ПСЖ се закани да накаже жестоко "изчезналия" Неймар

Бразилецът може да не играе до 31 декември, ако клубът реши да се обърне към ФИФА

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо математиката ви куца, 750к евро по-скоро му е седмичната заплата, а не за 2 месеца.

Все ми се струва, че ще си остане в ПСЖ. За да отиде в Барса или другаде ще трябва цената му да бъде свалена доста , не повече от 100-120 млн, което ме съмнява. Арабина да си го хрантути, всичко се връща на този Свят!

На чаршафите взе да им идва малко нанагорно с неговата заплата. Търсят начин да го одялкат с някоя и друга пачка. Беше безумие да го купуват на тази цена. Та това е само един празноглав бразилски ритнитопковец?! Копа Кабана е пълна със стотици като него...

Сега е време да се намеси Гела и да дръпне блудния син на самбата към Делиормана.

Далеч не е сигурно , че няма повече да играе за QSG. Най-малкото някой трябва да го купи , а катарците искат да вземат поне сума сходна на платената (демек 200-220 млн евро) . Кой ще го иска и от тези, които биха го взели , колко са готови да извадят тази сума (не говорим въобще за заплатите и тнт) ? Ами май няма такива. Барселона са с 6 нападатели , Реал към съвсем други са се насочили, Ман Сити въобще не го искат, Ливърпул също, Байерн не са луди да платят тези пари, Челси имат временна забрана на трансферите , италиянските отбори са (все още) скормни ... ами май никой не остана , освен китайците .

Защо, могат да го вземат в Индия? Тамън ще се впише перфектно ;)