17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Pierre Quinon saut à la perche France 1984 Los Angeles Champion olympique . Mnogo talantliv hudojnik Prodavac na pecheni pileta n'a pazar Samoubiec defenstraion Colette Besson 400m Mexico Championne olympique rak Angel Guenchev Muelegg ski 2002 Shalamanov naum Milen Dobrev Knut Holman velik kayakar Dori ne e sportist n'a gadinata v Norvège Petar Merkov nashata fédération se izgavri s talanta mu Petko yankov talant n'a 200m propilan talant

Ganio prostaka se podigra i s pametta na Saneev.....

Грузинец Сър .

Хайде сега русофилченцата да кажат име на олимпийски шампион от свободния свят, докаран до такова дередже от собствената си държава, а? Ватници!

Айде поредния безмозъчен трол се из.ра по темата.

На най великата олимпиада Мексико 1968 на двамата американци първо и трето място на двеста метра и австралиецът на второ какво им се случи. Знаеш ли, а. Да ти ва м проста, да ти е.

Имай си се за "велик", продължавайки да не си по темата с неадекватните си писаници.

Те не са русофили, а рублофили. Разликата е голяма. Аналогичен е случая със Серафим Тодоров.

Преди време имаше една статия защо спортисти на 40 са все още най-добрите в своя спорт. Чета тук писания на пишлемета, които плюят 3 кратен олимпийски шампион. Това те не могат да постигнат в 10 живота, защото са глезльовци.Този човек е бил олимпийски шампион в Мексико, Мюнхен и Монреал. Съзтезавал се е за да докаже че е най-добрият. Не за пари. След това се е налагало да работи за да живее. Сегашните спортисти гледат парите, а не да се докажат. Затова и нямаме спорт Затова и хора на 40 са все още най-добрите. .

сАвеЦкият допинг - най-добрият допинг! :))))))))

Като няма какво да кажеш хич и не се пъни. Хахахахахаха - само до майор стигнал горкия - ми то от километри си личи, че едвам си изкарал дори средното.

Сега прочетох останалите постове - то тук останали само фашизирани простаци !!!

Грузинецът, който се състезава за СССР - типично грузинска фамилия - Сонеев !!! Бог да го прости - беше Голям !!!

Като нямате спортна култура не коментирайте спортни събития. Какво значение има дали спортистът е руснак, американец, грузинец ...Санеев беше велик.

Има значение! Напоследък всичко руско ми действа зле и буди у мен отвращение и неприязън. С в този сайт има твьрде много статии за кочината, за това хората реагират така. Не го знаех кой е този спортист, признавам си. Може да бил велик. но се е сьстезавал твьрде отдавна, за да го знам. Иначе Бог да го прости човека! Щом е грузинец, а не руснак, нямам нищо против него!

Ми то Сталин е грузинец

И към смъртта нямате уважение,питам се кое ли има стойност за вас ...

Светла му памет,беше велик спортист-легенда!

Една ватенка по-малко

Хахах... Ти обличал ли си ватенка? Не се пъни, въпросът беше риторичен. Защо ли? Защото знам, че ти си предпочиташ пухенка! Познах, нали? Хахах...

Трябва ли този да го знаем кой е и какъв и трябва ли да ни пука за него? Има ли тук някой, който да се интересува от руския / сьветския спорт?

На Мунчовците я пратете новината. Що си губите Времето да я публикувате тук?

Или от червено знаме е роден този или от петолъчка, освен ако не е от сърп и чук. Бати допингирания мужик, рови асфалта.

Дир, оливате се всеки божи ден с теа ваши мужици. Ами давайте, пишете само за СССР и Русия. Мнооого интересна статия.....

Тоя е доживял до 76 години! Това е подвиг за руската кочина! Сигурно сАвеЦкият допинг го е консервирал толкова години! :)))))))))

Назобен с допинг като див нерез.

Дир.бг отдавна се превърна в руска радиоточка, която съобщава с възхищение и трепет повече новини от Русия и Съветския съюз, отколкото от България. Какво казал Путин, как го казал, каква нова бомба пуснали руснаците, колко велико било руското имперско минало… Да вземат поне да се преименуват на Дир.ру

Важното е на 20 - 30 опинеца, като теб, да не ги напуска усещането за дебел и ноктаретс руски и съветски фингър в ауспуха.

Идея си нямах, че е съществувал...

Ами ти тогава си бил в Ташкент.

На кой тук му пука?

има толкова по добри американски

....глупаците като теб не растат по дърветата !!