Коментари - От Унгария долетя присмех: Случващото се в България е трагикомедия! | Корнер.dir.bg
назад

От Унгария долетя присмех: Случващото се в България е трагикомедия!

Местна медия отрази предложението за домакинство на клуб от "Б" окръжна група

Обратно в новината

Коментари - От Унгария долетя присмех: Случващото се в България е трагикомедия! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 15

Това заслужава България. Като сме станали нация с бавноразвиващ народ който почита комунизма и убийствата... на народ който "интелектуалната" им мисъл идва само като се напорка с ракия. Не само Унгария а цял свят ни се пресмива... И то не само заради подобни като Перуката....а като цяло заради простия ни народ. Ами.... Вижте всички държави по Европа и сравнете с България....и ще разберете че народа ни не го бива

Ако се смяташ за такъв, е твой проблем. Какво общо имат хората с управата на БФС. Дори и с политиците. Едно обещават преди избори, друго правят след това по инструкции от посолството. Дали хората са съгласни с политиките в Германия, Италия, Гърция, Белгия, Франция.... Я провери и пак пиши глупости.

Тази трагикомедия си е чиста комедия.

Перукан - пожизнен президент на БФС-то. Те са най-успешната легална организация сред ОПГ-тата. Заради всичката им наглост, некомпетентност и алчност спрях да се интересувам от футбол някъде след 2000-та година. Гледах само някои упсешни българи по тук-там по Европа израсли при предишните условия. Тези така изораха терена, наречен български футбол, че дори и да не умре, ще се възстановява поне едно поколение и то ако има кой да работи професионално. Пуснахме мутрите във футбола през 90-те и ето резултата - разлагащ се труп. Пуснахме мутрите и в държавното управление след 2000-та година. Айде познайте какъв резултат ни чака?

В контекста на пародията ни, унгарските коментари са повече от дипломатични!

То има ли някакви сфери в които да не сме се изложили? Вече ни се смеят и държавите, които бяха от нашият аршин. Продължаваме промяната!

БСФС следва да се саморазпусне. Ако не го направи, държавата следва да извърши всички позволени от закона действия и да преустанови съществуването на тази измислена структура. След това да се създаде нова структура, като на мястото на ПРЕЗИДЕНТ да се създаде управителен съвет в който да влиза и представител на министерството на Спорта. По надолу следва да има изпълнителен директор, избиран от клубовете и нататък съответните административни единици. В случая президент, едноличен управляващ на такава структура е вредно явление.

Смехът е здраве. Това е най-хубавото в българския футбол след 2010год.

Ще паднем на всеки стадион .

Хич не ни пука.Важното е само ЕДНО - Лявски ШАМПОАН,Лявски Шампоан,Лявски,Лявски,Лявски - ШАМММММММПППППППППОООООООООАААААААААННННННННННННННН УУУУУУУУУУУЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако има начин да прецакаме сърбите с изключването ни, защо не...? Поне така да си направим кефа....

то което си е истина си е истина,засмях на цяла Европа станахме

"УЕФА определено ще се опита да играе мача, защото ако няма мач, българите вероятно ще трябва да бъдат изключени от евроквалификациите и резултатите им анулирани, което може да постави някои от отборите в групата в неизгодна ситуация" Че кои ще са тия ощетени отбори... То всички ни биха.

Този мач е най-сигурната 2-ка

черното тото точно на това разчита. Боби, ако заложи, ще изсипе автобуса пред вратата:)