17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двама мафиоти не могат да се разберат за нашите пари. Единият рита мачле в работно време, на другия държавата му плаща стадиона на частния му клуб.... А какво да кажем ние с гайдите, бре вагабонти?!

Значи за VAR парите са на всички в държавата,а за патиини субсидии ,за заплати на ЦИК и др. сами ще решавате?!

ли ще търпим Домуса да унищожава малкото, което ни е останало от родния футбол. Не знам дали в историята на този спорт сме имали по-голяма злина от този фалшив благодетел на футбола. Всичкото при него е далавера! И нарушаване на закона за българско гражданство, с раздаване на паспорти на разни чужди ритнитопковци след 2-3 седмици тичане по стадиона в Делиормана.

Интересно е защо не се чува мнение на букмейкърите за ВАР. Пресни примери от днес-в Австрия/Сваровски/ и Италия /Милан/отменят голове с три-четири минути закъснение.Ясно е, че става въпрос за ВАР. Обаче през това време приемат залози определени от тях за овъри. И като си дал още един гол с нисък коефициент след отмяната на гола се оказваш със залог за още два гола но при ниския коефициент. И букмейкърите не ти връщат залога с коефициент 1 както е справедливо. Или да ти преизчислят коефициента за още два гола.

А данъкоплатците дали са съгласни да плащат за изтребители, военни кораби, такси за НАТО и ЕС, служебни автомобили за НСО и Парламента, милиони обезщетения за неработещата или услужливо работеща съдебна система? Ама това не ги питаш нали г-н Премиер

Съгласни са! Щом сме член на НАТО, ще бъдат съгласни. НСО трябва да има! Стига циркове - едно произшествие и хайде да закриваме НСО?! Предлагам от утре по БНТ да дават сводка за състоянието на всеки пострадал в ПТП в България. Иначе е непропорционално - блъснат от кола на НСО - всеки ден в новините. А блъснатите от мутри, пияни и дрогирани никакви ги няма.

Не ,не давам!Бойко ,не давам също и на алчни застрохователи!

А бе хора, какви ги пишете? Аз имам фирма за вар - кеф ти хидратна, кеф ти гасена, негасена, варов разтвор, за стени, за тавани и една много специална - за варосване на Гелосания, че малко да го дезинфекцираме!!!

А данъкоплатците бяха ли съгласни да се купуват някакви антични хвърчила за няколко милиарда? За един приятел питам.

Това виц ли е? Като че ли на Тиквата някога му е пукало за данъкоплатците! Аз не помня случай, в който той да е потърсил мнението на данъкоплатците по какъвто и да е въпрос.

Защо не питаш хасковския каун тои има мнение

Излагаш се, фатмак - три грешки в едно изречение!

Да, държавата трябва да дава пари за спорта, това никой не го отрича. Само че това, което Домусчиев счита за футбол, всъщност е бизнес, а не спорт. Помощта от държавата за футбола би следвало да се изразява в строежи на квартални игрища и може би субсидии за клубовете с детско-юношески школи. Да не забравяме, че Пеле е тръгнал от уличен футбол и дори не е ритал истинска топка.

Гела е проказа за родния футбол. Той докара разни мангали от къде ли не и им раздава бълг.паспорти след 2-3 седмици в пълно нарушение на закона. Успя да подмами Боко да му построи стадионче в Делиормана, където ходят по стотина зрители на мач на измисления шампион без история. Въобще провалът на нашия футбол тръгна от Домуса. И е време да се спре манията му за величие.

100% съгласен с Борисов-нали такива като Домусчийски получават милиони от футбола,да си инвестират каквото искат и както искат,да не търсят Държавата за това.И въобще това трябва да е правило за всички професионални клубове, а Държавата и Общините да подкрепят само аматьорския и училищния спорт!

НЕ! Не съм съгласен да плащам за ритни-топковците.

Милиони окраде, хиляди останаха без работа заради него, а сега гелосания читак иска от тях и от нас пари за шибания си ВАР!!! Я да си ебе мамата!!!

Крайно неграмотно написани статия!!! Мъчение е да се прочете докрай!!

Крайно неграмотно написана статия!!! Мъчение е да се прочете докрай!!

