17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма зритела ги иска тея повторения бе уйо ! ! ! ти за кой си мислиш че въртиш геврека бе ! зрита иска да види как свети петър и архангела дебнат край болида и нашиот Грожанчо как изскокна кат му запари на дупето и размина късата клечка. то ко ше гледаме само как се вмъквате един прд друг в завоите и сменяте гуми въртите тактики ми то доскучава бе мой , я глеам формула от Сена как умре голяаа драма беше и се чудех още тогава що един такъв акт- среща със смъртта по телевизора атрактивна и внезапна ми събуди интереса към формулата апа чисто човешки ти е мъчно за Сена исках да си изкюта да се опрай пича , после разбрах че мноого дтуги гледат ф1 от тая драма и е имало интерес точно към тези иначе зловещи кадри и състезания ...ми незнам тей е устроен човек

ми нали за това е това "шоу" ако не иска да го дават аре да копа на село!!!!

Рикардо е прав. Като пилот му е ясно, че може след час или няколко часа да се проявят скрити травми от удара. Затова не трябва да се избързва с многократни повторения и коментари, колко е бил защитен пилота и дрън дрън. Вече като е минал прегледа в болницата и има становище от наблюдаващия лекар, че състоянието на Грожан е добро, тогава да се правят каквито искат репортажи. Все пак е и негов колега - пилотите са доста време заедно и са като момчета от един голям отбор.

Повторенията са защото катастрофата е невероятна и с щастлив край. Грожан излиза жив и здрав като птицата феникс от огнения ад. Ако имаше трагедия, нямаше да се показват многократно подробности и колата щеше да бъде покрита с платнища

Мамицата ви педалска женствена... Много женствени станаха тия мъже бе... Вече от всичко ги е страх и се травмитат от порязан пръст.. Дееба ваща мама малоумна.. А тия с кръвожадните репортери... Що не си ебете майка... Ктде отиде мъжеството на тоя свят... ...

Ти въобще гледа ли катастрофата бе, мъжки? Или само на думи си силен тук в нета? Аман от големи отворковци и "мъже"!

Като не му харесва интереса - да бяга да кара каруцата на село

Повторенията са, за да се види поведението на машината при високите скорости. В детаили да се види траекторията, слабите места и евентуалните опасни моменти, които биха били от помощ на всеки водач на обикновена кола. Няма никаква кръвожадност, защото репортажите ги пуснаха след като пилота се разбра че ОК. Все пак F1, е за развитие на технологията и възможност да се види поведението на автомобила в критични моменти от повече зрители, а не за кеф на пилотите. Пилотите точно затова ги подбират специално - за да се справят с подобни ситуации, а не да си возят само задниците.

хората обичат зрелища, добри и лоши. така е било, така и ще бъде. неприятно е за гледане, но никой не се отказва от това. такава е психиката на homo sapiens. има доста проучвания по темата, не от празнодумци, от професионалисти при това.

репортаж е

За каква кръвожадност говорите? Множеството повторения дойдоха след като пуснаха кадрите, че Грожан е добре и в медицинската кола!

Виж коментарите! Кръвожадните зрители!

Тук няколко идиоти, които не разбират от Формула 1 взели да изливат жалките си същества. Това не е състезание за кръвопролития, кретени!

Формула 1 е спорт, а не шоу за кръвожадни типове, които седят на дивана и нямат други занимания, които да им вдигат адреналина. Нещастници! Пилотът е прав!

Формула 1 беше спорт, сега е некви кинти и те намаляват...

На този по-добре да му обяснят че зрителите си плащат за да гледат състезанието, а катастрофите са част от състезанието. Виждал съм много по-лоши катастрофи. Този нещо е омекнал и не е виждал катастрофа щом така реагира.

Ами, пич, живота е такъв. Това е състезание и всеки коментира инциденти като този, които са рядкост. Какво искаш? Да възвеличаваме анти-расиста след всяко състезание ли? Не, мерси. Хубаво е да се знае, че технологиите са толкова напред, че човек да може да оцелее след такова нещо. А ти ... ами сложил си си главата в торбата. И да не ти е приятно, това са рисковете на професията. Като не ти отърва - не гледай! Хората за това гледат Ф1, заради тръпката. Ама сега я няма в челните места. И ти се дзввриш и за малкото! Ами ... жив и здрав да си - като не ти отърва - смени професията!

Който не му харесва да дига чуковете! Има кой да му седне на мястото. Там е да прави шоу. Нито е за издръжливост, нито създава нещо, нито превозва нещо различно от г.за си. Някой да му напомни на този и колегите му, че е златните си години, спортът им е бил пропит с кръвта на пилотите...

Настина е прав човека. Журналистите са готови на всичко за сензации, без да мислят за потърпевшите. Отвратителни са медиите.

Какво им е на потърпевшите? Пилота си излезе на крака от болида. Пусни си балет да гледаш по-добре щом една катастрофа не ти понася.