските цигани им цоцат социалните, джиткат с нови бе-ем-ве та и им се хилят в муцуните. Жалкари ...

ТРАВЕСТИТ на втора снимка!!!!

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." Йоан 8:44 :

Той е човек все пак, кой му дава право да съди кой е за ада и кой не? И ако е ОК за него, защо да не е ОК други хора да споделят, че християните трябва да горят в ада и джихада е едно традиционно средство за справяне с проблема? Според мен вярата приключва, когато почнеш да отсъждаш за другите хора.

Тези, които са осъдили човека, са пропаднали още по-надолу в ада, защото са осъдили невинен човек, който е казал истината. Да си извратен и да си показваш срамотиите по паради - може, но да си християнин и да цитираш Божието Слово в профила си - не може.

По принцип знаеш ли какво пише в Библията какво да направи вярващия християнин, ако си ли легне мъж с мъж или жена с жена ? Жокер ... участват камъни в мероприятието ...

tonk11

Ти някъде да прочете да казва нещо за различните по цвят на кожата? Да видя някъде да обижда негри, цигани, индианци и т.н? Какво общо има това?

Аз не съм видял педераст шампион спортист. Скоро май в спорта няма да остане един. Едните ги наказват ако целунат жена. Другите ако се изкажат против обратните

Още едно доказателство кой притежава интернет и медиите и политиците и т.н. А истината е една, ако се върнем в Светата Библия и прочетем за Содом и Гомор ще разберем, че света не е много по различен от тогавашното време. Е и там ще разберем и за последствията и Божия гняв. Няма какво повече да добавя. Изводите са за всеки един от нас.

Именно, затова не считам, че хората вярващи дословно в Корана, Библията и прочие, са някакъв морален стожер или коректив. Не съди, за да не те съдят.

Сладък е. Бих го уважил.

Най-добре да влезе в отбора на Саудитска Арабия с тези възгледи.