17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Беретини игра вълшебен тенис срещу Рубльов но едва ли това ще му стигне срещу Надал. Към момента Беретини би имал добри шансове срещу всички останали .

На тоя назобания докога ще му правят жребиите по поръчка. В другата половина, Джокович (ок, той е 1 а Надал е 2), там обаче са също, Фед, Вавринка...все хора, които могат да го ошляпат здраво, а тоя играе само срещу някакви смешници. Че дори Григор, както не е в кой знае каква форма, винаги се опъва здраво на Надал. За назобания нито един труден съперник, а в другата половина се изпотерепаха.

АТР не харесват Джокович, Сърбия, Русия, Православие...

Ай стига с това православие бе картоф.

Големи смешки - на Ролан Гарос и на Уимбълдън с кого игра Надал на полуфинал и на кого щеше да отиде на финал, ако в единия случай Тийм не беше бил Ноле, а в другия, Федерер не го беше треснал. Схемата с първите четирима е да се срещнат на полуфинал и финал. Няма силен четвърти в момента, Тийм си замина в първи кръг, когато беше Мъри и отиваха четиримата на полфинал нямаше леко и меко за никого. Просто понякога се случва да ти се изчисти схемата, друг път се налага да играеш само с поставени. Спорт и няма никакви конспирации. Ако имаше, едва ли Ноле щеше да има толкова титли от шлема и не само той от източна и (православна Европа), Чилич, Сафин, Кафелников, Настасе и т.н. кой ги е спирал, освен по-силни играчи или собствената им форма и контузии. Същото е и с Ноле, Надал и Федерер последните много години. В шлема само Мъри, Вавринка, Чилич и Дел Потро са им взимали титла, откакто и тримата играят.

Е ... от продажното ATP кога ли не са нареждали пътечката на анаболния испански ром ....

ИСПАНЦИТЕ НЕ СА ЦИГАНИ! КАКВО ЩЕ КАЖЕТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ С АНЦУЗИТЕ И КИТАЙСКИТЕ КЕЦОВЕ!

Шварцман - "малкият Мук"! Само адмирации! Ето от кого трябва да се поучи нашият папурчо!

Шварцман е нисък, набит и къси крайници. Съответно възможността за контузии е многократно по-малка, което е голямото му предимство и позволява постоянство и повратливост, а на бекхенда играе и с 2 ръце, но пък няма никакъв шанс някога да спечели турнир от АТП 500 нагоре, освен ако е някой много забит АТП500.

Джокович е човекът, подходящ за ментор на Григор. Че ги пере наред и идоли мидоли не признава.

Шварцман може само да си мечтае за постиженията на Григор, нещо си извън реалността.