По хиляда човека ходят на мач. На кой му пука за Бг футбол? Да има ВАР на 2-3 стадиона и това е. И собствениците, дето бизнесът им е с протекции от държавата, да бъдат така добри да си платят.

Ако останат пари от стадиона на ботев ще ги дадат за вар система първо ботев

Аз давам пари само за спорт, защото по този начин се повишава физическата култура на българските граждани и те стават по-здрави и работливи и внасят повече данъци. За системи пари не давам защото всяка система рано или късно се троши( както стана със соц. системата).

И защо изобщо държавата трябва да финансира професиония футбол ? След като са про , трябва сами да се издържат. И без това българския футбол е достигнал нивото на пълна деградция. За какво го има изобщо ?

Бонко вече му подари 300 хил. лв - от нашите, за да си направи трибуна Моци на собственият стадион.Ба ги и измекярите!

зализаният бил "великият" работо-дател? Е па този НЯМА и 2 час работа !

Добре е в родния футбол всичко да влезе в рамките на нормалното. Да се забрани купуването на чужди играчи. Да се инвестира в деца и юноши. Великите спортисти на България са Българи. Много е ниско нивото в момента на футболисти, организация и представяне във футбола, за да има някой претенции. Обърнете поглед към футболната история и се поучете. Думата Демокрация е силна и неразбрана дума за нашата страна. Трябват компетентни хора във всички сфери. Има такива хора. Да ги изтикаме напред и нагора Българи.

В коя от държавите с нормален футбол е забранено купуването на чужди играчи?

Не. Но за тиквопревозваческия самолет са съгласни.

Нито знам какво е ВАР нито искам да го знам.Въобще пет пари не давам за футбол и татуирани футболисти и техните спътнички

А ти пита ли, дали са съгласни да ги дават за Ф16?

За Грипен май няма проблем?

Кратка справка показва, че една система ВАР струва от 100 000 до 130 000 долара. Може ли да попитам великите президенти на великите ни клубове, който не спряха да демонстрират скъпи коли, часовници, костюми...какъв ви е проблема, че искате пари от държавата, в частност от нас?!

Сигурно става с китайски и за 10 000 лв.

Не сме съгласни. Ако искат да го играят мача и в Южна Корея..., ВАР трябва да се плати от корумпираното БФС!

Домус, е турска дума , мисля, че означава ..прасе , свиня !!! Забавна фамилия има тоя Домусчиев!!??;))

Не сме съгласни дето даде за самолети 1974г ,,хем кеш,хем скъпи ,хем нямс още завод и да се учат ,,за стари кораби ,подводници,морето ни даваш на концесия,а сега искаш да смениш фалкона.За какви ли глупости само разпилявате,теглите кредити ,харчите си ги.А в нашият град новият стар кмет иска да вдига данъците да увеличи с 80%.Това ни е наказанието ,че го избрахме.А ЗАЩО НЕ ПРЕИЧИСЛИХТЕ МИЗЕРНИТЕ ПЕНСИЙ,КОЛКО МНОГО СМЕ ПОД СОЦИАЛНИЯТ МИНИМУМ.НО ОТ ТЯХ НЯМА КОМИСИОННИ.НОМЕРАТА ВЕЧЕ ВИ ГИ ЗНАЕМЕ,ДУМИ БЛАГИ ,ДЕЛА ИЗРОДСКИ

Какво от това, да си смени името ли човекът ? Като имаше един министър Свинаров, да не би да направи нещо добро ? Иначе Б.Б. е прав. Много малко хора имат достъп до качествен футбол. Освен разни "келеши", които просто искат да бъдат набити.

няма ли българска фамилия Свинаров? Има, дори военен министър сме имали с тази фамилия. Не фамилията прави човека!

Нещо си се изгубил в превода, домус(з) означава свиня, но неговата фамилия не е Домузов, а е Домусчиев и се превежда свинар или свинаров.

По-добре разучи какво значи Швайнщайгер - възкачил свиня. Може да е някаква работа при коляне на прасе, но не съм запознат.

А за самолетите съгласен ли е данъкоплатеца.

За самолетите е съгласен, само червените боклуци като теб, умират от злоба.

