Коментари - Първата българска атлетка с олимпийско злато празнува 80-годишен юбилей | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ПОКЛОН!!!!

Велика жена!

Да е Жива и Здрава!

Честит юбилей, да е жива и здрава!

Голяма!Помня тренировките й за игрите в Монреал 1976-та на стадион Раковски.От кръга за гюлето удряше металната шина на вратата-много над рекорда тогава.Честит юбилей!!!

Браво на момичето да е жива и здрава !

Честит юбилей ! Спомням си победата и на олимпиадата 1976 г . БНТ предаваха финала на живо през нощта .

Голяма е Иванка Христова! Много голяма! Да е жива и здрава и наздраве!

„Христова се подвизава на четири поредни олимпиади, като печели злато и бронз и неизменно е в челната десетка“ Голяма спортистка, но глупави журналисти!!! Един футболист може да се подвизава в 3-та дивизия, но когато играе във водещ отбор в Бундеслигата, НЕ СЕ ПОДВИЗАВА!!!

Иванка е не само велик спортист, но и прекрасен човек с изключително топъл харатер, доброта и скромност! Да е жива и здрава!

ЧРД.Зраве и поздравления за незабравимите Виуспехи.

asen

Да е жива и здрава поклон пред успехите и за България.

Нямах идея за успехите на тази шампионка. Но каква скромност и борбеност! Красив човек! Да е жива и здрава!

Подкрепям казаното, но в случая ката става дума за някой като нея, смятам, че "човек" трябва да се напише с главна буква! Достоен Човек! Поклон

За младите е някакво име, но за нас по- ... помнещите:) е голяма жена!!! Помня, когато правеше опитите в Монреал, гледах и бях убеден, че ще ги размаже! Сякаш само ние българите си го знаехме тайно. И така стана! Иванке, честит юбилей, да си жива и здрава! Не знаеш, колко радост и гордост си ни донесла.:)