17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами какво очаквате от Сингапур??!?! Бивша руска колония, при това под прикритие!?!? Нали не мислите, че това е наистина британски проект?!?! За бога!!! Ако има такива хора тук, много моля никога да не ме поглеждате, ако ме видите на улицата!!!!! Явно не сме на едно и също ниво! Сингапур, драги, си е един огромен комунизъм, боядисан модерно и затова всеки, който не може да мисли казва, че това било не знам си каква развита демокрация!!!! Няма нищо такова! Комунизъм в съвсем чист вид!

Явно ,имате комплекс към Русия и всичко руско...По-велика глупост от коментара Ви, не съм чела скоро...

след 'демокрацията' - факт. казармата стана порнография. иначе, иди в Израел да обясниш..

_stankow

Съобщението е предназначено да погъделичка егото на джендърите от всички цветове. Нали, ето още един събрат по неволя, който ще бъде нещастен, дискриминиран, онеправдан. Макар че като гледам - мъжко момче е, ще се справи ! За какво иначе е спортът, ако не да готви мъже ?

Най-вероятно ще я прекара в някое поделение за спортисти. И тук го имаше, уж казарма, а то цял ден тренировки.

Сингапур е град държава. Едва ли има много поделения, пък и за спортисти специално. Просто държавата е малка, им ясто за специлани казарми за спортисти няма. Представи си държава с размерите на гр София-това е Сингапур.

Поредния случай който показва каква простотия е казармата и не случайно майките плачеха, когато си пращаха синовете в това учреждение. Хиляди човешки съдби и мечти са разбити защото някой трябвало да служи 2 3 4 и повече години. Колко семейства е разбила, колко съдби е променила и колко мечти е отложила. Да не говорим колко пушачи и дебили е създала казармата.

сега отпадъците на обществото ще те нападнат, щото тва е било върха на живота им

Дира, трийнето го тоя неотпадък!

не си бил в казармата. И какво от това - пак си дебил.

Казармата разбила семейства ? Че то беше срамно за семейството, ако синът беше негоден за войник ! И беше гордост да го изпратят. Но в сегашните джендърски времена това не може да бъде разбрано. Нищо, пак ще дойдат мъжки времена, никое умопомрачение, никоя упадъчна идеология не е вечна !

Никога не е било гордост. Беше срамно и затова майките плачеха, събираха роднините и черпеха все едно го изпращат на заколение. То таковас и и беше, старшите се гаврят с младите и това е . Имаш ли представа колко народ загуби живота си и промени съдбата си след казармата, а за психичните вреди от това гнусно упражнение знаеш ли какви са над нацията. Е ти като си ходил в казарма какво си ...обикновен платен руски трол си си. Всеки знае, че който не може да стане никакъв става военен, ти затова защитаваш казармата.

Всяка година в Руслямска държава между 3000 и 5000 войници се самоубиват. И тука имаше много самоубийства.