Хм, значи само Вие може да се наречете българския данъкоплатец, на другите просто ни удържат пари. Хубаво е да знае човек как изглеждат нещата през призмата на хора като Вас... Ама много от тези, на които също държавата ни удържа пари (и пак ги нарича данъци, въпреки че явно Вие не ни признавате за данъкоплатци) всъщност не сме съгласни за сделката за платените в аванс самолети...

Направих грешка, нямам предвид, Орешарски ,а още премиите или печалбите

Този е кръгъл идиот. Ако иска да направи нещо за глупавия си отбор ,да го направи, ще си намали Орешарски премиите или оечалбите.По трибуните има десетина човека, защото футбол почти не се играе, само тичат ИЗ игрището! Иначе имат по една ,две татуировки и прически ,и са готови футболисти! Няма какво да гледаме на тези стадиона, а ако Домусчиев иска нещо ,има пари да го направи! Нали е собственик на много неща! А разбирам ,че и не обича да дава заплати,хм,хм.....отвратителна личност, забогатял за кратко време,аааа?

Кириак Домусюлмански Ага да разкаже как унищожи завод Балкан в Ловеч и колко плаща на останалите 150 човека/от 5000 хиляди/, или да разкаже как им плаща превоза на същите работници до Разград да «подкрепят» «Българския» му отбор, че фьеновете са му кът в Разград

Държавата има нужда повече от фалкон и някои от "комисион", отколкото от ВАР!!!! С една дума Домусчиев да казва колко ще сподели от своя ВАР комисион?!

Това е дребна сума в сравнение със самолетите КТБ АЕЦ Белене Проучването за нефт в Черно море дето този нещастник ни зароби

Домусчиев да плати 50-те милиона който дължи на държавата и така България ще има пари за VAR!

И Тиквун и Домуса са пълни БОКЛУЦИ и комунистически престъпници.

Браво бе,Боко се сети,че има данъкоплатци ! Разбира се,че това е чисто лицемерие !

Тролове Л легнете да се надпрте поне Спирам да пиша за божеството ви,идол на всички тъпънари

Вместо ВАР, да викнат Сашо Диков с неговото "Асене върни" и всичко ще е ок, а Бойко пак ще се "изсули" през задния вход...

Най красивия враг е умрелия

Тиквоооооо Спри с номерста си от селски вечеринки! Тия ги хвърляй пред лакеите си! Ти прахоса милиарди и заби държавата за поколения напред! Сега се изцепи за ВАР системата.... Тъпанарино тъп Спри да. Облъчваш с безкрайната си простотия

То защото ти си много мъдър и хич не си прост.

А за F-16 ? Съгласни са Внуците ну да плащат ?

Пак самодеен театър, който ще завърши с "Хайде целувай ръка и бегай" и поредният шестцифрен минус за държавата и бонус на зализаното.

Тук с Борисов съм на едно мнение. И ще отговоря на въпросът му - Не искам и не желая с моите пари да се плаща за система, която не помага по никакъв начин на хората.

Да,да,те тебе ще питат какво си съгласен и какво не !

тази система не само че не помага, но и пречи на черното тото. Домуса си изми ръцете като казва ...аз исках ... ама шефа не дава ... после да не ревете че има черно тото... И така всичко си върви по старому и мръсните пари на Домуса продължават да се перът през футбола.

Не, не желаем да плащаме за ВАР!!! Да си ги плаща Кирето, на него му трябва!!!той не е известен с това да плаща на хората си.. камо ли за ВАР..

Значи, Борисов, че е престъпник, престъпник е. Че никога не съм и не бих гласувала за него, така е! Ама и този другият измамник нагъл! Да си види БФС-то крадливо, отборите, липсващите школи, черното тото, съдиите, стадионите... ВАР ни е най-малкият проблем. И дума да не става да плаща който и да е с нашите данъци.

Не се ли усещате,че ви бодалкат ? Домуса има пари да сложи 1000 ВАР-а ! Гъделичкат ви и вие се хващате ! Кога са ви питали с данъците ви какво да се плаща ? Наивен народ !

Не наивен, а необразован, както си личи от коментара Ви. Лично мен ме дразни наглостта им, иначе е повече от ясно, че решат ли нещо, ще го направят.

А нашите пари за стар модел самолети на четворна цена съгласни ли сме, а?