Мъри написа оставка, връчва я на Боби Михайлов в четвъртък

Националният селекционер Станимир Стоилов е написал оставката си и ще я връчи на Борислав Михайлов в четвъртък – ден след мача с Грузия, съобщи БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Мъри написа оставка, връчва я на Боби Михайлов в четвъртък | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо никой не казва за това с какво ни надиграха кипърците. 1. Всеки от тях може да борави с топката като футболист - да я спира, да играе сам в единоборство и да подава точен пас. Все неща, на които на нашите с редки изключения, въобще не се удават. 2. Колкото повече пъти топката е насочена в рамките на вратата, толкова е по-голям шанса да се отбележи гол. Кои от нашите футболисти могат да уцелват вратата изобщо. Не може с 2 удара на полувреме да искаш да вкараш 3 гола, примерно. 3. Колко пъти играч от тяхната средна линия получавайки топката я връщаше назад, или чак на вратаря? Както нашата така наречена средна линия прави вече 50 години. 4. Кога (в редките случаи, когато топката е в наш играч и той е съумял да мине центъра) зад него има друг, който да подпира евентуално отбиване от защитник? 5. Някой да е видял 3-я пореден пас на нашите да е достигнал наш играч? И ако за всичко това е виновен Мъри - добре. Да си ходи. Обаче аз такова нещо наблюдавам, с много редки изключения, от първия си мач в живота през 1958 г. и всичко е съвсем същото.

НЕ СЪВСЕМ ТАКА КАКТО ГО КАЗВАШ,ИМА ДОБРИ ФУТБОЛИСТИ ,КОИТО ТАЙ НАРОЧНО НЕ ЗАБЕЛЯЗВА-КАМБУРОВ,В.ИЛИЕВ,ВЕЛИЗАР ДИМИТРОВ И ДРУГИ

А някой замисля ли се над факта че за да назначат тоя некадърник, уволниха Пената - човек, който отдавана се е доказал - то защо - защото правел само равни мачове !!! А честити сега победи ! Ей това надробиха Боби и Наско

Абе малоумници не видяхте ли какво е състоянието на бг футбола че парадирате.Ами кой да дойде,братушките ,или дядо господ.Това е моментното състояние на бг футболистчетата.Това имаме това ползваме.То да е дърво мари да го отсече от гората.Съгласете се,че това е нивото на нашите тъй наречени футболисти.Гъзарчета...за чеп дори не стават.Които и да дойде се тая.

Отивай си Мъри!!!

Хайде отивай си най-накрая бе некадърник, откога те чакаме с тая оставка бе, ама след като си толкова грамотен, че сам да я напишеш 2 дни по-рано, ами вземи напиши и на Перуката и на Обичката, че вие сте си едно цяло, е там под ръчичка, и да се молите на Батков "Вземи ни велики повелителю, не разбивай отбора си сам, ние ще ти помогнем"....

Някои задавал ли си е въпроса коя агенция представлява Стоилов? да не е Танев, Сираков & цо, че конфликта на интереси обяснява много от нещата

Много ясно е,че когато един отбор не върви треньора трябва да си тръгне. Трябва да си голям тепегьоз,че да искаш да водиш отбора и в следващите квалификации. Както и да се оправдаваш със слабата защита.Ами защо не повика Валентин Илиев, бе Мъри? Много е лесно да стовариш всичко на главата на едни 20-21 годишни момчета.Те че са виновни,виновни са ама къде бяха т.нар. "звезди" - Стилиян,Пелето,Мартин,Божинов? Само един Благо,Митко Иванков и донякъде Бербатов знаеха какво правят на терена. Стоилов, бъди мъж и си тръгни с достойнство,а не се скатавай зад Иван Иванов и Пламен Николов. Същото важи и за Сираков,който нагло се изцепи,че и той щял да вдига плакати,призоваващи ги да си ходят. Ами тогава просто се измитайте от националния отбор.

Човека от снимката показва, че му остават само два дена.

И защо Боби Михаилов няма да я приеме?защото следващия национален селекционер може да е толкова благосклонен към сина му, които е известен с какво ли не,но не и с игрите си за някои отбор.

А той договорът му не е ли до края на този цикъл? Т.е. това с оставката не е ли само морален момент?

Мъри и Пламен са най-неподходящите селекционери, щото не притежават никакъв личен авторитет. Не може цял живот да си бил мижитурка и изведнъж да командваш шайка разюздани гъзарчета, за това тябва да имаш твърд характер, по-скоро да си перде и да влизаш в кофликти с повечето играчи и ръководите, но да имаш ясна представа какво трябва да прави отбора на терена и да имаш умението да го насочваш 90 минути. Не е вярно, че момчетата били слаби, те дори и в посредствените си отбори като ЦСКА и Левски играят много по-успешно, Мъри не знае как да ги изпозва.

БФС е частна фирма на Боби ,Сираков и сие.Правят каквото си искат,не се отчитат пред никого,за тях са само активите, а ако има пасиви -прехвърлят ги на държавата.Никой не следи приходите им от комисиони , такси и други маймунски сделки. А ако се намеси държавата ще пропищят пред ФИФА ,че има вмешателство във футбола.Общо взето омагьосан кръг.А футбола в България -кучета го яли.

То е ясно ,че със старите к*рви в БФС-от нов бардак няма как да стане.Всичко друго си е чиста загуба на време и нерви.........

Нито Боби Михайлов,нито Мъри Стойлов играят в самите мачове,не са те футболистите,които не могат да изчистат топката. Докато паплач като Иван Иванов и Кирчо Котев биват викани в националния-така ще е. За футбола трябват...футболисти.

Който и да дойде, все тая.В клубните отбори се играе квартален футбол.Ако тези отбори са на европейско ниво, то тогава хулете Мъри за неправилната селекция, но при тези играчи от родното първенство,и с 4-ма класни от чужбина, е просташко да го съдите.

1.за следващият мач предлагам г-н Стоилов да сложи нападението в защита, а защитниците - нападатели,да видим кой как се раздава.и без това е последен мач-без значение е. 2.след мача в сряда вземете и се огледайте за други футболисти,А групата не е единствена в Бг шампионата ни. 3.кажете истината-кой бърка и мъти водата в националния

ДА МУ ПРИЕМАТ ОСТАВКАТА И ДА ИДВА КАЧЕСТВЕН ТРЕНЬОР. ЖАЛКО ЗА ФУТБОЛА В БЪЛГАРИЯ С ТАКЪВ НАЦИОНАЛЕН ТРЕНЬОР. БОБИ МИХАЙЛОВ СЪЩО ТРЯБВА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА.

да си ходи цялата мафия от бфс, какво правят там и кам. костадинов и пл. бобокяв. а този иван иванив не е ли оня дето отказа даиграе за младъж. нац. отбор ,защото не бил на нивото му и цска го защити с декларация, а бфс не го и смъмри както искаше уефа. наистина нивото му не е и за младежите както би казал стойчо младенов.

ураааа!наи-после! отивам на празничен обяд! да я приемат задалжително, че срама е голям. всеки в кипар ме подиграва по темата.и тениор от чужбина - на балгарските им извиват рацете манагерите.

и бобито да си връчи оставката както и неговите колеги :)