Коментари - Пловдивският Ботев с още едно искане - баражът да се играе с публика | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фен съм на Ботев но това с публиката е лудост.

Само Славия и браво на Ботев! Дано да разрешат!

Само СЛАВИЯ (/C\)

Славия имат 15 човека публика и са на плюс ако нема публика, а съдията ще е човек на Венци, както винаги в такива мачове. Славия в този вид е вредна

Славия трябваше да ги махнат от А група след като на миналия полуфинал купиха съдията срещу Ботев и спечелиха позорно.

Това не е публика ами кретенясали изродчета.

"Разбира се, ако това бъде позволено, зрителите ще спазват заложените от Националния оперативен щаб противоепидемични мерки". Да се смееш ли да плачеш ли?

Не виждам проблем. Най-много някой да го хване настинката - голям праз! То се видя че опастност няма така всякакви допълнителни ограничения са против народа. Който иска да ходи. Все едно са на протест. Да не мислите че спазваме противоепидемиологични мерки на протестите? Разбира се че не защото няма и нужда. Имам две деца да са живи и здрави колкото и да ви е странно Мангъров излекува щерката да е жив и здрав! Останалите тулупи ни мъкнеха от болница в болница и ни тъпчеха с антибиотици само - некадърници, мутафчии!!!

Искаме и служебна победа!

Бе я го духайте!!!

Те Славия са свикнали да играят без публика като при кризата. За тях е без значение. От билети не печелят, а от покупко продажби и от ДОМУС ага.

Хайде стига вече! Един иска това, един онова! Ега ти и пропадналия народ с претенции. Днес гледам кадри на живо от Ню Йорк, хората ходят с маски, в кафенетата дистанция, сервитьори с маски. Гледах и репортаж от Япония още по-стриктни хората. Но това си идва от самите хора. От демокрацията избрахме само СВОБОДИЯТА! А ние само претенции, я се разходете по наште кафета и магазини...трагедия....много гнусни българи има...многооо...няма да се оправим, и няма да ни оправи ново правитество и каквото и да е. Промяната е вътре в нас, но сме толко тъпи, че не го разбираме и само плюем (преносно и буквално) и търсим кой е виновен, за всичко...та дори и за лошото време!

Не може така - Локото, да празнуват, ние не, Тях да ги пишат по вестниците, а ние - все едно ни няма. Искаме публика, искаме да ни пишат, искаме да се целуваме и прегръшаме и да не спазваме всички мерки. Не може така, иначе и ние излизаме на протест.

гол да го баротиш бомбенце