Михайлов: Мъри и Наско ще са в националния, докато аз съм президент

Президентът на БФС Борислав Михайлов изгледа тренировката на "трикольорите", която се проведе на стадион "Георги Аспарухов". Босът на футболната ни централа сподели, че Станимир Стоилов и Наско Сираков ще продължат да работят за националния отбор, докато той е президент на БФС, предаде БЛИЦ.

Обратно в новината

Коментари - Михайлов: Мъри и Наско ще са в националния, докато аз съм президент | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Батето поркаше, но беше весел и далновиден човек, а не както голямата перука. Сложи Стоичков за треньор, изложиха се. Сега се опитва да наложи Мъри, ама за тази цел трябва човек с акъл, а не някой дето разхожда костюми покрай тъч линията. И големия вратар - син му, шаранът искърски. Дали ще се класираме на някой голям форум през мандатите на Перуката? Надали.

Един он наи добрите треньори във бг...Любо Пенев ще трябва да поведе националния..със стоилов..нашите не могат да вкарват и играят мноо тъпо..за президент по кадърен от Краси Балъков няма...това е бъдещето но футбола във бг

Откъде извадихте тази готина снимка? Този на фюрер ли се прави?

Изказването на Боби Михайлов е плод на емоция не присъща за президент, президента е над нещата, критерия за налагане на младежите трябва да бъде единен и задължителен с оглед повиканите позастарели и изчерпани футболисти, за което трябва да посъветва Станимир и Наско а не да ги подкрепя, тази негова позиция не е правилна и скоро ще се убеди в това, бих искал да го посъветвам ако може да ме чуе, Боби тази битка не твоя.

тва са тъмните векове за българския футбол... дайте да направим преврат да се мани перуката тва пиянде за нищо не става :(((

Михайлов акъл в главата има ли? Щял да наказва Иван Иванов за това, че е контузен?!? Смее да се "разправя" с екзекутора на Динамо (М)?!? Може само да мечтаем в днешно време младежи като Иванов да се развият за да могат да защитават националната чест на България. Не може с 2 мача през 94 сега да погрбва това което е останало от българският футбол и да се прави на велик и да плаши за погребе и бъдещето (в защита) на националният ни отбор!

Там нещо стана левскарска шуробаджанащина. Ако искаме нажионалния отбор да не стане като сегашното положение на Левски, най-добре да си ходят, но незнам кои може да сложим на тяхно място..

Приветствам идеята ти! Остава да кажеш и че напускаш поста си, или по-добре да ти пожелаем да го сториш (май здраво си се вкопчил, хареса ти а). И накрая организирайте със пародиините си семеиства едно ТВ шоу наречено - Лекенца и Фамилиии!!!

Боби е мъж. Прави каквото трябва пък да става каквото ще. Националният стадион е за националните отбори, може и за срещи между Левски и ЦСКА, а не за кретенски зрелища, като концерта на Мадона.

синя мафия.

Значи няма да е далеч това време.Ще почакаме нали..................................

само така боби, продалжавай да подкрепяш сините си дружки до дупка! но май края се вижда - скоро ще ви изметат от бфс като лайна от маса - с погнуса. мерзки типове мислещи само за джобовете си и не се наядоха, като че ли имат 2 стомаха. пак и да имат отвора им оцад е един и ще види много зор след такова плюскане - с крав. срам нямате родооцтапници и мекерета.

Значи ще си тръгнат много скоро и тримата !

ми тебе кои та пита

несам от цска.. тези всички имена заетно сас лечков всички ван,три години в нацонала, нима чакаш чуто.още сас мача сас черне гора си подаите оставките всички до един, след мача едва ли ше искаш стоилов,как е вазможно ти като претент цска да не игря шапиоска лига и на негово мяасто левски а сата година има право само за уефа, всички сте кропорирани, не за доброто на балгария махаите се , инека има истински футобол.даите шанс на младите а не на пенсионери и стоилов не за трениор.... излага се михаилов и е разберш това но по добре и ти изчеваи банннннннннннннн.. ше се изложите оте сас черна гора,всеки балгарин иска добар футбол. но стоилов не за тренер.

Нищо чудно скапано леке..."Златното" поколение разгони тотално фамилията на БГ футбола...А аз си мислех че по-лошо от алкохолика Славков няма...Плешо "присадената коса" Михайлов ме опроверга!

Крайно време е да си ходи Боби, а не да урежда псевдо Левскари в националния. Слависта Сиромахов и брошката му Мъри нямат място в националния. Вярно е, че в сравнение с оня цървул Стоичков изглеждат по-добре, ама Националния си иска някой като Гочето.

Сигурно си внушам, но снощи гледах интервю с Ники Михайлов и бях поразен - той повтаряше неволно всички тикове на Наско Сираков. Дори като се вгледа човек, прилича повече на него, а не на Боби. Абе тия двамата да не са имали общи гаджета навремето?

перуката е много отворен, нищо не прави

то си личи.

абе много е нагал този михаилов ,преди славков пиеше но и успехи имаше .ясно е че нестава ни за раководител ни за нищо . п.с.славков покраи пиенето се е научил на езици на далавери на етикет в обществата в които е бил .....извиняваите ама стом мерило за михаилов и наско сираков за какво иде реч,по-добре се махаите за да трагне футбола ни