17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой въобще се интересува от мач между Миньор Перник и Велбъжд Кюстендил.

Истината беше КЕШ. Несравним турнир, всеки мач за историята. Достигаха финали отбори като Стяуа, Панатинайкос, Звезда. Сега 100 мача, от които се гледат от четвърт финал нататък, останалите се гледат единствено от техните си фенове и никой друг. Шампионска лига я търпяхме твърде дълго, доказано скучен турнир. За отборите е по-важно да бъдат в зона топ 4...Откога четвъртото място е толкова важно...само за лузъри. Да идва новият турнир, в такъв или по-различен вариант. Времето за революция дойде, но за съжаление хората не обичат да се разделят с нищо в живота, дори и да осъзнават, че нещо вече си е изпяло песента и не работи...Но човешкото същество си обича измамната сигурност и няма да е готово скоро за нов турнир..

Тук Еfbet спонсорира цялата лига,при това в конфликт на интереси.Отфрлно е спонсор на половината отбори.Зстива Efbete си лигата.

Може да видиш какво се случва в останалите държави. Както казах, в Англия за да заложиш един паунд, трябва агенцията за кредитен рейтинг да ти позволи. Ако печелиш под 2 хиляди паунда на месец като цяло нямаш право да залагаш, защото не можеш да си го позволиш.

Кви са тези глупости братле? Кви агенции, ти нормален ли си? Правиш си акаунт в Бет365 и си залагаш като поп. От години си живея в ЮК и нямам никакви проблеми.

Подкрепям феновете на МЮ. След идването на фамилията Глейзър, отборът бе превърнат в "куче-касичка". За сметка на футбола.

Малоумници. Че кой им гледа смотаната шампионска лига вече. Нали сме обединена Европа, да си правят новата лига, че иначе ще умрем от скука.

И приключва като спорт, първо защото новото поколение не гледа футбол и всяка година се отбелязва спад на хората гледащи мачове и второ и най-важното заради ограниченията наложени върху компаниите за спортни залози. Те вече нямат право да спонсорират спортни клубове и да рекламират, както и вече за да заложиш един паунд ще трябва кредитния ти рейтинг да е супер висок. Същото следва и при тениса. Най-много залози се правят първо на тенис, после на футбол.

Поздравления за феновете на Ман Ю! И ние трябва да направим същото и да изритаме отрепката Михайлов, Дебелия от Слабия и останалите некадърници!

А у нас Перукан реши да си вземе "мъжката дума" назад и всички фенове мълчат като ПеперУТКИ...Тоя в Англия щяха да ги бият с перуката пио главата до Калотина и полсле шут отзад!